joi, 20 mai 2010

Zoso si Lovin, cam doi pupinbasisti.

Mai am aflat si eu de la TV cum Mircea Badea i-a atacat pe respectivi Zoso si Lovin. Dupa ce am facut niste cercetari, si dupa ce tocmai am primit un somaj redus, e de cacata situatia. Ideea e ca ii cam dau dreptate lu Badea. Frate cat de prost si de idiot sa fii? Incat sa zici ca au fost 10 000, esti vorba lu Mircea Pupiinbasist ce esti. Dupa ce ca somajul meu era de cacat, mi l-au redus si pe ala, si am primit si mai putin. Pentru ce? Va legati de oameni care au iesit in strada, ca sa isi spuna drepturile? De ce Zoso zice la munca bah, nu la intins mana? Asta e dovada de nesimtire, bine ca tu traiesti bine, dar taci dracului, si nu te mai lega de restul care isi cer drepturile. Daca, aveam cum sa ma duc, m-as fi dus si eu. Sunt satul, de ce face acest guvern de cacat. Cat despre Lovin, asta e si mai naspa. Se apuca el sa intrebe cat costa un protest, daca ar fi fata in fata l-as intreba, cat a costat-o pe Udrea anumite chestii? Hmm sa aduc aminte de litoral? Sa aduc aminte de avioanele platite? Hai lasati-ma, ca sunteti idioti amandoi. Din punctul meu de vedere, nu e nici o diferenta intre guvernanti idioti care ne conduc tara, si voi doi. Vedea-v-as pensionari cu pensiile de 400 de lei pe luna, sa va vad cum va descurcati. O sa va scoateti pu**le la vanzare? pe Ebay? Atunci as propune o intrebare, cat costa sa va taiati lunar din p**a? Cineva din ziar o sa isi puna oare intrebarea asta atunci? 

Nu am atacat niciodata pe nimeni, dar sunt indignat, pentru ca somajul meu de cacat cat era acolo 400 de roni pe luna, a ajuns la 260 de roni. Ce puii mei sa fac cu asta? Sa mi cumpar hartie igienica cu moaca lu Boc si a lui Basescu ca sa ma sterg la fund cu ea. In fine, bine ca am fost invatat sa traiesc cu nimic. 

Romania tara nimicului, acolo unde guvernanti, se pisa pe popor. Halal guvernare, este cea mai dezastruoasa guvernare din toata istoria Romaniei.

Etichete: , , , , ,

12 comentarii:

La 20 mai 2010 la 15:21 , Blogger Catalin a spus...

poate, daca l-ai intreba pe zoso cum face bani dintr-un blog, nu te-ai nai vaicari atat despre somajul tau de cacat....

 
La 20 mai 2010 la 15:23 , Blogger Unknown a spus...

in caz ca nu mi-ai citit blogul, am exprimat clar dorinta de NU face bani din el, din simplul motiv pentru ca e doar un simplu loc in care mi scriu gandurile si tampeniile, si parerile. In fine.

 
La 20 mai 2010 la 20:48 , Blogger Stefan Gabriel Chelaru a spus...

Acuma, pe bune, tu chiar vorbesti serios? Adica, te plangi ca ti-a scazut ajutorul de somaj? As fi vrut sa spun ca esti amuzant, dar nu, nu esti. Esti doar patetic! BTW, chiar nu gasesti nimic de munca sau ceea ce gasesti nu e de "nasul tau"?

 
La 20 mai 2010 la 23:50 , Blogger Unknown a spus...

Adevaru e ca cand voi o sa ajungeti ( in curand ) la pensie, generatia mea o sa va calculeze pensiile, si daca aveti norocul sa dati peste o guvernare basesciana, o sa rad de voi, ca o sa iesiti si voi in strada ( trist, dar probabil adevarat ).

@blog de vrancea : omule, am refuzat oferte barosane de munca, pentru simplul motiv ca nu imi place banul. Vezi tu intre mine si dumneavoastra, e o diferenta ca de la cer la pamant. Nu mi place sa am, sa detin, averi, bani, cacaturi. In fine nu am cu cine.

 
La 21 mai 2010 la 10:19 , Anonymous Anonim a spus...

esti prost

 
La 21 mai 2010 la 10:33 , Anonymous Anonim a spus...

daca tu iti "exprimi clar" dorinta de a nu face bani in acest mod (decent si inteligent) atunci stai cu somajul si nu iti mai plange de mila, ca iti meriti soarta. bine, acum probabil realizezi si tu cat de prost ai fi ca blogger!

si pentru ce te-ai fi dus la miting? sa apari in videoclipul lui CRBL? :))

 
La 21 mai 2010 la 10:34 , Anonymous Anonim a spus...

nu iti place banul? atunci de ce comentezi? du-te draga in munti si stai acolo, unde nu e nevoie de d'astia ca tine! care se plang dar nu fac nimic decat sa ceara!

 
La 21 mai 2010 la 12:13 , Anonymous Ianculescul a spus...

Omul are dreptate, Zoso si Lovin sunt 2 basisti care nu stiu decat sa pupe in fund. Ce reclame are Zoso acum pe blog ?

 
La 22 mai 2010 la 00:42 , Blogger Unknown a spus...

1. la mana, daca m-ar interesa blogul, as fi fost departe.
2. Cu toate ca somaju e de kk, nu prea ma plang de el, pentru ca imi fac banuti munncind pe cont propriu.
3. Eu nu ma plang, ci doar sunt indignat, ca doi prosti s-au legat de o multime de oameni care isi cer drepturile !!! Si pe buna dreptate !
4. Sunt satul de prostia politicului romanesc, sunt satul de asemenea de faptul ca vad pe zi ce trece, cum politicul isi baga coada si in blogosfera mai mult decat ar trebui.

Cine mai are ceva de zis, sa aiba tupeu sa isi lase numele.

P.S : Jos palaria Mircea Badea!

P.S : Mi-e scarba ca il votai pe Basescu! Remus Cernea Rulezz !!!!

 
La 22 mai 2010 la 20:09 , Anonymous alex a spus...

Din comentariile voastre am impresia ca inca traiti pe spinarea parintilor ca niste capuse.
@BLOG de VRANCEA - ia zi tu, dupa ce ti-ar rupt curu pe bancile facultatii timp de 3-5 ani intr-un anumit domeniu(sa zicem IT) ai accepta orice job(spalator de wc-uri la becali la palat)?? daca raspunsul tau e "da" atunci amice, esti idiot!

 
La 25 mai 2010 la 19:02 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

Nu am vrut sa comentez pana acum pentru ca politica asta de acum ma oftica la culme si mi provoaca greata insa dupa tot ce am citit si cum toti ii sariti lui neydamn in cap nu pot decat sa trag o concluzie:sunteti basincuristi TOTI !!!!dak voua va convine situatia asta e treaba voastra,dar nu mai aruncati cu vorbe si nu mai criticati...Fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui,dak omului nu i place sa lucreze ceva ce nu i aduce satisfactie morala dar bani cu carul ci prefera sa faca ceva ce i place pe bani decenti care e treaba voastra?vad ca pe voi doar banul va motiveaza ,si nu oricat ,ci ala muuult...si cand zic decenti ma refer la un minim pe economie mai mare decat ce e acum in prezent...Care poate trai cu 2-3 mil pe luna?dar un pensionar cu 10 mii lei vechi pe luna cum traieste?oare oamenii aia nu au muncit o viata intreaga pentru a avea si ei la batranete ceva?ori ii lasam draq ca si asa is batrani si prosti nu? o sa ajungeti ca ei si doamne fereste sa fie nevoie sa iesiti in strada sa va milogiti de guvernantii ce vor urma sa va dea si voua o pensie decenta sa nu muriti de foame...

 
La 27 mai 2010 la 18:48 , Anonymous altu' a spus...

Imi place cum scrii, sa-mi bag p...! Suntem multi tineri inteligenti, frumosi, cuminti, care vrem a facem ceva, insa bulangii astia din parlament chiar se pisa pe noi si ne taie sistematic orice aripa de speranta. Ar trebui sa ne dam seama mai bine ca noi le platim salariile si chiriile si masinile si curvele si mancarea, hainele si tot ce au ei , si ei se pisa pe noi si ne scuipa in fata. Poate ca nu suntem chiar atat de inteligenti...

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire