luni, 31 mai 2010

Plec in turneu

Plec in turneu pe traseul Craiova - Bucuresti - (? Ploiesti ) - Campina. Ma duc cu treburi, care trebuiesc rezolvate. Ultima editie de Beer Pong s-a terminat, nu stiu cine a fost castigatorul, eu am cam fost ocupat cu cineva. Dar stiu ca mi-am luat revansa in fata tipei Alexandra, care editia trecuta ne anulasem reciproc. Am batut-o scurt si la obiect un sec 2-0. In rest, multa lume vorbeste in Pub's acum, si probabil ca au de ce. Ideea e ca-mi place de ea enorm de mult. Este dulce, enervanta, copil, cu niste ocusori frumosi si nu mai zic si ce alte lucruri sunt frumoase, le stie ea. Asa acu imi fac bagaju v-am pupat, si daca o saptamana nu mai scriu nimic, imi cer iertare, sunt prin tara, umblu hai hui. 

Probabil ca o sa fac o vizita pe la radio Whisper. Poate facem si o emisiune. Vedem, discutam sa vedem, sa vedem ce o sa iasa! 

Fiti sanatosi, voiosi, si plin de dragoste! 
Cu respect, 
Eu.

Etichete: , ,

sâmbătă, 29 mai 2010

Sentimente in plina noapte

Suparat si ofticat. Asa eram cand am iesit din casa. Ofticat rau de tot pe ea pentru ca era indecisa. Nu realizam ca afara inca era luna plina. Si ce mai luna plina. O, una asa de mare si de galbena inconjurata de nori ce erau stralucitori de la lumina ei. O, si luna asta, cand m-am uitat in ea, eram pierdut. Stomacul mi-a luat-o razna, pandaliile si ganganiile din capul meu sareau sus de fericire, ca sunt liberi in sfarsit, iar eu trebuia sa ma intalnesc cu ea. Deodata picioarele au inceput sa fuga de capul lor, habar nu imi dadeam seama ca eu alergam. Aveam deodata in mine o energie inexplicabila. Auzeam mai bine, miroseam mai bine, eram plin de viata. Nu mai eram letargic cum fusesem toata ziua, acu alergam, eram plin de energie. Si ma intalnesc cu ea. Si trebuia sa-mi controlez impulsurile care-mi veneau valuri valuri. Vorbim ce vorbim, si la un moment dat ma uit iar la luna, si apoi la gatul ei ce statea maiestuos neacoperit de nimic. Caci era cu o bluza ce pleca de la umeri, si lasa tot gatul dezvelit. Deja ma vedeam cum muscam, deja simteam parfumul, gustul, si pofta imi crestea in mine enorm. Stiu doar ca dupa ce m-am uitat la luna, m-am trezit infipt in buzele ei, sarutandu-le, muscandu-le, si singuru lucru care m-a facut sa ma opresc, a fost nu aici. Am luat-o de mana si am mers undeva intr-un loc mai retras, unde ca un leu in cusca, ce eram, am sarit pe ea. Doamne si ce buze are, si ce bine e sa le saruti, si ce gat, si ce puls, si ce gust. Ma innebuneau si mai mult, si vroiam si mai mult. Ne-am lasat amandoi dusi de val, insa nu atat de mult. Ci doar, ne sarutam, asta pana cand ma trezesc ca aproape ii sfasai bluza de pe ea, si sutienu. Si ma opresc iar, caci eram in rai, toate simturile mele erau high, si ea era incredibila. Si apoi se uita in ochii mei, cu aceea privire inocenta, si ma topeste enorm de mult. Raman fara cuvinte, caci in fata acelei priviri care poate imblanzii bestiile, cel putin bestia din mine, nu am ce sa fac. Sunt fara putere, si imi place mult de ea. Un sarut, si inca unu, si apoi aud vocea ei in timp ce se uita in ochii mei "imi place de tine mult". Inima o ia razna, pulsul imi creste, de fericire, caci ea era in bratele mele, atunci, acolo. Timpul trece, si nu ne dam seama, caci sunt prea ocupat cu gura ei, cu buzele ei, prea ocupat cu gatul ei, sunt prea ocupat cu ea, si nu mai imi pasa de nimic.

Orele trec, noapte era in deplina putere in acel moment in care ne-am hotarat sa plecam. In mine, sentimentele cresteau pe masura ce o priveam. Pe masura ce ii priveam buzele, ochii, si pielea ei fina. Pe masura ce stateam mai mult cu ea, pe atat imi cresteau sentimentele fata de ea. Ne-am oprit intr-un mic parc. Acolo, sa zic, am stat pe o banca, intr-un mod, destul de surprinzator, caci banca s-a transformat practic, intr-o clipita intr-un pat. Ea era intinsa pe spate, cu picioarele incolacite de soldul meu, iar eu, deasupra ei, sarutand-o. Daca ar fi avut rochie, mai mult ca sigur nu m-as fi putut abtine, sa nu incep sa sarut si mai mult. Cand e luna plina, sunt brainless, sunt condus de stomac si de impulsuri, si un lucru era sigur. Nu ma mai puteam satura de buzele ei, nu ma mai puteam satura de ea, o vroiam in brate, o vroiam langa mine si nu imi mai doream sa-i mai dau drumu. Era pur si simplu, si este, tot ce mi-am dorit.

Si cum mergeam spre casa ei, sa o conduc pe la ora 4 dimineata, in timp ce zorii zilei incepeau sa isi faca aparitia, o tineam de mana si eram super fericit ca sunt cu ea. Nu imi era foame, nu imi era sete,  eram bucuros ca aveam langa mine, o fiinta gingasa cum era ea. Ajunsi in fata blocului ei, o iau de mana, ma uit in ochii frumosi, inocenti si puri asemeni ca unui copil ce nu cunoaste raul, si ii sarut buzele rosii, stralucitoare, apetisante. Imi iau ramas bun de la ea, si ma pregatesc sa plec. Asta pana cand, ma apuca ea de mana, ma trage puternic langa ea, si imi zice "nu vii sus?". Raspunsul meu, l-am tradus printr-o serie nebuna de saruturi, pasionale, in timp ce imi doream sa o iau in brate si sa urc cu ea, mi-am adus aminte ca sta la etaju 4. Am preferat sa nu o iau in brate, sa mergem in reprize sarutandu-ne, dorindu-ne sa ne sfasiem hainele unu de pe celalalt. Ajunsi in camera ei, m-am infipt spre sanii ei si am inceput sa-i sarut frenetic, incontrolabil, in timp cea isi baga mainile in parul meu, si apoi cobora pe spate, cu unghiile ei fine, zgariindu-ma incet si dulce pe spatele meu incordat. Inima batea puternic, iar hainele ei i le sfasiam cu privirea. Ea citea destul de bine dorinta din ochii mei, cat si eu pe a ei. Iar cand am vazut patul, ma rugam in mintea mea, sa nu scartie. Ruga mi-a fost auzita, iar noaptea a fost lunga si placuta. Dupa o noapte nebuna, si pasionala, am vazut-o in camasa mea fara nimic altceva decat saruturile mele, si cu un decolteu asemeni unei scolarite inocente. M-am lasat pe spate, in timp ce ea isi gasea loc pe pieptul meu. Bratele mele au strans-o puternic, iar buzele mele ii sarutau fruntea. Vroiam sa stie cat de mult pot sa tin la ea, si totodata, cat de mult incep sa o iubesc.

Etichete: , , , ,

vineri, 28 mai 2010

Interviu cu RadioWhisper

Desi sunt intr-o stare foarte naspa, am luat un interviu celor de la Radio Whisper. Cei pe care i-am prins momentan sunt Smile si Adina.
La inceput, am facut introducerea prin salutari si apoi am inceput cu curiozitatea mea. Inca un lucru pe care trebuie sa il precizez, nu-mi place sa fiu laudat, nu stiu ma simt eu aiurea. In fine, dau copy paste la interviu sper sa va placa. Si ca si parere, radio-ul este ok, muzica este cat am ascultat pe placul inimii mele. Foarte multe emisiuni sunt despre bloggeri. Va recomand cu placere sa ascultati.

Neydamn: in primul rand salutare si in al doilea rand cati oameni sunt in total in acest proiect radio whisper ?
Radio Whisper : suntem foarte multi dar multi au plecat alti au treaba, sa spun si eu salutare, si bine te-am gasit
N: care ar fi media de varsta care participa la acest proiect?
RW: 19-45 de ani
N: ca emisiuni ce emisiuni sunt la radio ? ce ai recomanda cititorilor blogului meu ?
RW: emisiuni sunt foarte multe dedicate bloggerilor si avem si un top cu cele mai ascultate melodii
poi as recomanda  in felu urmator, sa dea clik pe toate reclamele tale, sa iti viziteze toti parteneri, sa comenteze tot ceea ce scrii pentru ca scrii cu adevarat si sa respecte blogul sa nu faca spam
sa lase idei in comentari iar ele vor fi alese de catre tine, le doresc sa tina aproape de tine
pentru ca merita, si cand au nevoie de ajutor sa nu ezite sa iti ceara ajutorul sa respecte pe ceilalti comentatori sa nu le aduca vorbe urate la adresa lor
N: ideea e ca vroiam sa stiu mai multe atat despre echipa radio whisper de cei din spatele microfonului
pentru ca consider ca odata ce ajungi sa cunosti o persoana poti sa iti faci o parere
RW : poti afla mai multe daca ne vizitati 
N : cateva cuvinte despre voi ? despre tine ?
RW : oaspetii sunt oameni nostri de onoare, despre noi ii lasam pe ascultatori nostri sa spuna despre noi pentru ca ei ne stiu cu adevarat
N : interesant raspuns desi si eu sunt curios oricum ...
RW : asteptam cu cea mai mare placere sa ne faceti o vizita la sediu

Cam asta e interviul, s-ar putea sa ajung pe la emisiune saptamana viitoare.

Etichete: ,

Shhhht. Nothing more.

Cum poti descrie o fata care ti-a intrat in cap? Lipitoare sau harciog? Vedeti voi aceasta fata nu e ca oricare alta. E mai ciudata pentru unii, insa pentru mine perfect normala. E cam nebuna, mai indecisa ca majoritatea fetelor, isi face dus in 5 minute, si nu ii ia mai mult de 10 minute sa se pregateasca. Lasand la o parte asta hmm, are niste ochi care te face sa te pierzi pur si simplu. Iar zambetul ei, cand are parul prins jur ca seamana cu un baiat. Dar zambetul cand are parul acela lung, claia aia de par asa cum zice, te lasa masca. Buzele ei simple, dar totodata atat de rozalii, si nu mai bune de sarutat. Te uiti la ele, si in stomacul tau te ia pofta sa o saruti incontinuu. Semi-prajita ca un tractorist, si cu niste faze de copil, care pur si simplu iti taie respiratia cand le face, si iti vine sa sari pe ea. Mai ales cand stati intinsi pe iarba ascultand muzica cautand stele care apar pe cer. Petreci timp cu ea, si habar nu ai cum trece timpul. Si adevarul e, ca razi cu ea, pentru ca este o fata foarte amuzanta, pierzi notiunea timpului, si apoi ajungi sa ceri mai mult timp cu ea. Vorbesti ore la telefon, si nu realizezi cum trec, razi faci glume, si apoi face pe copilul. Pune un botic de ti taie orice orgoliu. Iar vocea ei, pff, ce sa mai zic. Gatul ei este nu mai bun de sarutat. Este perfect pe masura palmei mele, cat sa o strang indeajuns de bine.


Dupa, te enerveaza, de iti vine sa o strangi de gat. Iti vine sa urli ca e naspa, si totusi in acelasi timp nu poti sa-i zici nimic. Ce sunt astea, eu stiu? Mai conteaza? Hmm, cred ca nu, pentru ca nu am voie sa deschid gura. Am si interdictie, deci tac si imi scriu gandurile in blog.

Etichete:

Boka din Craiova

Despre Boka am mai scris acu ceva timp. V-am zis e un prieten de al meu. M-am uitat la Blogatu in emisiune si am vazut ca a fost invitat impreuna cu AfrikaNu. M-am decis sa il mai promovez inca odata si sa postez si o melodie de a lui. Este perfecta pe starea mea care o am acum, iar versurile sunt geniale. Tipu e foarte talentat si ii urez foarte mult succes pe viitor.


Etichete: , , , ,

Am nevoie de o pauza

Tre sa o intind pe la munte cat mai repede. Am nevoie de o pauza, nu stiu ce e pe capul meu, nu stiu ce am, dar sunt sigur ca imi doresc sa plec cu cortul la munte, sa imi inchid telefoanele, si sa nu mai stiu nimic de nimeni si de nimic. Sunt o fire foarte instabila, nu pot sa stau foarte mult in acelasi loc, de aceea saptamana care vine, voi fi prin Bucuresti, cu niste treburi. Apoi poate dau pe la Ploiesti beau o cafea cu cineva pe acolo o sa vad eu, poate plec si pe Tulcea. Visez frumos nu? Da cam asta mi-as dori, sa o iau perpedes cu trenu si sa plec prin orase, sa ies din monotonia asta care s-a format. Urasc asta. 

Vorbind de vis, stiti ce am visat aseara? Ca eu creasem propria mea piesa de teatru. Se numea Renasterea. Era vorba despre un tip care traieste o viata nepasatoare, si ajunge intr-un moment intre viata si moarte, iar in ultimele sale clipe realizeaza cine ii este alaturi. Tot in acel timp, moartea lui este una care da viata altuia. Era o combinatie intre moarte si viata, avand o stransa legatura intre ele. Cine stie poate m-as apuca sa dezvolt ideea, si sa scriu o nuvela, o piesa de teatru ceva. Visele, sunt pentru cei care au tupeu si curaj. Iar oamenii care fac pasi spre indeplinirea lor, sunt oameni de respectat si admirat. 

Pana cand o sa mai scriu, va salut cu respect!

Etichete: , , , ,

Gossip Girl Season 4

UPDATE: Filmarile la al patrulea sezon de Gossip Girl au inceput deja si la Paris cat si la New York. S-au tras cateva filmari cu Serena si Blake prin Paris, in timp ce Vanesa filmeaza la New York. Sezonul va incepe sa fie difuzat la sfarsitul lui septembrie. Deci nu mai e mult prieteni. Aboneaza-te pentru mai multe detalii legate de Gossip Girl Sezonul 4

Gossip Girl a ajuns si el cu episodul 22 la final de sezon. Ce urmeaza? Hmm, sa vedem Georgina e insarcinata si arunca bomba in fata lui Dan, Jenny pleaca la mama ei, Chuck moare ( sau aparent asa ne arata finalul ), Nate o arde cu 2 tipe, Dan e intre Serena si Vannessa, Rufus trebuie sa isi consolideze bazele familiei sale, hmm, cred ca sunt destule fire de dezvoltat in sezonul 4. Ideea e ca de abia astept sa inceapa Gossip Girl. Din cate am citit, in carti Jenny isi pierde virginitatea in fata lui Nate, hmm, misto schimbarea care au facut-o cu Chuck. Trebuie sa zic ca au facut lucrurile mult mai interesante!

Etichete: , , ,

Chuck Season 4

UPDATE: Filmarile la Chuck sezonul 4 au inceput deja cu data de 19 iulie. Ca un mic spoiler primele doua titluri din Chuck sezonul 4 sunt urmatoarele : "Chuck vs Anniversary" si "Chuck vs The Suitcase". Printre oaspetii care o sa apara in noul sezon enumar : Dolph Lundgren, Olivia Munn, Linda Hamilton. De asemenea mai multi actori vor reveni, chiar pentru un episod inapoi.  Chuck va incepe sa fie difuzat incepand cu data de 20 septembrie. Mai jos este un filmulet filmat la Comic-Con, legat de Chuck, despre noul sezon si mai multe detalii. Daca vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de "Chuck", aboneaza-te la RSS! 





Chuck a ajuns la finalul sezonului 3. Desi erau planuite doar 13 episoade, acesta a fost extins pana la 19 episoade. Acum, ca am vazut si episodul 19, se pare ca vom avea si sezonul 4. Am impresia din cercetarile pe care le-am facut, ca sezonul 4 va fi despre mama lui Chuck pe care o voi numi mama B, si o organizatie independenta mai mult de cercetatori stintifici decat cum au fost pana acum Fulcrum si Ring. Informatiile pe care Stephen tatal lui Chuck le-a lasat lui, au o importanta si pot constintui nu doar un sezon nou, ci chiar mai multe. Pe de alta parte, avem pe Alex fiica lui Casey si Morgan, si asta este o idee interesanta care cred ca vom avea parte in sezonul 4. Si in exclusivitate cred, sezonul 4 va incepe peste 4 sau 5 luni. Asa ca heads up, caci voi mai posta informatii noi, despre acest serial Chuck. Cine stie poate la finalul sezonul 4 vom vedea un bebe Awesome si o nunta Chuck si Sarah. Important este ca vom avea un nou sezon, iar asta ma face fericit.

Etichete: , , ,

miercuri, 26 mai 2010

Duminica ultima editie de Beer Pong @ Pub's

Duminica ultima editie de Beer Pong @ Pub's Pub incepand cu orele 21. Luati-va amici de bautura si hai sa o facem pana in finala impreuna. Este ultima editie oameni buni, in toamna va incepe sezonul 2.

Etichete: , ,

Din inima mea



S-a terminat? De ce? Doar am inchis ochii, inca iti simt respiratia, inca iti miros parfumul. Cum? Esti aici, inca, nu s-a terminat. Astept, caci buzele tale m-au fermecat. Mi-au pus lanturi pe mine, m-au facut sa uit de tot. Sunt aici al tau, nu iti cer nimic, nu am dreptul sa imi doresc. Sunt cuminte, si ascultator, caci tot ce pot sa fac este sa astept. Nu te pot uita, si nici nu vreau sa te uit. Oare incep sa fiu al tau? Oare am voie sa gandesc asa? E doar un gand nimic mai mult, pana cand ceata se va ridica, voi fi acolo.

Nothing you confess, can't make me love you less

Etichete: , ,

marți, 25 mai 2010

Animalic



Luna in toiul notpii era mult prea frumoasa. Stomacul meu imi batea ratiunea la poponeata destul de grav. Nu eram sigur ce sa fac, ce anume sa-mi ascult. Nu stiam ce alegere sa iau, dar un lucru era sigur, ea era in fata mea, si stiam ca nu trebuie sa fac nimic, insa instinctele mele o luasera razna. Deja incepeam sa ma uit la gatul ei, sa-i simt mirosul, sa-i simt vibratiile pielii ei, sa-i aud vena pulsand. Imi venea atat de mult sa o musc, si sa o sarut pe gat, atat de puternic, incat trebuia sa ma uit in alta parte, caci dorinta incepea sa fie prea mare, si nu mai ma puteam controla. Pe masura ce nori plecau, iar luna isi facea aparitia pe cer, mai luminata ca oricand, razele ei, se asternau usor pe gat, aratandu-mi parca, the bullseye, unde trebuie sa sarut. Imi inchisesem ochii, si era ultima batalie a ratiunii de a rezista in fata instinctelor mele animalice. La putin timp, pana cand si mintea mea se intreba, ce gust are, ce miros, cum e gatul ei, si incepea sa isi doreasca la fel de mult sa afle. Era clar, ma lasasem in bratele instinctelor animalice. Era timpul sa aflu.

Ma aproprii de ea, sa o imbratisez ca sa-mi iau la revedere cica. Imi pun gatul pe partea stanga a ei. Incep sa miros puternic parfumul ei, sa-i respir pe gat, si apoi sa mi deschid gura, lasandu-mi canini la inaintare. Si apoi am inceput sa musc, nu tare, nu puternic, nu sa las urme, ci dulce, pasional, incet si bine. Si apoi am inceput sa o sarut. Si apoi am inceput sa gust cu limba pielea ei. Ii simteam sangele fierband, ii simteam pulsul din vena urcand. Si imi venea sa musc si mai mult, pe vena, animalic, instinctiv, dar nu sa o doara, nu, ci sa-i faca placere. Si adevarul ei, ca i-a facut placere, caci mainile ei, instantaneu m-au apucat de parul din capul meu, strangandu-ma rezultand intr-un final, neasteptat. Gatul meu la randu-mi era sarutat de ea. Puteam sa continuu, vroiam sa continuu, Doamne cat imi doream sa continuu, era ca si cum, ma aruncasem intr-o mare de ciocolata amestecata cu vanilie. Puteam sa innot mult timp in aceasta mare de placere delicioasa. Insa vocea ei, cerandu-mi sa ma opresc, m-a facut sa-mi deschid ochii, si sa vad ce am facut. Mi-am deschis ochii, insa cu buzele inca infipte in gatul ei, am respirat adanc, si apoi m-am indepartat. M-am uitat in ochii ei, aveau o infatisare dubla. Erau si bucurosi dar si tristi in acelasi timp. Am simtit in mine o durere, o vinovatie, nu ar fi trebuit sa fac asta. Am strans-o in brate, i-am soptit inca odata ca mi pare rau, ca a fost ceva ce nu am mai putut sa mai controlez, si am plecat.

Etichete: , , ,

sâmbătă, 22 mai 2010

Nepoata mea creste! [PICS]

Mai nu am scris nimic de nepotica mea de ceva vreme. Si cred ca e timpul sa mai scriu cate ceva despre ea. Ei bine va anunt ca a mai crescut. E mare, danseaza foarte bine din buric, si zambetul nu-i lipseste de fata. De asemenea mi-a transmis aseara, faptul ca daca nu ma duc la ea ma bate la cur, curuleata, si la popou. De asemenea si vocea i s-a schimbat, si ma bucur ca am putut sa o vad. Dupa cum spuneam, pun niste poze cu ea, caci de ce sa nu o zic, o iubesc enorm de mult, si sunt mandru de ea. 



Etichete: , ,

La multi ani cu intarziere

Ok, e pentru prima data cand fac asta, dar mai mult ca sigur merita. Evident si sincerele urari care vor urma. Ii zic sa fie o fiinta sociabila, o fata care sa nu regrete nimic in viata, cineva care sa se bucure de tot ce i se intampla, si sa fie sincera cu ea mai intai si apoi cu cei din jurul ei. Sa fie fericita, sa aiba sanatate cat sa o doare spatele. Pentru ca este una dintre cele mai fidele cititoare ale blogului meu, eu ii urez un calduros la multi ani. Teo din Bucuresti care acu 4 zile a implinit fabuloasa varsta de 18 ani. Oameni buni, mi-ar placea sa-i ziceti si voi la multi ani!

Teo, sa fi tu asa cum esti, sa nu te schimbi! Sa fi sincera si intotdeauna daca vei avea ceva de zis, sa il zici!

Etichete: , , ,

joi, 20 mai 2010

Sambata Craiova citeste !

Sambata, craiovenii sunt asteptati pe esplanada Teatrului National, ca sa citeasca, carti! Civika.ro propune un proiect interesant in care lectura urbana este promovata. Ideea e ca daca esti cititor de bloguri, de ce sa nu fi si un cititor de carti? Vino de la orele 15:30 impreuna cu prietenii tai sa citim impreuna carti. Sa discutam despre ele, sa ne spunem parerile, sa impartasim pasiunea de a citi. Am sa fiu prezent acolo, ca si voluntar, ajutand echipa sa imparta carti. O sa va astept cu drag, si sper sa fie un eveniment foarte interesant. 

Asa ca eu recomand Lecturi Urbane, sambata 22 mai orele 15:30, in fata Teatrului National Craiova. 



Etichete: , , ,

Zoso si Lovin, cam doi pupinbasisti.

Mai am aflat si eu de la TV cum Mircea Badea i-a atacat pe respectivi Zoso si Lovin. Dupa ce am facut niste cercetari, si dupa ce tocmai am primit un somaj redus, e de cacata situatia. Ideea e ca ii cam dau dreptate lu Badea. Frate cat de prost si de idiot sa fii? Incat sa zici ca au fost 10 000, esti vorba lu Mircea Pupiinbasist ce esti. Dupa ce ca somajul meu era de cacat, mi l-au redus si pe ala, si am primit si mai putin. Pentru ce? Va legati de oameni care au iesit in strada, ca sa isi spuna drepturile? De ce Zoso zice la munca bah, nu la intins mana? Asta e dovada de nesimtire, bine ca tu traiesti bine, dar taci dracului, si nu te mai lega de restul care isi cer drepturile. Daca, aveam cum sa ma duc, m-as fi dus si eu. Sunt satul, de ce face acest guvern de cacat. Cat despre Lovin, asta e si mai naspa. Se apuca el sa intrebe cat costa un protest, daca ar fi fata in fata l-as intreba, cat a costat-o pe Udrea anumite chestii? Hmm sa aduc aminte de litoral? Sa aduc aminte de avioanele platite? Hai lasati-ma, ca sunteti idioti amandoi. Din punctul meu de vedere, nu e nici o diferenta intre guvernanti idioti care ne conduc tara, si voi doi. Vedea-v-as pensionari cu pensiile de 400 de lei pe luna, sa va vad cum va descurcati. O sa va scoateti pu**le la vanzare? pe Ebay? Atunci as propune o intrebare, cat costa sa va taiati lunar din p**a? Cineva din ziar o sa isi puna oare intrebarea asta atunci? 

Nu am atacat niciodata pe nimeni, dar sunt indignat, pentru ca somajul meu de cacat cat era acolo 400 de roni pe luna, a ajuns la 260 de roni. Ce puii mei sa fac cu asta? Sa mi cumpar hartie igienica cu moaca lu Boc si a lui Basescu ca sa ma sterg la fund cu ea. In fine, bine ca am fost invatat sa traiesc cu nimic. 

Romania tara nimicului, acolo unde guvernanti, se pisa pe popor. Halal guvernare, este cea mai dezastruoasa guvernare din toata istoria Romaniei.

Etichete: , , , , ,

miercuri, 19 mai 2010

Umbra dintre morti

Intuneric, bezna, pana de curent. In camera mea, stateam linistit, ascultand bataiile inimii mele. Afara, in exterior bubuituri intr-un perete gros, aparent impenetrabil. Gandurile ce ma macina, intrebarile care mi le pun, frica care isi face aparitia, sentimente ce incep sa imi apara in capul meu ingreunat. Totul imi joaca feste, hoti? Ce se aud aceste bubuituri? Aprind lumina in curte, si ma uit pe fereastra. Imaginea ce mi se afiseaza e terifianta. Sange, maini rupte, capete aruncate in geamul meu, iar printre, oameni morti, zombie mancaciosi de creier. O armata intreaga in curtea mea. Ma sperii, si ma pitulesc in camera mea, cautand solutii. Ce sa fac ce sa fac? Bubuituri si mai puternice atat in fereastra dar si in perete "braaaain, braaaaain". Ma duc sa mi caut bata de baseball, ceva cu care sa lupt contra lor. Ma inarmez cu curaj, si ma pregatesc pentru ce e mai rau. Macar de oi muri, sa mor luptand, nu fiind un las. Ma aproprii de fereastra si ma uit in curte, ma uitam la dorinta lor de a manca creier. Am deschis usa, si am iesit incuind dupa mine. Ma asteptam sa dea navala, cand nimic. Ma plimbam printre zombie fara sa ma atace. Am iesit pe strada, si vedeam oameni devorati de ei, dar pe mine nimeni nu ma ataca. Imi puneam intrebari de ce? Eu oi fi eu norocos dar nici chiar asa, m-am apropiat de unu din ei, si i-am dat cu bata mai usor in cap, s-a intors nervos, cazandu-i moaca, suparat, si s-a uitat direct in ochii mei, si nimic, a plecat cautand alta sursa de hrana. Ma duc la un magazin, cautand o oglinda. 


Raman in fara ei, si nu observ nimic. Atunci realizez cruntul adevar. Sunt o umbra, o fantoma, intr-o lume plina de zombie, plina de oameni fara viata, care stiu doar un singur lucru in cap. Braaaainnn brain. Bata imi cade din mana, totul se preschimba, si ma trezesc din vis. Eram pe o banca in parcul romanescu. Rasaritul imi facea cu ochii, ma uit la mainile mele, ma uit in jurul meu, si iata caci natura se trezea la viata.

Etichete: , , , ,

marți, 18 mai 2010

Dedicatie muzei mele

Cerul se lumineaza, orice umbra cat de adanca ar fi ea, se sperie de razele diminetii. Parfumul ei il simt si acum, in mainile mele, in timp ce hainele ei cadeau, de parca ar fi fost lesinate. Nu era vina mea, insa imi placea starea in care ma aflam. Alunecase usor spre bratele mele de la prima cafea inca. Imi si aduc aminte, cum s-a intamplat totul. Intrarea secundara din Mercur, aiurit de felul meu, eram cu capul in nori, sau norii erau in capul meu, ideea e ca usa s-a deschis. Ea avea plase, eu aveam ganduri, am lovit-o puternic fara sa vreau, ne-am izbit unul de altul. Plasele s-au rupt, si lucrurile au cazut pe jos. Mi-am cerut iertare, insa fiind atent la lucrurile ei sa i le strang. Lenjerie intima, probabil ale ei, imi trece prin maini. Sunt mirat, caci incep sa ma gandesc peste cine am dat. Cand aplecat imi ridic privirea si o privesc in ochi. Am ramas mut, o privire rapida asupra ei, si deja simteam Cupidon cum imi trimite sageti. Am ramas mut, nestiind ce sa zic, in afara de te rog iarta-ma, chiar nu am vrut. Apoi a zambit, iar eu, am fost izbit si mai rau de Cupidon. Imi afisez si eu zambetul strengaret, si ochii mei deja straluceau. Ca sa ma revansez, o invit la o cafea. Era din partea mea. Si apoi si-a deschis gura, si a vorbit, si am auzit vocea ei. O voce atat de placuta, incat as putea zice cu mana pe inima, ca se tragea din neamul lui Orfeu, ce cu al sau cant, imblanzea natura si animalele salbatice. Am ramas uimit, si nu m-am abtinut sa nu-i zic ca are o voce superba. Imediat s-a facut rosie la fata, si am mers spre San Marco sa bem o cafea. Eram deja prins in mrejele iubiri.

Nu stiu cum au putut sa treaca patru ore, dar stiu ca am ras mult si ca ea s-a simtit bine. La final ma trezesc ca o intreb de un numar de telefon, si spre surprinderea mea mi-l da. Imi spune ca se grabeste, si ca trebuie sa plece. Ne ridicam sa plecam, si iar, poate ca soarta a vrut sa fie asa, ne apropiem iar unu de altul, iar buzele noastre practic se atrageau una pe alta. Aveam impulsuri sa o sarut, aveam fluturi in stomac sa o iau in brate puternic si sa o sarut. M-am uitat in ochii ei si am citit dorinta pe fata ei. I-am zis iarta-ma ca fac asta, dar nu ma mai pot abtine. Ce vrei sa faci? m-a intrebat ea vrajita parca. Asta, si o sarut incet, romantic si dulce. A fost primul sarut cu cea care avea sa fie muza mea.

Va continua.

Etichete: , , ,

The Fountain

Will you ... ? You will. Astea sunt cuvintele care mi-au ramas in cap. Am vazut "The Fountain" la recomandarea unei prietene de a mea. Buey si am ramas masca :|. Un film super interesant, super captivant la care trebuie sa fii atent ca sa il intelegi. Sunetul jos palaria, soundtrack-ul genial, Hugh Jackman in zile mari, iar actorii geniali. Un film care m-a facut sa reflectez asupra mortii care da nastere la viata. De fapt toata povestea se leaga in jurul acestui lucru, moartea ca act al renasterii. Oare in moarte, dam nastere unei noi stele? Shalbala, steaua care moare care devine o pitica alba, si apoi emana o energie plina de viata, o energie ce readuce la viata copacul pierdut. Trebuie sa vedeti filmu ca sa intelegeti. Dar sincer, eu unul cred ca nu murim, ci continuam sa traim, in alt plan, intr-o alta dimensiune, suntem prea complecsi, prea inteligenti facuti, creati, pentru a ne opri din existenta. Sufletul, toti sunt de acord ca exista suflet, intrebarea care e pe buzele tuturor, ce se va intampla cu el, cand temnita in care el este pus, si anume trupul nostru, va ceda? Hmm, tineretea fara batranete, sau moartea nascatoare de viata. Sunt multe de discutat, si sincer imi place sa discut, dar deasemenea nu vreau sa va plictisesc. Ideea e sa il vedeti si apoi sa-mi ziceti parerea !

"The Fountain" - Hugh Jackman in rolul principal genial actor genial. Vizionare placuta !

Etichete: , , , ,

Recomand GoldMidas.eu

Oameni buni, incep prin a va saluta mai intai, si apoi sa va recomand un site, mai bine zis un blog. Nu o fac pentru ca sunt platit, nu o fac pentru ca mi-e prieten, o fac pentru ca, eu consider ca chiar aveti ce invata de aici. Cine sunteti cu grafica pe computer, si sunteti incepatori in ale Photoshop CS5 sau 3DSmax sau tot ce tine de grafica, atunci recomand cu caldura http://blog.goldmidas.eu. Tipu' e super talentat, si are idei geniale. Profesionalism o sa vedeti ca are, cat are si talent. Si daca totusi nu va interesati, aruncati o privire sa vedeti despre ce vorbesc.

Etichete: , , , ,

luni, 17 mai 2010

Pana in semifinala

Si a fost Beer Pong, si am ajuns pana in semifinala, unde m-am anulat reciproc cu o fata. Fir-ar, dar m-am ales cu o punga mare de capace de bere, numai bune de turtit, si lipit pe centura. Da oameni buni, anuntam eu de mult ca ma ocupam de centura, ei bine, a venit vremea sa o fac. A venit vremea ca sa avem cu ce sa ne mandrim atunci cand vom deveni campioni la Beer Pong. Pe langa asta, sambata in Arcade a fost full. Nu imi vine sa cred, caci de mult in Arcade nu a mai fost full. Muzica a fost excelenta, iar oamenii dansabili. Distractia a fost in toi si sambata si duminica. Un lucru trebuie sa il pomenesc, nu am ajuns acasa mort de beat. De fapt nu am ajuns deloc beat, am baut in cele 2 nopti de party-uri cam vreo 4 beri adunate cred. E bine, ca incep sa renunt la bautura, sper :). 

Astept sa apara si pozele de la concurs, imediat baietii le vor uploada pe Feisbook, si le voi pune si eu sa le puteti vedea si voi.  Peste doua saptamani va urma un alt concurs, cine va castiga? Nimeni nu stie, dar pana atunci sport la antrenament la incheietura maini cu care aruncati bilele. Stiti voi la ce ma refer =))

Va pup, cu acelasi zambet
Eu :D

Etichete: , , , ,

duminică, 16 mai 2010

Omul cu cei mai multi prieteni

Nu, nu e vorba de concursul de la Alexandrion "Omul cu cei mai multi prieteni", ci este o realitate. Ma numar printre acei oameni care au o groaza de prieteni, de prin toate colturile adunate. Romania, Spania, Italia, Franta, Elvetia, America, Corea de Sud, Ungaria, Germania, Irlanda, Anglia. Sunt printre acei oameni care isi face prieteni rapid si usor, iar deja agenda telefonului meu nu mai are loc sa mai adauge numere. Cum am ajuns sa fiu printre oamenii cu cei mai multi prieteni, de la un simplu baiat timid si inchis in el? Simplu, am inceput sa gust viata, sa o mananc cu placere, si sa imbratisez totul, bun sau rau. Nu judec, caci pana la urma cine sunt eu ca sa judec? Ma bucur de viata, si daca pot sa ma bucur alaturi de prietenii mei, atunci nimic nu mai conteaza. Ce, creste numarul de prieteni pe Facebook, si gata astsa inseamna ca ai multi prieteni? Da pe cati ii cunosti face to face? Cu cati ai iesit la o bere, la o discoteca, la un munte, la o mare, la o plaja, la o nunta la care habar nu cunosteai pe nimeni ? Chiar imi doresc sa am foarte multi prieteni, dar lasa online, caci pentru mine face to face rulezz. Asta e clar.

Spunand de prietenii, mai tineti minte Oracolele copilariei? Ei bine de la don'soara Strumfita imi va veni un caiet al bloggerilor, si imi voi scrie acolo gandurile mele, nebuniile mele, vad eu ce oi scrie, si il voi da mai departe la cugetari.blogspot.com. Il mai vrea cineva? Facem un lant de prietenii? :))) Mi s-a parut geniala ideea, si ma bucur ca pot sa las ceva in urma. Cine stie cum o sa fie peste 10 ani : "Moaaa aici a scris Neydamn? Aici a scris el!!! daaaa saracu, pacat ca nu i s-a deschis parasuta deasupra Marelui Canion, ca ar fi trait si acum =))))) " Eh, glumesc si eu, mai morbid asa. Oricum e bine ca mi las semnatura si in online, dar si in Oracol si va recomand si voua !

Va pup, cu respect, cu dragoste, cu sinceritate,
Omul cu cei mai multi prieteni ( atat online cat is face to face ) 

Etichete: , , ,

sâmbătă, 15 mai 2010

Maitrey : Scrisoarea lui Eliade pentru generatia de acum

Tot navigand pe siteul acesta de carti, mi-am adus aminte de "Maitrey" al lui Mircea Eliade. Stiti voi, am povestit cum am ajuns sa o citesc in aceasta postare de acum 2 ani, de pe 9 aug 2008. Ei bine, mi-a placut enorm aceasta carte, m-a facut sa deschid ochii bine, m-a facut sa vad altfel lucrurile, era o carte care in ea, era scris sufletul meu. Practic, experienta prin care Eliade a trait-o, se mula perfect pe experienta mea. A fost prima mea carte la care am plans ca un copilas. Oare pentru ca, sentimentele care le aveam in mine, ascunse, uitate, tocmai fusesera atinse. De ce as recomanda aceasta carte, sa o cumparati, pentru ca este o scrisoare catre actuala generatie. De fapt pentru toate generatiile, chiar si cele care vin din urma. Este una dintre cartile de referinta, pentru adolescenti, pentru cei care cauta dragostea adevarata. Dar si riscurile de a iubi, gresela de a lua cele mai proaste decizii. Este o carte incredibila, pe care eu as recomanda-o din suflet. Usoara de citit, nu ia mai mult de 3 ore, si va asigur, ca va va atinge !

Etichete: , ,

Ramai cu mine



Patul era al nostru. Eu eram al ei, ea a mea. Uzi leoarca, transpirati si goi, stateam unul in bratele celuilalt. Inimile noastre alergau nebuneste in pieptul nostru. Dupa o noapte nebuna, statea la pieptul meu, jucandu-ma pe trupul ei, mangaind-o pe tot trupul fin, cu un singur deget, apoi cu doua degete, apoi cu toata mana. O vedeam cum adormea in bratele mele. Iar lucrul asta pentru mine insemna ceva cu adevarat placut. Saruturi pe fruntea ei simpla si fina, buzele ei rosii, si ochii stralucitori, toate lucrurile ma faceau sa o iubesc si mai mult, sa o doresc si mai mult. Eram nesatul, eram cu ea, sincronizati perfect. Eram un amant, ce isi indeplinea scopul, acela de a satisface femeia exact pe partea de care duce lipsa. Afectiune, mangaiere, atentie. Lucru care ea nu il primea de la sotul ei, fiind ocupat cu munca. Ce naspa, ce trist, cum poate sa lase o nevasta asa de frumoasa, sa alunece pe calea adulterului? I-am luat fiecare particica din trup sarutand-o, gustand-o, acordandu-mi toata atentia mea, ei. Ea, era in al noualea cer de fericire. Atunci se simtea implinita, se simtea completa, experimenta stropi de iubire, experimenta viata. Desi o lacrima isi facea aparitia in coltul ochiului ei drept, buzele mele au supt-o. Nu am lasat-o sa planga. Nici sub dus, nu am lasat-o sa se gandeasca ca a facut ceva rau, ca si-a inselat sotul. Era dreptul ei de a fi fericita, de a fi completa. Era fericirea mea, sa o vad asa, sub dush, in timp ce intr-un moment intim o imbalsamam cu un gel de dus ce mirosea a vanilie de prin tarile arabe. Sanii ei perfecti, bine definiti cu sfarcuri intarite si de o culoare rosie puternica, imi faceau deliciul ochilor, cat si al mainilor de a-i atinge. Trupul ei suav, cu un fund bine definit, tras ca prin Photoshop, era atat de placut la atingere. Nu ne-am putut abtine, iar eu imi doream si mai mult....

Sa o am sub dus, sa o fac fericita si acolo. Imbatati de mirosul vaniliei, infierbantati de caldura apei, ii citeam inima, ii puteam vedea dorinta de pe chipul ei. M-am lasat dus de val, cu muscaturi pe gat, cu saruturi pasionale, cu mangaieri pe san, pe la spate. Invaluiti de ceata, inecat usor si placut de parul ei brunet si lung, am inceput sa facem dragoste. Erau sentimente, ce ea le simtea puternic. Era o atentie dupa care ea tanjea. Eu i le-am dat, si am facut-o sa simta pana in maduva spinarii, tot ceea ce isi dorea, iar in pat, in timp ce ma saruta pe piept, si la buric, isi ridica privirea cu acei ochi albastri deschisi, plin de stralucire, de dorinta, de pasiune, si se apropie ca o felina la urechea mea. Se lasa deasupra mea, isi pune capul pe umarul meu, isi alipeste trupul de al meu, si imi spune : 

"Ramai cu mine........"

Etichete: , , ,

Beer Pong @ Pub's

Cum in postarile anterioare am scris despre cele 2 campanii, ei bine a venit vremea sa vorbesc despre ceva placut mie. Si anume, maine duminica 16 mai orele 21:00 in Pub's, avem concursu de Beer Pong. Daca ma credeti sau nu, imi place acest concurs, si chiar m-am antrenat acasa. Deci dragi prieteni, colegi de halbe, prieteni la distractie, maine Beer Pong. Sper ca pana maine sa fac si centura. Pana atunci avem si un afis.


P.S: Tipu din afis, e cel care m-a batut atunci in finala. E timpul sa imi iau revansa, in fata lui eram eu, damn. As fi putut castiga, dar niciodata nu e prea tarziu! Asa ca hai duminica, hai la joc!

Etichete: ,

Cat valoreaza o fapta buna?

Bun, a doua campanie despre care vreau sa vorbesc este cea de la Heidi. Poate ca nu stiati dar ei au inceput o campanie numita "Cards of Joy". Ai facut o fapta buna? O poti inregistra aici : http://cardsofjoy.heidi-chocolate.com/. Pentru fiecare 250 de fapte bune inregistrare, un copil este trimis intr-o tabara. Deci ideea e simpla, nu cumparati nimic, nu e la 250 de ciocolate heidi cumparate trimite-mi copilu in tabara, nu frate, mi se pare o idee geniala, ai facut o fapta buna, du-te pe site inregistreaz-o si acumulezi, la cele 250 de fapte buna, pa pa copilu. Mai poti face o fapta buna, spunand altora despre aceasta campanie. Cei de la Heidi, imi plac, pentru ca cam starnesc bunatatea din fiecare dintre noi. Dar oare, imi pune eu intrebarea, romanii mai au bunatate? Cand in tara se reduc atatea? Din venituri evident. Oricum sunt curios cu ce deznodamant o sa se termine aceasta campanie. Pentru mai multe detalii aici :

http://bit.ly/inscrieofaptabuna
http://www.facebook.com/pages/Heidi-Chocolate/113360775351023
http://twitter.com/HeidiChocolate


Hai spor la fapte bune ! 

Etichete: ,

Ultima Spaga!

Imi incep ziua prin cateva campanii noi. In primul rand, am primit pe mail, ceva foarte interesant. Se numeste "Ultima Spaga" si este pe 28 mai. Am sa redau continutul mail-ului. Mie mi se pare foarte interesant. Ce parere aveti ?

Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene
Articol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actual
Programul "Ultima Spaga" este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.
AJUNGE!
Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!
NE-AM SATURAT:
- sa suferim noi ca sa prospere ei;
- sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;
- sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;
- sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor;
- sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket;
- sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul public
Rugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru.
E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mamaliga nu mai trebuie sa explodeze inca o data.
 Poza mi se pare geniala :)))

Etichete: ,

vineri, 14 mai 2010

Cand totul se reduce, cetateanul rade!

Doamnelor si domnilor, dat fiind faptul ca Doctor Ciomu' si-a bagat coada in guvernare, devenind consilierul lu' nea' Baselu', ajungand astfel la decizia de a taia ( ma scuzati reduce ) salariile, pensiile, si somaju' ( ca aici ma afecteaza si pe mine ), eu cu Blogatu' am considerat bine venita o campanie. Si anume, cand totul se reduce, cetateanul rade. Ce altceva putem face, decat sa facem haz de necaz. Macar ca in Japonia, are efect, aici sigur am avea de ce sa radem macar o ora pe saptamana. Ne-am intalni la Casa Studentilor, si radem. De situatie, ne spunem problemele razand, si vom avea o buna dispozitie enorma! Rasul din punct de vedere medical, are un efect benefic asupra organismului, al creierului, imbunatatind toate functiile trupului, resetand totul si punand in miscare toate celulele sistemului imunitar. Nu mai vorbesc psihic ce beneficii are. Deci in plina criza si reducere, trateaza-te cu un ras dulce!

As fi curios, ce parere ati avea despre o astfel de campanie.

Etichete: , ,

joi, 13 mai 2010

Aloo, aloo, aloooooo



Mi-am incarcat si eu cartela, si am minute pe cosmo, si pe voda. Si cum sunt o persoana foarte vorbareata, pfff, incepui sa-mi sun prietenii. Si cum majoritatea prietenilor mei sunt fete, sunt mai rau ca ele. Stau de vorba cam 1 ora - 2 asa, cine e in retelele pe care am minute. Orange inca nu am, dar am nationalele. Asa ca dau beep. Ideea e, ca ma simt bine. M-am dus azi la somaj, sa semnez, ca sa-mi vina banii saptamana viitoare. Am aflat ca mai am pana in august somaj, ceea ce e bine, vara asta o am asigurata, ramane de vazut ce o sa fac din septembrie. Sa ma angajez sa plec prin Spania? Hmm, greu de gandit greu.

Aveti nevoie de un om plin de idei? Pentru o luna sau doua? Nu cer salariu mare, nu cer nimic, dar sunt un om cu idei in orice domeniu, stiu informatica in sensul programarii, web-design, retelista, administrare de servere. Recent am descoperit MAC OS X, deci pot sa lucrez si pe el, detin un PowerBook G4, pe viitor sper sa imi iau ceva mai bun. Idei am in marketing, advertising, in tot ce tine de publicitate, de vorbit cu clienti, de convins posibili noi clienti. Hmm, pot lucra si in constructii, stiu sa pun parchet, sa pun faianta, sa dau gauri, sa dau cu glet, sa dau cu varu. Vrea cineva un astfel de om? Aaaa, si am mai fost si prin radio, si prin TV. 
Sunt o persoana foarte carismatica, atrag oameni, foarte optimist, zambaret, numai bun sa prezint o emisiune? Asta e reclama care mi-o fac mie. Sunt energic, pot sa stau peste program, pot sa lucrez sub stres. Are nevoie de mine cineva? 

Si daca ati putea sa ma ajutati sa da-ti mai departe, ar fi chiar fain, nu as avea cuvinte de multumire.
Pana atunci, aloo, aloooo, alooooo cu prieteniii si distractie. 

Va salut cu respect! Un cretz perfect! :)))))))))

P.S: Recent am inceput sa scriu si aici : http://pozitidesex.blogspot.com/

Etichete: , ,

marți, 11 mai 2010

Despre incredere

Increderea. Nu te joci cu ea, caci ea este una dintre cele mai importante lucruri din viata fiecaruia. Se castiga extrem de greu, se pierde foarte usor. Un caz, ar fi urmatorul, atentie la persoanele care se dau cineva si de fapt sunt altcineva. Din punctul meu de vedere, astfel de persoane, ori sunt handicapate, ori sufera la modul grav dupa atentie. Retarzi probabil, se hranesc cu faptul ca pe online isi pot trai viata pe care nu au avut-o si nici nu o pot avea. Pentru mine, acesti oameni sunt si vor fi ratati toata viata. 

Asadar increderea, ce facem cu ea? Cui o dam? Si mai ales, in cine alegem sa ne incredem?

Etichete: , , ,

Zoso ce-i cu tine?

Ma nu am nimic cu el, sincer, nu am absolut nici o problema, nu m-a deranjat, nu mi-a facut absolut nimic. Si de ce totusi scriu de el? Si il pomenesc? Hmm, pai vedeti voi daca dati o cautare simpla la "chatroulette" pe google, o sa vedeti ca nenea Zoso se afla sub mine. Si acum stau si ma intreb cum de s-a intamplat asta? Cum eu Neydamn, l-am intrecut pe Zoso in vizualizari la Google? Hmm asta e ciudat. Oricum din partea mea, ii urez numai bine, postari foarte bune, si cititori cat mai multi. Cat despre mine, hey sunt fericit, doar l-am luat pe Zoso in Google nu? :))) Glumeam oricum.

Etichete: , , ,

luni, 10 mai 2010

Revederea

Mergand pe strada, cu gandurile mele, ma lovesc de ea. Eu, politicos de felul meu, imi cer iertare, au scuza-ma ca te-am lovit, imi pare rau, insa cand ma uit mai bine, si o vad. Era ea, nu-mi venea sa cred, nu mai vorbisem de atata timp, si totusi ea era in fata mea. Evident, ne-am luat la cearta! M-a facut nesimtit pentru ca nu am mai tinut legatura cu ea. Ofticat, pentru ca erau niste chestii, care ea nu le stia, si credea ca am fost nesimtit. In timp ce ea imi zicea o groaza de lucruri, si imi dadea pumni in piept, ochii mei se uitau la ea. Adevarul e ca imi era dor de ea, ingrozitor. Imbracata intr-o fustita de scolarila, cu o mica bluzita cu un decolteu generos, ma vede pierdut in spatiu. Dupa 10 minute de holbat, se opreste si ma intreba : "tu esti atent la mine, sau la sanii mei?". Evident raspunsul care i l-am dat a fost, la sanii tai, la tine, te-ai schimbat, ai devenit femeie, esti mai matura, hmm, mi se face pofta de tine rau. Istoria dintre mine si ea, era lunga, si mai mereu cand aveam aceste perioade, dupa ce ne intalneam se lasa cu scantei ce aprindeau un foc care il credeam stins. Dupa ce si-a spus off-ul, ne mai putand sa ma controlez, i-am zis imi pare rau daca o sa te supere ce o sa fac in continuare, dar trebuie sa o fac, este un impuls in mine, si nu ma pot abtine. Ea nici nu termina de spus "ce?", caci am si sarit la buzele ei sa le sarut cu un dor pasional. Buzele ei erau mai carnoase, mai pline de pasiune, iar sanii ei crescusera. Nu mai vorbesc despre picioare, bine defnite. Ne-am pierdut amandoi in acel sarut, si peste cateva ore de sarutat prin parc, am fost la mine acasa. Hainele care le avea pe ea, nu-mi pare rau ca le-am sfasiat cu dintii. Prinsi in valul acela pasional si fierbinte, am inceput sa-i dau jos hainele. Sarutand-o si muscand-o de gat, pe sani, eram animalici amandoi. Am facut dragoste, cum nu am facut de mult timp. Imi era dor sa o simt, si ei ii era dor de mine. A fost cateva ore, de nebunie, romantism, salbaticie, pasiune. Apele curgeau pe noi, transpiram, si totul era mirfic. Bataile inimi puternice, insa nimic nu se compara cu ceea ce simteam. Era ca si cum sentimentele vechi se retransformau. Eram imbatat de placere, amandoi eram, si ne lasam dusi de val. Sa o am iar in bratele mele, sa-i simt inima cum bate, sa simt ca protejez erau sentimente de care imi era dor. 

Ti-era dor de mine? Ti-e era dor de saruturile mele? De mangaierile mele? Caci mie imi era, sa te am din nou, sa musc din tine, sa te vad fericita. Imi era dor sa adorm la sanii tai. Imi era dor, sa-ti ascult inima, sa o simt alergand de nebuna in pieptul tau. Imi era dor ...... cand te mai vad ?

Etichete: , , ,

vineri, 7 mai 2010

Biblioteca Vie @ Casa Stundetilor ora 19:00

Dragi craioveni, va invit azi la Casa Studentilor, in cadrul proiectului din care fac parte "Biblioteca Vie". Prima zi a fost ieri, insa am avut niste probleme si nu am putut ajunge, dar azi si maine voi fi acolo. Deci dragilor, daca vreti sa stiti cum a iesit prima zi, puteti sa cititi aici. Deci azi nu uitati va invit la Biblioteca Vie.

Etichete: , , ,

Poze cu mine

Pai am participat la un concurs la prietenii mei de la 3A, unde am castigat un curs de escalada pe munte. Si trebuie sa ma tin de cursul ala. Oricum, vreau sa va arat cateva poze cu mine la intalnirea care a avut loc luni 3 mai, pentru decernarea premiilor. In poze apare si Erso de la Craiovaforum.ro. Cat despre locatie si premiu, sa va spun pe scurt, ca in Craiova exista de ceva timp, un sport si un loc unde sa practici alpinismul, escalada si tot ce tine de munte. E un loc placut, unde iti poti relaxa mintea, si sa scapi de orice griji care le-ai avea in ziua respectiva. Preturi accesibile, si un mediu prietenos unde poti cunoaste lume pasionata de alpinism. Si acum pozele :









Si o poza, care nu e de la 3A


Etichete: , ,

Midnight Lady and the raining Man

Da ma, am fost copil retard, de am alergat prin ploaie asta seara. Ploua torential, si inca ploua si fulgera, si eu eram in ploaie dansand si cantand de fericire. Si ce daca? Si daca am fost fericit toata ziua care e problema? Si daca vreau sa dau din fericirea mea, care e problema? Sunt un copil, si ma arunc in fiecare balta. Si imi ridic pantaloni pana in vine, si incep sa merg, spalandu-mi adidasi. Acum sunt uzi fleasca, maine nu cred ca ies, dar nu conteaza. Sunt fericit. De ce? Nu-ti spun, eu asa sunt tot timpul, caci musc, caci iubesc tot ce e in jurul meu, si musc din viata. Cum e ea, care e problema, dai de greutate asa si? Sunt oameni mai rau ca noi, si nu i aud pe ei plangandu-se. Stropi de ploaie, si sunete de pian. Versurile incep sa mi apara in gand. Midnight lady, de la Chris Norman. Da, midnight lady, dar cine sa fie nebuna, care sa ma tina de mana, dansand amandoi prin ploaie torentiala? Desculti, prin balti, pe strada, sarutandu-ne fierbinte si pasional? Cine indrazneste, hmm.... poate.. .da.. poate..

P.S : asculta, poate intelegi



Etichete: , , ,

miercuri, 5 mai 2010

5 mai - La multi ani barbate!

Buey si azi e ziua barbatului. Este 5 mai, si cica ar trebui sa sarbatorim emanciparea, dupa 1 si 8 martie nu? Ei bine, dragi colegi de sarbatoare, va anunt cu cel mai mare regret, ca nu o sa pot sa ma innec cu voi in bere. Motivul? O luna de zile mi-am propus sa nu mai beau, pentru ca mi-am cam gasit ceva de munca, si trebuie sa fiu un om responsabil,  si foarte serios. In curand si foarte curand, o sa ma vedeti la costum. Omu' cu ideile s-a intors, si vrea sa faca o chestie pe timp de vara. So, azi bucurati-va, alaturi de mine de un pahar de apa eu, si voi o halba de bere, e ziua noastra, si sa o facem sa merite aceasta zi. Este ziua noastra si nimeni nu ar trebui sa ne o ia. Este ziua noastra sa facem ce vrem, caci oricum fac( em ) ce vreau ( em ). Suntem barbati, porci, insensibili, dar fetelor hai sa va zic ceva. Azi, avem un motiv in plus sa fim porci, insensibili dar niste porci adorabili si foarte fericiti. O sa auziti in oras o groaza de guituri din gurile noastre, si coditele noastre inconvoiate se vor agita stanga-dreapta, stanga-dreapta toata ziua. Azi suntem fericiti. La multi ani barbate!

Etichete:

marți, 4 mai 2010

Ce am facut

Pai 1 mai l-am petrecut la prietenii mei de la www.acrobatic.ro la un gratar, la o muzica buna, la un fotbal, la un volei, la un catarat pe panou. Va intrebati unde se afla 3 A ? Hmm, la 500 de m departare de metro spre Bals. Asa ca, merita sa dati o vizita pana acolo. Daca vreti. Apoi duminica, beer pong in Pub's, unde torpilat dupa ziua de 1 mai, am fost dat afara inca din prima runda. Bine m-am anulat reciproc cu un foarte bun prieten de al meu. Ideea e, ca vineri, sambata si duminica, am facut cam ce a facut tot romanul, am baut de m-am spart. Si m-am distrat enorm de mult. Am castigat un premiu luni, la 3A, pentru ca am participat la concursul de pe www.craiovaforum.ro, care consta intr-un curs de initiere in escalada. Asta inseamna ca trebuie sa fiu serios si responsabil. Pentru ca cunostiintele pe care o sa le dobandesc pot salva viata cuiva pe munte. Tot luni am fost pe la Politie, sa dau niste declaratii, si tot luni mi-am cam gasit si de munca, exact de ce aveam nevoie. Ideea o sa o dezvolt mai incolo, cand am sa pun la bataie un plan, pe care il scriu pe hartie. Legat de evenimente, un proiect la care particip si promovez, despre care v-am zis mai inainte, dar o sa detaliez separat, maine probabil. Ideea e super geniala! Atat pot sa spun.

Cat despre alte lucruri, mi-am mai facut prieteni, socializare face to face la greu, mi-a crescut lista de messenger si de contacte, si inca un lucru, Weeblo se amana, nu va fi pe 16. O sa vad in ce data pot sa il fac. Pana atunci, va voi mai tine la curent, si sper ca ma intelegeti ca timpul meu, incepe sa fie umplut de multe lucruri. Sper sa fiti sanatosi ! Si plini de energie !

Etichete: ,

duminică, 2 mai 2010

Beer Pong @ Pub's Azi Duminica 2 mai

Dragi colegi de halbe, sa ne ridicam dar azi, si cu pasi repezi, sa mergem catre Pub's unde va invit la un concurs de Beer Pong. Radical ne asteapta acolo, cel care organizeaza concursul. Indemanare ai? Arat-o, caci azi e sansa ta, sa castigi premiul cel mare, si recunoasterea celorlalti. Bere la toata lumea! Si hai, ne vedem acolo de la ora 9:00.

Etichete: , ,