luni, 6 ianuarie 2014

Bine ne revedem

De cand nu am mai scris aici. De pe 30 mai 2012, nu am mai scris un articol pe acest blog. Asta datorita faptului ca m-am mutat pe neydamn.eu. De fapt, ultimul articol scris a fost un advertorial, asa ca ultimul articol scris de mine cu adevarat, in genul acestuia pe care il scriu acum a fost pe 15 iulie 2011.
De ce am decis sa revin sa scriu aici? Vreau sa fiu sincer cu voi. Din cauza faptului ca pe neydamn.eu nu o sa mai am in curand aceea libertate de care ma bucuram cand scriam aici si doi pentru ca Blogger incepe sa devina o platforma boost SEO. Asta datorita integrarii excelente cu Google+, retea proprie de socializare Google.

Chiar in acest moment observ in platforma lor multe schimbari. Atat de multe incat unele le descopar din mers. Cum ar fi faptul ca pot tagui instant pe oricine din reteaua lor de socializare Google+ in momentul in care pun un + in fata numelui. De exemplu profilul meu de Google+, +Razvan-Damian Irimescu.

Ce am facut in perioada asta de aproape 2 ani si jumatate? Pai m-am insurat asta e clar! Pe data de 17 august 2012 m-am casatorit. Iar povestea este una mai ceva ca in telenovele. As putea spune ca, unui barbat in viata chiar cred ca ii este dat sa iubeasca din toata inima de trei ori! Iar sotia mea este a treia iubire. Stau cu chirie, ma ocup de firma mea. Sunt multe de zis, pe care am sa le spun in viitoare postari.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire