luni, 10 mai 2010

Revederea

Mergand pe strada, cu gandurile mele, ma lovesc de ea. Eu, politicos de felul meu, imi cer iertare, au scuza-ma ca te-am lovit, imi pare rau, insa cand ma uit mai bine, si o vad. Era ea, nu-mi venea sa cred, nu mai vorbisem de atata timp, si totusi ea era in fata mea. Evident, ne-am luat la cearta! M-a facut nesimtit pentru ca nu am mai tinut legatura cu ea. Ofticat, pentru ca erau niste chestii, care ea nu le stia, si credea ca am fost nesimtit. In timp ce ea imi zicea o groaza de lucruri, si imi dadea pumni in piept, ochii mei se uitau la ea. Adevarul e ca imi era dor de ea, ingrozitor. Imbracata intr-o fustita de scolarila, cu o mica bluzita cu un decolteu generos, ma vede pierdut in spatiu. Dupa 10 minute de holbat, se opreste si ma intreba : "tu esti atent la mine, sau la sanii mei?". Evident raspunsul care i l-am dat a fost, la sanii tai, la tine, te-ai schimbat, ai devenit femeie, esti mai matura, hmm, mi se face pofta de tine rau. Istoria dintre mine si ea, era lunga, si mai mereu cand aveam aceste perioade, dupa ce ne intalneam se lasa cu scantei ce aprindeau un foc care il credeam stins. Dupa ce si-a spus off-ul, ne mai putand sa ma controlez, i-am zis imi pare rau daca o sa te supere ce o sa fac in continuare, dar trebuie sa o fac, este un impuls in mine, si nu ma pot abtine. Ea nici nu termina de spus "ce?", caci am si sarit la buzele ei sa le sarut cu un dor pasional. Buzele ei erau mai carnoase, mai pline de pasiune, iar sanii ei crescusera. Nu mai vorbesc despre picioare, bine defnite. Ne-am pierdut amandoi in acel sarut, si peste cateva ore de sarutat prin parc, am fost la mine acasa. Hainele care le avea pe ea, nu-mi pare rau ca le-am sfasiat cu dintii. Prinsi in valul acela pasional si fierbinte, am inceput sa-i dau jos hainele. Sarutand-o si muscand-o de gat, pe sani, eram animalici amandoi. Am facut dragoste, cum nu am facut de mult timp. Imi era dor sa o simt, si ei ii era dor de mine. A fost cateva ore, de nebunie, romantism, salbaticie, pasiune. Apele curgeau pe noi, transpiram, si totul era mirfic. Bataile inimi puternice, insa nimic nu se compara cu ceea ce simteam. Era ca si cum sentimentele vechi se retransformau. Eram imbatat de placere, amandoi eram, si ne lasam dusi de val. Sa o am iar in bratele mele, sa-i simt inima cum bate, sa simt ca protejez erau sentimente de care imi era dor. 

Ti-era dor de mine? Ti-e era dor de saruturile mele? De mangaierile mele? Caci mie imi era, sa te am din nou, sa musc din tine, sa te vad fericita. Imi era dor sa adorm la sanii tai. Imi era dor, sa-ti ascult inima, sa o simt alergand de nebuna in pieptul tau. Imi era dor ...... cand te mai vad ?

Etichete: , , ,

5 comentarii:

La 11 mai 2010 la 17:19 , Anonymous Lorelei a spus...

interesanta povestea...sunt curioasa daca ti-ar placea sa o ai langa tine mereu sau doar sa o revezi mai des

 
La 11 mai 2010 la 17:27 , Blogger Unknown a spus...

Daca as avea langa mine, amandoi ne am plictisi enorm, insa dupa pauze de nevorbit, mult timp, pfff asteptarea se merita varf si indesat, si nu as vrea sa o revad cat mai des, putin... dar intens :x =)))

 
La 11 mai 2010 la 18:35 , Anonymous Lorelei a spus...

ceva de genul mi se intampla si mie si nu gaseam un motiv sau o explicatie.se pare ca m-ai lamurit tu :))

 
La 11 mai 2010 la 19:51 , Blogger Unknown a spus...

Lorelai esti cine cred eu ca esti nu? Cat despre explicatie e una singura. Nu ai cum sa il uiti, cum nici eu nu am cum sa o uit ever. So, accepta si lasa timpul sa treaca, si daca il intalnesti asta e.

 
La 12 mai 2010 la 17:26 , Anonymous Lorelei a spus...

sigur nu sunt cine crezi tu ca sunt :P mi'am dat seama ca nu o sa'l uit si nici nu cred ca vreau.nu'l vreau mereu,doar din cand in cand,cand mi se face dor de el:p

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire