duminică, 16 mai 2010

Omul cu cei mai multi prieteni

Nu, nu e vorba de concursul de la Alexandrion "Omul cu cei mai multi prieteni", ci este o realitate. Ma numar printre acei oameni care au o groaza de prieteni, de prin toate colturile adunate. Romania, Spania, Italia, Franta, Elvetia, America, Corea de Sud, Ungaria, Germania, Irlanda, Anglia. Sunt printre acei oameni care isi face prieteni rapid si usor, iar deja agenda telefonului meu nu mai are loc sa mai adauge numere. Cum am ajuns sa fiu printre oamenii cu cei mai multi prieteni, de la un simplu baiat timid si inchis in el? Simplu, am inceput sa gust viata, sa o mananc cu placere, si sa imbratisez totul, bun sau rau. Nu judec, caci pana la urma cine sunt eu ca sa judec? Ma bucur de viata, si daca pot sa ma bucur alaturi de prietenii mei, atunci nimic nu mai conteaza. Ce, creste numarul de prieteni pe Facebook, si gata astsa inseamna ca ai multi prieteni? Da pe cati ii cunosti face to face? Cu cati ai iesit la o bere, la o discoteca, la un munte, la o mare, la o plaja, la o nunta la care habar nu cunosteai pe nimeni ? Chiar imi doresc sa am foarte multi prieteni, dar lasa online, caci pentru mine face to face rulezz. Asta e clar.

Spunand de prietenii, mai tineti minte Oracolele copilariei? Ei bine de la don'soara Strumfita imi va veni un caiet al bloggerilor, si imi voi scrie acolo gandurile mele, nebuniile mele, vad eu ce oi scrie, si il voi da mai departe la cugetari.blogspot.com. Il mai vrea cineva? Facem un lant de prietenii? :))) Mi s-a parut geniala ideea, si ma bucur ca pot sa las ceva in urma. Cine stie cum o sa fie peste 10 ani : "Moaaa aici a scris Neydamn? Aici a scris el!!! daaaa saracu, pacat ca nu i s-a deschis parasuta deasupra Marelui Canion, ca ar fi trait si acum =))))) " Eh, glumesc si eu, mai morbid asa. Oricum e bine ca mi las semnatura si in online, dar si in Oracol si va recomand si voua !

Va pup, cu respect, cu dragoste, cu sinceritate,
Omul cu cei mai multi prieteni ( atat online cat is face to face ) 

Etichete: , , ,

2 comentarii:

La 16 mai 2010 la 20:11 , Anonymous Camey a spus...

Si eu sunt o fire prietenoasa, si imi place sa-mi fac prieteni multi, sa pot discuta despre orice si mai ales sa ne distram... dar, ca de obicei exista un dar... m-au deazamagit! Nu mai cred in prieteni!
Imi pare bine pentru tine ca esti inca optimist, si la cati mai multi prieteni in continuare!!!

Imi place ceea ce scrii foarte mult!

 
La 17 mai 2010 la 10:33 , Blogger Александра a spus...

Ma simt mandra ca te am ca prieten..momentan in online..ca face to face...pe viitor right?

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire