marți, 4 mai 2010

Ce am facut

Pai 1 mai l-am petrecut la prietenii mei de la www.acrobatic.ro la un gratar, la o muzica buna, la un fotbal, la un volei, la un catarat pe panou. Va intrebati unde se afla 3 A ? Hmm, la 500 de m departare de metro spre Bals. Asa ca, merita sa dati o vizita pana acolo. Daca vreti. Apoi duminica, beer pong in Pub's, unde torpilat dupa ziua de 1 mai, am fost dat afara inca din prima runda. Bine m-am anulat reciproc cu un foarte bun prieten de al meu. Ideea e, ca vineri, sambata si duminica, am facut cam ce a facut tot romanul, am baut de m-am spart. Si m-am distrat enorm de mult. Am castigat un premiu luni, la 3A, pentru ca am participat la concursul de pe www.craiovaforum.ro, care consta intr-un curs de initiere in escalada. Asta inseamna ca trebuie sa fiu serios si responsabil. Pentru ca cunostiintele pe care o sa le dobandesc pot salva viata cuiva pe munte. Tot luni am fost pe la Politie, sa dau niste declaratii, si tot luni mi-am cam gasit si de munca, exact de ce aveam nevoie. Ideea o sa o dezvolt mai incolo, cand am sa pun la bataie un plan, pe care il scriu pe hartie. Legat de evenimente, un proiect la care particip si promovez, despre care v-am zis mai inainte, dar o sa detaliez separat, maine probabil. Ideea e super geniala! Atat pot sa spun.

Cat despre alte lucruri, mi-am mai facut prieteni, socializare face to face la greu, mi-a crescut lista de messenger si de contacte, si inca un lucru, Weeblo se amana, nu va fi pe 16. O sa vad in ce data pot sa il fac. Pana atunci, va voi mai tine la curent, si sper ca ma intelegeti ca timpul meu, incepe sa fie umplut de multe lucruri. Sper sa fiti sanatosi ! Si plini de energie !

Etichete: ,

4 comentarii:

La 4 mai 2010 la 18:30 , Anonymous Anonim a spus...

si unede e site-ul www.ascuns.mobi ????....deci sa inteleg ca e teapa ???....caz in care esti maaagggaaaarrrrr...si unde ii sta bine unui magar/tepar daca nu pe www.magari.ro / www.tepari.ro si altele de genul (si ca sa iti las posibilitatea sa raspunzi iti las un ym : rautate_rea)

 
La 5 mai 2010 la 03:22 , Anonymous cristi a spus...

Vezi ca astazi e 5 Mai, ziua Barbatului:))

 
La 5 mai 2010 la 14:22 , Blogger Geordan a spus...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 
La 5 mai 2010 la 14:22 , Anonymous Geordan a spus...

Dupa ora 21 pe mine ma gasesti INNOTAND in bere la Middle Pub... ;) ( undeva la taerasa au colegii mei de pahar masa.. sau mese..)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire