joi, 13 mai 2010

Aloo, aloo, aloooooo



Mi-am incarcat si eu cartela, si am minute pe cosmo, si pe voda. Si cum sunt o persoana foarte vorbareata, pfff, incepui sa-mi sun prietenii. Si cum majoritatea prietenilor mei sunt fete, sunt mai rau ca ele. Stau de vorba cam 1 ora - 2 asa, cine e in retelele pe care am minute. Orange inca nu am, dar am nationalele. Asa ca dau beep. Ideea e, ca ma simt bine. M-am dus azi la somaj, sa semnez, ca sa-mi vina banii saptamana viitoare. Am aflat ca mai am pana in august somaj, ceea ce e bine, vara asta o am asigurata, ramane de vazut ce o sa fac din septembrie. Sa ma angajez sa plec prin Spania? Hmm, greu de gandit greu.

Aveti nevoie de un om plin de idei? Pentru o luna sau doua? Nu cer salariu mare, nu cer nimic, dar sunt un om cu idei in orice domeniu, stiu informatica in sensul programarii, web-design, retelista, administrare de servere. Recent am descoperit MAC OS X, deci pot sa lucrez si pe el, detin un PowerBook G4, pe viitor sper sa imi iau ceva mai bun. Idei am in marketing, advertising, in tot ce tine de publicitate, de vorbit cu clienti, de convins posibili noi clienti. Hmm, pot lucra si in constructii, stiu sa pun parchet, sa pun faianta, sa dau gauri, sa dau cu glet, sa dau cu varu. Vrea cineva un astfel de om? Aaaa, si am mai fost si prin radio, si prin TV. 
Sunt o persoana foarte carismatica, atrag oameni, foarte optimist, zambaret, numai bun sa prezint o emisiune? Asta e reclama care mi-o fac mie. Sunt energic, pot sa stau peste program, pot sa lucrez sub stres. Are nevoie de mine cineva? 

Si daca ati putea sa ma ajutati sa da-ti mai departe, ar fi chiar fain, nu as avea cuvinte de multumire.
Pana atunci, aloo, aloooo, alooooo cu prieteniii si distractie. 

Va salut cu respect! Un cretz perfect! :)))))))))

P.S: Recent am inceput sa scriu si aici : http://pozitidesex.blogspot.com/

Etichete: , ,

1 comentarii:

La 14 mai 2010 la 16:27 , Anonymous alisson a spus...

pai cretule cu atatea calitati nu-ti gasesti nimic?? :|

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire