miercuri, 30 mai 2012

Aloe Vera & Enzymes

Modul de viaţă grăbit, dar şi alegerea hranei greu digerabile, duce la creşterea tulburărilor digestive a populaţiei de azi. Tulburările se manifestă prin problemele digestive, senzaţia de presiune, balonare după masă şi digestia înceată. Un ajutor adecvat poate fi suplimentul nutritiv ALOE VERA & ENZYMES.

Este alcătuit dintr-un complex de enzime care produc unele specii de ciuperci şi care sunt capabile să digere aproape toate substanţele nutritive, inclusiv celuloza. Ele suplimentează activitatea enzimatică a organismului şi protejează pancreasul. Pulberea din Aloe vera barbadensis, care este un component eficient al produsului nu numai că completează enzimele menţionate dar de asemenea oferă corpului saponine, substanţe minerale, antioxidanţi şi 20 de aminoacizi. În plus, conţine acid salicilic la fel ca ghimbirul, (zingiber officinale), care se metabolizează în salicilat care atenuează digestia dureroasă. Ghimbirul de asemenea ameliorează senzaţia de sfârşeală la stomac.

Aloe Vera & Enzymes este upliment de activitate enzimatică ajutor la digestie ghimbirul şi aloe vera ezinfectează şi calmează mucoasa intestinală iritată. Cui îi este destinat? Celor care trăiesc în stres celor care nu mănâncă regulat tuturor celor care, suferă de probleme digestive pentru toate pentru a accelera vindecarea de diverse leziuni. Aloe Vera & Enzymes este disponibil de la Avita Premium.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire