sâmbătă, 29 mai 2010

Sentimente in plina noapte

Suparat si ofticat. Asa eram cand am iesit din casa. Ofticat rau de tot pe ea pentru ca era indecisa. Nu realizam ca afara inca era luna plina. Si ce mai luna plina. O, una asa de mare si de galbena inconjurata de nori ce erau stralucitori de la lumina ei. O, si luna asta, cand m-am uitat in ea, eram pierdut. Stomacul mi-a luat-o razna, pandaliile si ganganiile din capul meu sareau sus de fericire, ca sunt liberi in sfarsit, iar eu trebuia sa ma intalnesc cu ea. Deodata picioarele au inceput sa fuga de capul lor, habar nu imi dadeam seama ca eu alergam. Aveam deodata in mine o energie inexplicabila. Auzeam mai bine, miroseam mai bine, eram plin de viata. Nu mai eram letargic cum fusesem toata ziua, acu alergam, eram plin de energie. Si ma intalnesc cu ea. Si trebuia sa-mi controlez impulsurile care-mi veneau valuri valuri. Vorbim ce vorbim, si la un moment dat ma uit iar la luna, si apoi la gatul ei ce statea maiestuos neacoperit de nimic. Caci era cu o bluza ce pleca de la umeri, si lasa tot gatul dezvelit. Deja ma vedeam cum muscam, deja simteam parfumul, gustul, si pofta imi crestea in mine enorm. Stiu doar ca dupa ce m-am uitat la luna, m-am trezit infipt in buzele ei, sarutandu-le, muscandu-le, si singuru lucru care m-a facut sa ma opresc, a fost nu aici. Am luat-o de mana si am mers undeva intr-un loc mai retras, unde ca un leu in cusca, ce eram, am sarit pe ea. Doamne si ce buze are, si ce bine e sa le saruti, si ce gat, si ce puls, si ce gust. Ma innebuneau si mai mult, si vroiam si mai mult. Ne-am lasat amandoi dusi de val, insa nu atat de mult. Ci doar, ne sarutam, asta pana cand ma trezesc ca aproape ii sfasai bluza de pe ea, si sutienu. Si ma opresc iar, caci eram in rai, toate simturile mele erau high, si ea era incredibila. Si apoi se uita in ochii mei, cu aceea privire inocenta, si ma topeste enorm de mult. Raman fara cuvinte, caci in fata acelei priviri care poate imblanzii bestiile, cel putin bestia din mine, nu am ce sa fac. Sunt fara putere, si imi place mult de ea. Un sarut, si inca unu, si apoi aud vocea ei in timp ce se uita in ochii mei "imi place de tine mult". Inima o ia razna, pulsul imi creste, de fericire, caci ea era in bratele mele, atunci, acolo. Timpul trece, si nu ne dam seama, caci sunt prea ocupat cu gura ei, cu buzele ei, prea ocupat cu gatul ei, sunt prea ocupat cu ea, si nu mai imi pasa de nimic.

Orele trec, noapte era in deplina putere in acel moment in care ne-am hotarat sa plecam. In mine, sentimentele cresteau pe masura ce o priveam. Pe masura ce ii priveam buzele, ochii, si pielea ei fina. Pe masura ce stateam mai mult cu ea, pe atat imi cresteau sentimentele fata de ea. Ne-am oprit intr-un mic parc. Acolo, sa zic, am stat pe o banca, intr-un mod, destul de surprinzator, caci banca s-a transformat practic, intr-o clipita intr-un pat. Ea era intinsa pe spate, cu picioarele incolacite de soldul meu, iar eu, deasupra ei, sarutand-o. Daca ar fi avut rochie, mai mult ca sigur nu m-as fi putut abtine, sa nu incep sa sarut si mai mult. Cand e luna plina, sunt brainless, sunt condus de stomac si de impulsuri, si un lucru era sigur. Nu ma mai puteam satura de buzele ei, nu ma mai puteam satura de ea, o vroiam in brate, o vroiam langa mine si nu imi mai doream sa-i mai dau drumu. Era pur si simplu, si este, tot ce mi-am dorit.

Si cum mergeam spre casa ei, sa o conduc pe la ora 4 dimineata, in timp ce zorii zilei incepeau sa isi faca aparitia, o tineam de mana si eram super fericit ca sunt cu ea. Nu imi era foame, nu imi era sete,  eram bucuros ca aveam langa mine, o fiinta gingasa cum era ea. Ajunsi in fata blocului ei, o iau de mana, ma uit in ochii frumosi, inocenti si puri asemeni ca unui copil ce nu cunoaste raul, si ii sarut buzele rosii, stralucitoare, apetisante. Imi iau ramas bun de la ea, si ma pregatesc sa plec. Asta pana cand, ma apuca ea de mana, ma trage puternic langa ea, si imi zice "nu vii sus?". Raspunsul meu, l-am tradus printr-o serie nebuna de saruturi, pasionale, in timp ce imi doream sa o iau in brate si sa urc cu ea, mi-am adus aminte ca sta la etaju 4. Am preferat sa nu o iau in brate, sa mergem in reprize sarutandu-ne, dorindu-ne sa ne sfasiem hainele unu de pe celalalt. Ajunsi in camera ei, m-am infipt spre sanii ei si am inceput sa-i sarut frenetic, incontrolabil, in timp cea isi baga mainile in parul meu, si apoi cobora pe spate, cu unghiile ei fine, zgariindu-ma incet si dulce pe spatele meu incordat. Inima batea puternic, iar hainele ei i le sfasiam cu privirea. Ea citea destul de bine dorinta din ochii mei, cat si eu pe a ei. Iar cand am vazut patul, ma rugam in mintea mea, sa nu scartie. Ruga mi-a fost auzita, iar noaptea a fost lunga si placuta. Dupa o noapte nebuna, si pasionala, am vazut-o in camasa mea fara nimic altceva decat saruturile mele, si cu un decolteu asemeni unei scolarite inocente. M-am lasat pe spate, in timp ce ea isi gasea loc pe pieptul meu. Bratele mele au strans-o puternic, iar buzele mele ii sarutau fruntea. Vroiam sa stie cat de mult pot sa tin la ea, si totodata, cat de mult incep sa o iubesc.

Etichete: , , , ,

1 comentarii:

La 6 iunie 2010 la 18:37 , Anonymous I3iank a spus...

as zice multe la post-ul asta, dar cuvantul care predomina e...nice

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire