duminică, 28 februarie 2010

1001 de nopti

Leapsa de la ALLE 

1. In momentele cele mai dificile si in care simti nevoia sa te ajute cineva, la cine te gandesti prima oara?
La prietenii mei, Numb Nut, Elf si Duhovnicu'

2. Daca ai putea fi, o zi, oricine ai vrea tu, cine ai fi? De ce? Ce ai face?
Daca as fi pentru o zi presedinte v-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde!

3. Daca ar fi sa poti schimba o persoana cine ar fi aceea?
As schimba persoanele care vor sa schimbe alte persoane :P

4. Ce ai face pentru linistea ta sufleteasca?
Am liniste sufleteasca? Ce altceva sa fac.... !?

5. Care crezi ca a fost pana acum cel mai important moment al vietii tale?
Atunci cand m-a lovit doctoru peste fund la nastere ca sa plang. Atunci am realizat cat de dura este viata!

O ia cine vrea!

Etichete:

Vreau sa fiu mamaliga

Am sa vin in Romania, dar la finalul lu martie. Si motivul este unu bine intemeiat. Tocmai am vorbit ca sa imi achit scoala de soferi. Si se pare ca din Milano am sa plec intr-un final spre Valencia, ca la finalu lu martie sa vin sa dau examenu de conducere. Asta inseamna ca vreau neaparat sa fiu mamaliga. Sa imi iau omuletu ala galben, si sa mi-l pun pe masina mea. A da, ce masina sa imi iau. Pai mi-as lua o toyota supra model ceva mai vechi, sau sau, hmm, mazda rx7 ce frumos suna. Da imi iau eu masina. Cum? Pai ma angajez sunt optimist. Si pana acu tot ce mi am dorit s-a implinit. Asta de ce nu s-ar adeveri? Masteru in Valencia, si in Romania, si permis de conducere, si masina, si apartament, si servici, la naiba, numa' bun de insurat daaaaar, nu acu. Sunt tanar si trebuie sa vad lumea. 

Bai tre sa ma apuc de chestionare, hai care ma ajuta si pe mine? Care imi poate trimite si mie chestionare? link-uri? Anyone? 

Multumesc mult! 

Etichete: , ,

sâmbătă, 27 februarie 2010

Oracolu clasei de Crocodilos

La nepoata mea in clasa, este un oracol. Mai tineti minte oracolele noastre din copilarie ? Eu unul aveam oracol, in care ne rugam prietenii sa scrie in el. Ei bine si nepoata mea a primit o tema destul de diferita, insa care mi-a pus imaginatia la incercare. Pe o pagina trebuie sa isi scrie numele ei "Jacqueline" si pe a doua pagina ceva poze cu lucrurile care ei ii plac. Pana acum am reusit sa fac doar prima pagina cu numele ei, si mi-a luat ceva timp.


Acum urmeaza sa fac pagina doi cu un colaj din poze cu lucrurile care ei ii plac. Prima pagina, asta, e introductiva si are in compozitie elemente ce o definesc pe ea. Disco ball-ul, si scena de dans, cortina stelutele si scrisul ei argintiu sunt printre lucrurile care ii plac. Ce parere aveti ? 

Etichete: , ,

The flying man

Azi am fost designer de interior. Mi-am aranjat camera cum am vrut eu. Mi-am schimbat pozitia patului, a dulapului, si am facut foarte mult spatiu. Patul era in mijloc pus, si eu l-am mutat pe horizontala. Ideea e ca am castigat juma de camera. Bun, in alta ordine de idei, am sa plec in Italia Milano, stiti cu toti asta. Ceea ce nu stiti e ca din Milan, iau fuga fuga avionu spre Bucuresti, trenu spre Craiova, semnez ceva la somaj, si apoi trenul spre Cluj, avionu spre Valencia. Yeeeey revin in Romania mai repede decat credeam. So, I am the flying man. Cati kilometri fac? Hmm 1500 + 1500 + 3000 = 6000 km intr-un foc. Pe langa cei 6 000 de km facuti deja la inceputu lu februarie, hmm nu-i rau tinand cont ca anu asta mi-am propus sa strabat 50 000 km. 

Am uitat un detaliu, nu stiu de unde o sa am bani. Dar o sa vad eu =)))

Sanatate!

Etichete: ,

vineri, 26 februarie 2010

De Dragobete : O iubire nu asa celebra



Am vrut sa scriu de Dragobete, exact pe 24 o postare, insa sa imi bag cracu in blogspot, nu m-a lasat, imi tot dadea eroare. Asa ca, cu intarziere, am sa scriu povestea unei iubiri nu asa de celebre, insa importanta pentru mine. De ce zic acest cuvant "importanta" pentru mine? Nu ca m-ar afecta intr-un mod direct, dar pentru mine, ar reprezenta definitia unei relatii ce se aproprie daca nu cumva este, true love. Ori de cate ori imi pierd speranta in a mai gasi o dragoste adevarata, imi inchid ochii si ma gandesc la ei. Ca sa va tin in suspans, voi incepe cu urmatoarele detalii. Prin '99 intr-un oras cum ar fi Brasov eu m-am intalnit cu el. Eram mic copil atunci. Aveam 12 ani, iar ea 16 ani. Prin 2000 in martie s-au intalnit prima data. A fost la juramantul unui prieten. Atunci s-au vazut fata in fata. Pana atunci doar auzisera unul de celalalt. Interesul fusese starnit inca de la Brasov. El a plecat in Spania, si au pastrat legatura. Sunt martor la cate ore de conversatie la telefon, pe Mirc pe atunci exista Mirc, in Cronosu din Craiova. Si-au pastrat sufletul pur unul pentru celalalt, si relatia a inceput sa creasca. Cu toate ca distanta era de 3000 km, nu le-a pasat. Au trecut 3 ani iar in 2002 in vara, dupa ce ea a terminat liceul, a plecat la el. In ianuarie 2003 s-au casatorit, si de atunci, sunt fericiti unul langa celalalt. Despre cine vorbesc? Despre cumnatul meu si sora mea. Au trait o perioada de 3 ani foarte frumoasa, romantica, chiar daca distanta era enorma, nu conta. Si acum, sunt martor la iubirea dintre ei doi. Este singurul fir de speranta care il mai am, in a crede in dragoste adevarata. Ei sunt o iubire nu asa celebra, insa importanta pentru mine. Ei traiesc o dragoste adevarata.

La multi multi ani!

Etichete:

joi, 25 februarie 2010

Azi nu



Azi nu, sunt prea obosit, de la mers dupa acte, pe la firme. Uitasem ca daca vrei ceva, trebuie sa depui efort. Sper ca timpul asta pierdut pe drumuri, mai tarziu sa fie rasplatit. Imi doresc enorm de mult sa reusesc. Ar fi ceva, roman, student in Spania, la master in Valencia. Si mai mult imi doresc pentru campusul acela de la facultate. E bestial de fain. Mi-am gasit cred si ce master am sa fac. Dar costa 4400 de euro. Daca reusesc sa mi gasesc servici cu 2000/luna nu ar fi problema. Dar ar fi ceva. Se poate si nu e imposibil. Sunt prea prea obosit totusi. Trebuie sa incep iarasi sa fac jogging. Am sa mi iau abonament si la sala. Sa mi modelez si eu corpu asa. Lucrurile par sa se aseze. Imi pastrez optimismul, si motivatia, si ambitia si vointa. Imi doresc insa un moment de liniste, sa doooorm. Dar va veni si ea. 

Azi nu.... maine... vorbim. Beep beep beeep sunt ocupaaaat.

Apropo, mi-am cumparat domeniu si hosting. Doresc sa-i multumesc celor de la spunenudrogurilor care mi-au oferit de ziua mea un domeniu .ro, si de la ziua mea au trecut 2 luni si. Si domeniu ciuciu. Cica ar fi fost un cadou facut de nu stiu cum il cheama. Ionut sau Mihai. Oricum dovada de nesimtire, nu i-am obligat cu nimic, a facut-o el. Oricum, faptul ca nu se tine de cuvant, denota ce caracter are. 

Mi-am cumparat domeniul .eu, si hosting. Astept factura fiscala pe mail. Am promis schimbari. E timpu sa le fac. 

Va salut si cu respect si un mic sfat. Nu renuntati niciodata la visurile voastre. Lumea e acelora care viseaza!

Etichete:

marți, 23 februarie 2010

De dragobete : Iubiri Celebre 4

Daca tot am vorbit de regi si regine ce au renuntat la putere, sa revin pe meleagurile romanesti si sa va reduc la cunostiinta povestea de dragoste dintre Mihai Eminescu si Veronica Micle. Ea era casatorita cu Stefan Micle, si inca de la o varsta frageda a fost luata in casatorie. Dragostea dintre ei doi, a fost tolerata de sotul Veronicai, pentru ca agrea ca un poet-geniu sa aiba o muza. Cu totii stim poeziile de dragoste dedicate ei, cu toti stim iubirea ce era intre cei doi. Cei doi, reprezinta din punctul meu de vedere, modelul perfect al celor doua suflete pereche. Indiferent de cum erau in ce stare, cei doi se iubeau enorm. Asemenea dragoste citesti doar in carti. Ce parere aveti despre aceasta iubire? 

Etichete:

Votati Daniela Toma PLS

Pe 5 martie 2010, sala Teatrului Liric Elena Teodorini, orele 18. Invitati: Nicola & band, Vasile Seicaru, Ileana Sipoteanu. Spectacolul va fi transmis in direct pe postul TVS. Concursul este organizat de PDL - Organizatia de femei a judetului Dolj. Daniela Toma participa in cadrul categoriei "Presa audio". Mi-ati face un mare favor daca ati putea sa o votati. Votarea se face pana pe 4 martie. De asemenea daca doriti sa ma ajutati in a o promova ( ca sa stiti o fac pe gratis, no charge, si o fac din placere ) v-as fi eu recunoscator. Pentru toti cei care preiau banner-ul si il afiseaza pe blog va voi adauga la "Sustin". Oricum va multumesc tuturor celor care ati votat, sau nu. 

Sanatate!



Etichete:

luni, 22 februarie 2010

Cuvantul de ordine

Cuvantul de ordine : motivatie.

Ambitie + vointa + optimism + motivatie = Lucruri imposibile realizate !

Johny Walker keep on walking!

Etichete:

duminică, 21 februarie 2010

Am facut clatite

Azi, am iesit afara. Aici in Spania, toate magazinele sunt inchise duminica. Si s-au trezit pe aici in familie, ca vor clatite. Ei bine, a facut cumnatul meu o incercare de aluat dar s-a dus pe apa sambetei, am tot incercat si degeaba. M-am trezit din pat, si am zis ca vreau sa fac clatite. Surpriza, nu mai era faina. Si ma imbrac, imi pun ambitia si imi zic "azi voi manca clatite". Mi-am pus si vointa in miscare, si am iesit afara cu un optimism in mine imens. Am fost la benzinarii dar degeaba. Nimeni nu avea faina. Am mers in alt satuc, si am gasit o femeie ce deschidea un magazin. Imi zic in sine, de aici voi lua faina. Si ghiciti ce. Am luat o juma de kil de faina de la ea. Ea avea un magazin ce facea gogosi. Ca sa vezi ironia, nu prea am vorbit eu cum trebuie ... dar ne am inteles desi m-a tras in teapa, asta e, am obtinut faina. O juma de kil, la 1 euro. Nu am mai stat pe ganduri, si am luat punga. M-am intors acasa, si am inceput. Am pus intr-un bol, faina, am facut un mic crater, am spart 3 oua, si am separat galbenusu de albus, am pus galbenusu, lapte, zahar, un pic de sare, si am amestecat. Si mi-a iesit un aluat super, si am facut clatite cu dulceata. Ce bune au fost. Hmm, maine sunt pus pe gatit ciocolata de casa. Stafide, lapte praf, esenta de rom, hai ca am reteta si maine gatesc. 

Wanna join in? ^-^ 

Etichete: ,

Psycho-girl!!!!

Daca ai o asemenea prietena, duuuude nu te juca jocuri cu ea. I mean it! Watch and.. learn!


Etichete: ,

Comunismul se intoarce !?

Preiau un subiect dezbatut pe Blogatu.ro. Din cate am citit, se afla acum intr-un proiect de lege, o hotarare de a taia alocatiile copiilor familiilor bogati, si de a reduce astfel cheltuielile la stat. Hmm, daca stau bine si am gandesc, oare nu e comunism asa ceva? Toti copii au drepturi egale, indiferent de situatia lor sociala, sau de avutiile ce familia de unde provine le au. Asta incalca multe drepturi din punctul meu de vedere si clar miroase a discriminare, si a miscare populista. Si daca il aud pe monsieur Boc, ca FMI pun presiune, ce ar fi sa inceapa sa taie din salariile cacatilor de politicieni ce dorm in Parlament ca nesimtiti ? Vreti sa ajutati Romania? Incepeti sa va taiati craca in loc sa taiati din alocatiile copiilor. Comunisti draq' ce sunteti. Hai ca sunt revoltat, pa !

Etichete: ,

De dragobete : Iubiri Celebre 3


Ok, am vorbit de regi care au renuntat la tot pentru iubirea lor. Am vorbit despre Carol si despre Edward. Cred ca e timpul sa va aduc la cunostiinta o alta iubire, nu stiu daca celebra insa foarte interesanta. Stiti povestea dintre  Isabela si Roger de Mortimer? Hmm, hai sa va zic cateva detalii in primul rand. Isabela de Franta, a fost promisa regelui Edward al II inca de cand era un copil. Aceasta promisiune a fost facuta cu speranta de a rezolva problemele ce existau intre Franta si Anglia. Regele Edward I nu dorea aceasta casatorie, si a incercat sa distruga aceasta relatie, insa dupa moartea sa in 1307 casatoria a avut loc. Atunci Isabela avea 9 ani de zile. Pe 25 ianuarie 1308 ea si Edward se casatoresc la o varsta de 10 ani. Evit orice discutie legata de pedofilie, insa, se zicea despre ea ca ar fi citez :"the beauty of beauties.. in the kingdom if not in all Europe". Acum despre rege Edward al II, el era un homosexual. Si cu toate astea, au reusit sa aibe 4 copii impreuna : in 1312, 1316, 1318 si 1321. Daca fac un calcul. la 12 ani, 16, 18 respectiv 21 de ani. Dupa anumite conflicte, Isabela pleaca spre Franta in speranta regelui de a negocia anumite conflicte avute cu Franta. Acolo in Franta se intalneste cu Roger Mortimer pe atunci un exilat din cauza unor certuri si conflicte avute cu iubitul regelui Hugh le Despenser. Se intalnesc amandoi in Paris si se indragostesc unul de altul. Asta se intampla in anul 1325. Sper ca nu va plictisesc dar ramaneti cu mine, acum urmeaza partea interesanta ce demonstreaza clar iubirea. Amandoi pun la cale un coup d'etat impotriva regelui Edward al II pe 21 septembrie 1326. Operatiunea a fost un succes, iar Edward al II-lea a fost prins si obligat sa abdice in favoare fiului sau Edward al III-lea. Din cauza ca el avea 14 ani atunci, Isabela si Mortimer au domnit in locul sau. Au intrat amandoi in istorie din cauza celebrei fraze in latina : "Eduardum occidere nolite timere bonum est" care in engleza in modul in care se pune virgula poate fi tradus ca :"Do not be afraid to kil Edward, it is good" sau "Do not kill Edward, it is good to fear".


Fericirea nu a durat mult, caci cand fiul ei a implinit 18 ani, dupa o alta lovitura de stat pe 19 octombrie 1330 si-a capturat propria mama, si pe iubitul ei. Desi Isabela a plans, rugandu-si propriul fiu sa-i crute viata lui Mortimer, acesta la ucis la o luna dupa in noiembrie 1330. Cea mai cruda pedeapsa pentru o asemenea iubire, nemeritata din punctul meu de vedere, a fost ca Isabela a innebunit. Sincer, ducand lipsa de afectiune din partea regelui si sotului ei, era normal ca dragostea sa apara, cu toata supunerea care o avea. 

Dar oare pedeapsa pentru iubire aceastas interzisa, a fost oare corecta acordata de zei? 

Etichete:

Merita Vazut ! The Lovely Bones!

Ok, am stat azi in casa, nu am vrut sa ies, ca sa nu risc sa racesc din nou. Aici vremea e inselatoare, cald, dar bate vantul puternic. Asa ca, am ramas singur pe acasa, si am zis sa caut niste filme sa ma uit. Primul pe lista, a fost "Justice League : Crisis on the two Earths", un film frumos, interesant, pentru cei care inca le plac desenele animate. Apoi am dat sa iau alt film


"The Lovely Bones" este un film absolut superb. Nota 10 din partea mea. un film captivant, foarte interesant ce prezinta o perspectiva diferita fata de multe filme. Suzie Q este o fetita de 14 ani, si ea, isi povesteste moartea. Ea fiind ucisa pe data de 6 decembrie 1973. Toata aceasta relatare ma duce inevitabil cu gandul la "American Beauty", insa boy oh boy, ce difera total filmul. Ca si subiecte abordate de film, se numara viata de dupa moartea, si celebrul proverb "what goes around comes around". Tot in film, vedem ce inseamna dragostea de parinte, si iubirea de dincolo de moarte. Per total filmul te captiveaza inca de la inceput. Regizor fiind Peter Jackson, care sincer incepe sa imi placa foarte mult. Nu vreau sa dau mai multe detalii sa nu fiu un spoiler-ist, insa merita sa il vedeti, vi-l recomand cu cea mai mare caldura. Briliant what can I say more? Ah, da, este un film facut dupa un roman de Alice Sebold.  


P.S : care aveti cartea in format electronic, juuur ca raman dator cu un suc/bere/vedem noi. Chiar imi doresc sa o citesc, fie in engleza/romana/spaniola. 

Multam fain!

Etichete: , ,

sâmbătă, 20 februarie 2010

Avem un castigator la OSCARURI

Se cheama Raul Cristian are 36 de ani si e din Satu Mare. Si da a castigat Oscarul, varianta porno. Filmul cu care a castigat se numeste "Ass Traffic 6". Tipu' e casatorit cu o actrita romanca, care filmeaza sccene fierbinti doar cu femei, ca sa nu isi strice relatia cu sotul ei. Toti sunt de acord ca romanul este printre cei mai talentati regizori XXX, iar sotia lui, este recunscuta ca fiind cea mai buna cotata actrica porno din Europa. Hmm, dati-mi o camera, ca ma fac si eu regizor XXX. 

Hai noroace, si vedeti ca traficul pe autostrada curului number 6, e aglomerat. Se recomanda folosirea cu prudenta a cauciucurilor, si recomandam sa le schimbati, sa nu le folositi uzate!

Etichete: , , ,

De Dragobete : Iubiri Celebre 2


Daca tot am vorbit despre regele Romaniei, care a renuntat la tron pentru o femeie, dupa o mica cautare, am gasit o alta poveste. Tot din domeniul regilor. De aceasta data, ne mutam in Anglia, unde o intamplare face ca un rege britanic sa se indragosteasca de o femeie americanca. Nu stiu daca stiti sau nu povestea, dar regele Edward al VIII-lea a renuntat la tron pentru Wallis Simpson. Ca si regele nostru, si acesta a avut o groaza de relatii cu femei maritate, si cum zice zicala aia "what goes around comes around". A intalnit-o pe Wallis si s-a indragostit de ea, fiind sotia unui afacerist american. Trebuie sa recunosc faptul ca avea o feblete pentru femeile casatorite. In ianuarie 1926 Regele George V moare cu Edward VIII devine rege. Dar pe 10 decembrie, dupa ce Wallis a obtinut divortul de la sotul ei, Edward renunta la tron, semneaza abdicarea, si pleaca. Amandoi au trait in Franta, iar pe timpul razboiului a fost numit guvernatorul de Bahamas. Dupa ce razboiul s-a terminat, au revenit in Franta.  In 1972 a murit de cancer la gat din Paris.


Barbatii pot renunta la putere si la orice pentru o femeie. Intrebarea care o pun, este oare intelept ?

Etichete:

Dragobetele : Iubiri celebre

Sunt sigur ca multi ati auzi de Romeo si Julieta, Tristan si Isolda insa, cati stiti de o iubire celebra si reala? Am sa incep in cele 4 zile pana la Dragobete, sa acopar niste iubiri reale, si celebre in istorie. Si daca tot sunt roman, de ce sa nu incep cu una romaneasca? Stiti cu toti povestea dintre Carol al II-lea si Elena Lupescu? Nu stiu daca e chiar asa de celebra, insa ca un rege sa renunte la putere pentru o femeie, asta nu prea s-a mai auzit. Regele Carol al II lea pentru cei care nu cunosc, a fost denumit ca fiind regele playboy. Prima oara cand s-a casatorit a fost la Odessa, Ucraina pe 31 august 1918 cu Ioana Maria Valentina Lambrino, fiica unui general roman. Un an mai tarziu in 1919 casatoria a fost anulata. Apoi la Atena, Grecia s-a casatorit cu Printesa Elena a Greciei si a Danemarcei. Dar acest mariaj, din care a rezultat Mihai, s-a deteriorat din cauza Elenei Lupescu.  El renunta in favoarea fiului sau Mihai la tron, si fuge cu Elena Lupescu in Brazilia.  S-au casatorit la Rio de Janeiro pe 3 iunie 1947.


Cat de mult sa iubesti incat sa renunti la tron? Consider ca asta ar fi o dovada clara, ca iubirea te indeamna sa faci lucruri nebune. Sa fi rege, si sa renunti din iubire, asta ar fi o dovada de iubire foarte mare nu credeti ?

Etichete:

vineri, 19 februarie 2010

La umbra unui copac



Stropi de ploaie, linistiti, nu multi, chiar placuti, cadeau pe un pamant secat de o caldura ce se abatuse asupra lui de cateva zile incoace. Eram cu ea la umbra unui copac, si discutam detaliile plecarii mele. Ea, nu ii convenea, trebuia sa accepte faptul ca nu o sa mai aibe sansa sa ma mai vada. Era o relatie placuta care o aveam, frumoasa, cu amintiri frumoase, si multe momente incredibile. Insa, eram nevoit sa plec, iar, ea cu toate ca mi se afisa cu un zambet pe fata, in interiorul ei era o durere ce incepea sa devina din ce in ce mai mare. Ma durea in interior, pentru decizia luata, insa trebuia sa ma gandesc la viitor. Cineva avea nevoie de mine mai multa decat avea ea de mine. Vroiam sa i demonstrez ca imi pare rau, insa ea, alesese sa fie inchisa in ea. Nu imi doream sa imi petrec ultimele momente, in acest mod, astfel incat, am luat in brate, am strans-o puternic, si m-am uitat in ochii ei. Am sa ma gandesc la tine tot timpul, si nu am sa te uit, iti garantez acest lucru. Ochii ei sclipeau, si nu-si dadeau seamaa ce sa faca. Ori sa planga, ori sa se ascunda de mine. I-am dat parul la o parte de dupa ureche, si i-am mangaiat fata gingasa. M-am oprit putin, si m-am apropiat incet de buzele ei dulci. Le-am sarutat prelung, si parca incepeam sa pastrez memoria acestui sarut cat mai mult.

Eram feriti de picaturile de ploaie, ce incercau practic sa ne readuca pe taramul realitatii. Nu vroiam acest lucru, vroiam sa-i acord un ultim moment de fericire alaturi de mine. Vroiam sa simta ceva asa de puternic cum nu a simtit niciodata pana atunci. Afectiune, mangaiere, si atentie acorda ei. Tineam la ea mult, si ea la mine la fel. Nu a fost sa fie, insa amintirea acelei relatii dainuie in memoria mea. Adierea vantului ce treceau prin parul ei, blond, o rasfatau practic si mai mult. Eram amandoi linistiti stand unul in bratele celuilalt.

Nu am sa uit, si nici nu voi uita..... cand am stat atunci, la umbra acelui copac, pe acea vremea racoritor de buna......

Etichete:

Despre Luciana

Nu stiu daca ati auzit-o pe Luciana cantand, sau o cunoasteti, insa am avut placerea sa o cunosc la Blogatu Live TV, si va pot garanta ca aceasta persoana este o fiinta super de treaba, plina de viata si un om foarte interesant cu care poti avea o discutie. Din raspunsurile date, la un mini interviu acordat mie, am putut sa mi dau seama ce fel de persoana este. Intrebari legate de romantism, cat si despre muzica, si sa nu mai aduc in discutie despre politica. Cateva cuvinte despre ea, are 21 de ani, are o inaltime de 1.72 cm si este foarte frumoasa. Este o sagetatoare convinsa, si isi iubeste zodia. Cei care cunosc caracteristicile acestei zodii, pot sa afle cateva detalii despre ea. Are o energie si o aura ce ii determina pe cei din jurul ei, sa fie veseli, si sa se bucure alaturi de ea, sa se distreze. Vocea nu mai are sens sa mai pomenesc, ea cantand la Perinita, si ca sa nu vorbesc tampenii am rugat-o sa mi trimita un sample cu un cantec de al ei. Rezultatul, a fost unul pe masura asteptarilor mele. M-a lasat puf. Motivul pentru care scriu despre ea, e foarte simplu. Merita sa fie cunoscuta, cel putin de catre cititori mei, si merita o promovare. De curand si-a lansat un blog, cu un subdomeniu hostat de blogatu.ro, adresa blogului ei fiind : http://luciana.blogatu.ro/.

Este o persoana sensibila, romantica, ce are in interiorul sufletului ei, un zacamant imens de dragoste. O nuanta ce o aplica in fiecare melodie cantata de ea. Daca nu ma credeti atunci va invit sa va duceti la restaurantul Perinita, macar pentru o pizza sau un suc, sa o ascultati in zilele de miercuri, joi si vineri, incepand cu ora 6. Va voi garanta, ca veti ramane uimiti, pe langa vocea ei surprinzatoare, cat si de frumusetea ei finuta si delicata. Este o fata placuta la vedere, interesanta cand intri in discutie cu ea, si cu o voce ce te lasa uimit. Eu recomand sa o ascultati, si sa o vedeti. Mai multe puteti afla intrand pe pagina ei persoanala. 

Luciana

Etichete: ,

joi, 18 februarie 2010

Diferenta enorma

Diferentele sunt enorme. Eram ca un pitic ce intra intr-o sala imensa si moderna. Eram acomodat cu termenul de facultate, insa cel din Romania, unde vezi sali de cursuri imputite, banci distruse. Aici e diferit. Foarte diferit, ca de la cer la pamant. Am fost fermecat de cum am intrat. Campusul este ceva, foarte imens, si frumos. Un loc unde sa stai de placere. Civilizatie pe scurt. Sali moderne de cursuri, curatenie incredibila, oameni cu laptop-urile in brate si ma refer aici la baieti. Fratilor cum pana mea sa stati benoclati in monitor cu asa frumuseti pe langa ei? Nu am vazut asa ceva, nu as prefera calculatorul in schimbul femeii niciodata. Nu as putea. Dovada, cum am dat in campus, cum am inceput sa ma uit atent la fete, sa le zambesc, sa atrag atentia lor. Si am reusit. E clar, daca am sa ma inscriu la Master aici, am sa fac ravagii cu fetele. E un teren neexploatat de mine. Si ca sa ajung pe subiectul principal, motivul pentru care am dat la facultatea de informatica din Valencia, este ca vreau sa imi fac masterul aici. Suna, incredibil nu? Dar poate reusesc sa intru la buget aici cum s-ar zice, sa obtin o bursa cine stie. Poate ma angajez si ma sponsorizez eu insami. Am 4 domenii mari si tari de unde pot sa imi aleg.

Máster en Computación Paralela y Distribuida

Máster en Ingeniería de Computadores

Máster en Ingeniería del Software, Métodos Formales y Sistemas de Información

Máster en Inteligencia Artificial, Reconocimiento de Formas e Imagen Digital

Acum, partea si mai frumoasa este ca vreau sa fac inca un master in acelasi timp, in Finante si Bani : Informatica economica, in Romania. Daca imi iese, atunci as putea sa duc 2 doctorate in acelasi timp. Eh, visez si eu oameni buni, dar hai sa va zic un mic secret. Lumea este acelora care viseaza! Iar eu am multe multe vise! De ce ma avant cu 2 mastere? Simplu ca sa fiu la 25 de ani doctorand in 2 domenii :D. Ce frumos suna. Dar, voi reusi. Am incredere!

Etichete:

Omul intelept

Din variatiuni motive, si pentru ca am avut langa mine un exemplu, si probabil ca inca am, cand imi va veni vremea sa ma insor, ei bine, fata care va fi langa mine, ar trebui sa fie ceva de genul : 
- sa nu fie galcivatoare ( nu stiu daca am scris bine ), dar ideea e ca nu vreau sa fie mofturoasa frate si toata ziua sa fie cu gura pe mine, ca mi bag picioarele si ii dau papucii.
- sa nu mi scoata ochii atunci cand gresesc sau trec printr-un esec profesional. Daca imi esti alaturi de mine, fi alaturi de mine si la rau, nu la bine cand iti convine tie.
- daca nu e intelegatoare, si are limbarita in gura, si viermisori in fund, mno du-te invartindu-te si scarpina-te, da la mine nu prea mai calci. Limbarita in ce sens, sa barfeasca pe unu pe alta, sa fie o rata ce da din gura aia toata ziulica mac mac.
- daca cum iau un salariul, al meu, muncit de manutele mele, si vii peste mine sa mi-l iei, oaaaa pai o incurcam rau de tot. Inca nu suntem casatoriti si tu deja vrei sa ai control asupra banilor mei? Pune-ti pofta in cui, si du-te invartindu-te. Stiu sa mi administrez banii mei, si nu am nevoie de o femeie care sa mi toace.
- daca esti nemultumitoare, si nu te multumesti cu ce ai, cu putinul care il ai, sau il am, atunci du-te draga mea, si cauta-ti pe cineva cu Porsche, si cont in banca grosolan, ca la mine nu ai ce cauta.

Cam asta ar fi ce imi trece prin cap, acum, insa sunt si alte lucruri care mi le-am format. Poate sa fie o tipa experta in Kamasutra cu un trup, extraordinar de frumos, daca e cumva cum am scris mai sus, atunci pa puiu, mi se rupe mi se frange, si ma doare fix-ncot de ea. Nu am nevoie de o tipa vanitoasa, nemultumitoare, si tocatoare de bani. Asftel de femei, sunt mai rele chiar si decat prostituatele. Macar la prostituate stii ca e un pret, care il dai si esti sigur ca primesti. Cu aceste femei, dai , dai , dai, pana cand ti se goleste contul, si apoi ramai cu buza umflata. No thank you! Prefer o fata linistita, sa nu fie extraordinar de frumoasa, dar care sa fie intelegatoare, si sa stie cum sa ma manevreze. Sunt o fire impulsiva, care reactioneaza foarte urat cand sunt calcat pe coada. Aviz celor care vor fete super frumoase langa ei, fotomodele si manechine. Va urez contul gras!

Etichete: ,

Snowboard in Craiova! VIDEO


De aceea imi place Craiova, si oameni din ea! 
Ne distram pe cinste !

Etichete: ,

miercuri, 17 februarie 2010

Teme pentru blog

Am inceput sa imi fac niste machete pentru tema blogului meu. Vreau sa il renovez, si sa imi fac eu o tema personalizata de mine, facuta in Photoshop, si dupa macheta asta, sa il transform in XML. Prima mea tema creata de mine pentru blogspot. Tot pe viitor am de gand sa imi folosesc programul meu pentru licenta pentru voi. O sa vedeti mai pe viitor despre ce vorbesc..

Pana atunci, sper sa imi iasa, o sa fac cred ca mai multe design-uri si le expun si va pun sa alegeti care va place. 
Norococei!

Etichete: ,

La radioooo

Am deschis o discutie cu cineva de la Radio Sud, legata de o posibila colaborare pe timp de vara, cu mine. In sensul ca, sa am o emisiune, legata de Blogosfera craioveana in primul rand, si cea nationala. Cat si multe alte idei de dezbatut, intr-un fel un talk-show scurt de o ora maxim. Poate ne vom auzi la radiooooo in varaaaa, la radiooooo vreau sa ajung... la radiooooo :))

Norocei!

Etichete: ,

Ce noroc chior pot sa am.

Ieri eram ofticat, ca am vrut sa-mi iau biletele si am vazut ca ma costa 50 de euro dus intors. Azi, am intrat pe site, sa vad daca mai sunt bilete pentru Italia, abandonasem gandul ca am sa mai plec in Italia la Bolzano, si cand intru ghici ce? 4 euro biletul de avion pana in Milan, alti 4 euro din Milan pana in Valencia. Cat de norocos sa fiu sa am o reducere drastica de la 50 de euro la 10 euro dus-intors biletul ? Acum, problema era ca nu aveam card cu ce sa cumpar biletele. Ce sa fac ce sa fac. Ma uit in portofel, am 60 de euro. Degeaba am bani cash, daca nu pot sa cumpar online. Damn, zic eu, mai vad si alte patru carduri, in portofolelul meu. Hmm imi mai merge ma cardul asta? Il scot, il sterg de praf, si il folosesc. Spre mirarea mea, m-am trezit cu 2 bilete cumparate =))). Am zis, ooook, nu credeam asa ceva, si uite asa, mai mult ca sigur, plec in Italia la Bolzano.

Cat de norocos sa fiu? You tell me. Lucrurile sunt pe cale sa se schimbe mult de tot in viata mea. 

Va salut, cu respect!

Etichete:

marți, 16 februarie 2010

Facturi Online

Incepand de azi, Romtelecom anunta posibilitatea achitarii facturilor online. Deci, ca sa scapi de cozile de la Romtelecom, sau Posta, mai bine plateste comfortabil de acasa. Incetul cu incetul, devenim si noi europeni. Astept taxele si impozitele sa le platim tot online.

Etichete: , ,

Need Help! Please Vote!

Un prieten de al meu, foarte bun, DJ de meserie, mi-a cerut ajutorul. Cred ca cu toti il cunoasteti pe DJ Willy, din Amsterdam Beat Club. Ce ar fi sa il ajutati? Pe un site se face un poll, legat de best track DJ composed. Asa ca daca doriti va rog sa bifati tot ce e cu DJ Willy sau Willy, si dati pe "Vote".

DJ Willy va saluta, si va multumeste pe aceasta cale. Sa dansati bine !


Etichete: ,

luni, 15 februarie 2010

Rucsacul meu iubit.

Mi-ai fost alaturi prin atatea experiente placute. Am fost impreuna tot timpul, iar cu tine, am invatat ce inseamna greutatea vietii. Te-am carat peste tot, iar amandoi am vazut Budapesta, Ungaria, Franta in Le Ville de Roi, Spania, si nenumaratii munti din Romania, Cozia, Straja, Ranca, Polovragi, Transfagarasan, Sinaia, Predeal, Brasov, Comarnic....si multe multe multe altele.. Ca sa nu pomenesc de Vama, Mangalia, Eforie Sud. Heh.... amintiri multe cu tine impreuna. Si sunt fericit alaturi de tine... Ma bucur ca ma calaresti in toate excursiile. Rucsacelule, te iubesc mult bah. 

Sunt nebun.

Etichete: , ,

Let the sunshine in



Let the sunshine.... let the sunshine in.

The sunshine in. Cam asta ar fi gandul meu in aceasta perioada. Am scapat ceva ceva de raceala, finally. Ma pregatesc de Italia. Imi caut de munca, incep sa devin un om de perspectiva. Si asta imi place. Are vreo problema daca va marturisesc ca sunt mandru de mine? Si asta nu e tot. Nu ma opresc aici. Vreau mai mult, pot mai mult. Pana unde e limita? The sky is the limit though. Sunt fericit. Let the sunshine...let the sunshine in. Zambesc caci sunt fericit. Si chiar daca nu as fi, tot as zambi. Cine ma intelege in starea care sunt acum, stie despre ce vorbesc. E aceea stare de on top of the world. Sunt tanar, si vreau sa ma bucur de tineretea mea ;). Cine vrea sa mi se alature e binevenit. Sa traim tineretea, pentru ca doar una avem. Come on, dance with me. Let the sunshine tan na na na nam, Buey eu chiar sunt happy hahahhahaa =)))

Hai ca aberez prea mult.

Let the... sunshine... let the sunshine in....

Ce e sigur totusi, ca o mare schimbare va veni asupra mea, una care o astept in sfarsit de ceva vreme. Cred ca mi revine mintea la loc, sau nu cine stie :))

Etichete: ,

Hai cu palmele

Ma tot uit la filmuletul de mai jos, si sincer, nu ma satur sa privesc cu nea politaiu o palmuieste zdravan pe profesoara. Am tot dat si repetat faza, si este absolut geniala palma. Sta o pandeste, se uita direct in ochii ei, si jap, croseu de palma dreapta aplicata regulamentar perpendicular cu suprafata plana a obrazului femeii atinsa cu palma politistului intr-un mod si cu o viteza SUPERIOARA oricarei palme obisnuite. Aplicand trigonometria reiese faptul ca tangenta avuta cu pielea femeii, si sunetul scos dovedeste clar un impact sanatos de bun. Vizionare placuta, voi ce parere aveti? Merita nota 10? Din partea mea da, nota 10 pentru palma data.


Etichete: ,

duminică, 14 februarie 2010

La multi ani fetelor

Azi este ziua sarbatoarei importate de la Americani. Este o sarbatoare a cheltuielilor, a banilor aruncati aiurea, pe lucruri care oricum nu conteaza. Dupa mine, un cadou de Sf. Valentin ar fi fost, o iesire la munte, la o cabana, la un semineu la o caldura, si un tratament special aplicat ei. As fi scos-o din jungla de beton existenta in oras, si as duce-o in salbaticie. Dupa joaca cu zapada, evidenta, seara, dupa cina, un masaj lung si frumos. Am multe lucruri in cap care le-as face. Sincer consider nimicuri, toate lucrurile ce sunt cu scop de Sf. Valentin. Ce inseamna a fi indragostit la mine? Sa iubesti neconditionat, si sa acorzi atentie si timp persoanei iubite. Stai si ii cauti dorintele ascunse, ale inimii ei, si te preocupi de indeplinirea lor, una cate una. Pentru mine, ziua indragostitilor are o perioada mai mare, decat cea de o zi. Dragostea e dragoste, si trebuie pretuiata persoana iubita zi de zi. Sunt arhiplin de satul de atatea declaratii si cadouri care sa ateste dragostea cuiva pentru cineva. Minciuni si aberatii. Prefer sa stau intins langa ea, si sa o mangai pe tot trupul, si sa simta din mangaierea mea cat de mult o iubesc. Prefer sa, o vad fericita din interior din suflet, din inima, decat sa .. dau banii pe .. "atestate" ale iubirii de Sf. Valentin. Prefer.. multe...

Aceasta postare, o dedic acelei care e in lume. O dedic de fapt, tuturor fetelor, caci iubesc femeile. Si le consider mai presus de orice. Sunt o minunatie a Divinitatii, si trebuie tratate ca niste nestemate. Orice fata este frumoasa. In interiorul ei, sufletul, inima fiecarei femei este frumoasa. Odata ce se accepta pe ea insasi, aceasta frumusete dainuie si in exterior. Tu esti frumoasa! Iar tie, iti dedic urmatoarea melodie.

Etichete: ,

vineri, 12 februarie 2010

Copilul nimanui : Introducere

Pentru mine, nu era asa de important precum erau cei din camera, notiunea de “parinti”. Toti de acolo visau la un camin calduros, cu mama gatind clatite calde cu dulceata de capsuni, si lapte si felii de unt pe paine si cu gem de piersici, cu un tata iubitor care vine sii te strange in brate si te saruta pe frunte, insa realitatea era devastatoare. Acolo, unde eram noi, nu exista asa ceva. Exista mancare proasta, dar calda, existau oameni care veneau si plecau. Aruncau o privire asupra noastra din cand in cand, ca si cum am fi niste maimute, sau animale de companie. Uitau insa, ca eram niste copii, aflati intr-un orfelinat infect, fara a cunoaste ce inseamna cuvantul dragoste.

Eram fericit, daca se poate numi asta fericire, vara. Pentru ca atunci, puteam sa ies afara, si puteam sa simt din cand in cand, cand mai ieseam pe la o plimbare, gustul ierbii, si mirosul asa de placut al copacilor. Eram atat de fericit, si totodata minunat de verdeata acestor lucruri. Unul dintre lucrurile care m-au marcat in copilaria mea avuta, a fost o situatie in care stateam tolanit la umbra unui copac mare, si dormeam. M-am trezit insa de limba unui caine mare si blanos. Se zicea despre acel caine ca e cel mai rau, si ca nu lasa pe nimeni sa se aproprie de el, insa el a venit langa mine, si m-a si lins. Imediat cand l-am vazut nu m-am speriat, am simtit caldura din partea lui, si am inceput sa il mangai si sa ma joc cu el. De atunci el devenise cel mai bun prieten al meu, si de altfel singurul care il aveam.

Nu-mi doream parinti, incepusem sa-i urasc, sa le urasc mutrele care le faceau in semn de dezaprob cand se uitau la mine. Parinti nu aleg, cel putin asta aveam eu impresia, tot ce stiam e ca parinti iubesc si protejeaza. Singura notiune de dragoste de care puteam sa am parte era din partea lu Charlie, cainele latos si blanos ce il adoptasem eu insumi. Aveam atunci cam 5 ani jumate. Mai aveam putin si ma faceam mare, ziceam in sinea mea.  Din partea lui simteam, sau credeam ca simteam ce inseamna dragostea. Cum timpul trecea, am avut ocazia sa intalnesc si alti oameni. Totul pana intr-o zi, cand cineva a venit la orfelinat. Era un om care dupa fata lui, era rau. Avea un ochi viclean, si intotdeauna privirea lui, te lasa rece pe spate. Ceva nu era ok cu acel om....

Etichete: ,

Iar imi iau zborul

Yep, nici nu am aterizat bine in Spania, ca am sa zbor cu un cost total de 32 de euro, dus-intors, in Italia, la Snowdays 2010. Cum am zis, asta e cadoul meu de absolvire ! Yeeey. Si apoi, hai ca poate as merge in Franta la Snow Explosion, cu cine altcineva decat cu Brandi :P. Strangem gasca pentru Franta. La ce preturi de avion gasesc si am noroc, nu m-ar mira.  Am devenit, flight addicted. Seriously, I love to fly. A si inca un lucru, m-ati ajuta enorm daca mi-ati acorda un vot si m-ati putea trimite in Australia. E unul din visele mele, sa vad Australia, printre fratii mei canguri. Multumesc tuturor celor care au votat, si le doresc de asemenea indeplinirea tuturor viselor!

E un deadline, mai am pana la 13 februarie ora 23:59 timp, de aceea am nevoie de cat mai multe voturi. Multumesc mult.
Da un click merci.

Etichete: , ,

joi, 11 februarie 2010

Hai in Franta

Ma intrebam ce urmeaza, dupa Italia. Uite, de exemplu, Franta. Cu cine? Ei nah, cu mai multi. Detalii le gasiti in link-ul de mai jos :
"facem gashca de mers in Franta.
Care se mai baga?" - Brindusa

Etichete:

Pe taram spaniol

Am ajuns pe taram spaniol. Pauza care am luat-o s-a datorat faptului, ca mi-am "schimbat" cauciucurile. Adica, am stat zacut in pat ca sa-mi revin cat de cat, sa fiu in stare sa-mi duc nepoata la cole si sa am grija de ea. Daca ar fi sa va povestesc ce s-a intamplat la sosirea mea pe aeroport, cu nepotica mea, care era timida si nu vorbea cu mine deloc, si cand am ajuns acasa a venit tiptil pe langa mine, s-a apropiat, usurel, cica sa nu o observ, si apoi s-a pus in fata mea, in pat, si a asteptat un pic pana cand, a sarit ca un ghepard la mine la gat, cu bratele strangandu-ma enorm, si doborandu-ma la pamant, spunandu-mi ca i-a fost dor de mine si ca ma iubeste mult de tot. Si eu o iubesc, si cu toate ca starea mea era super obosit, si racit cobza, cand am vazut in bratele mele, am fost revigorat si plin de energie, astfel incat sa ma joc cu ea. Este o minune ce poate sa iti faca un copil. Acum stiu, de ce mamele nu sunt obosite niciodate pentru puisorul lor.

M-am trezit dupa un somn lung. Nu un somn oarecare, ci unul lung si profund, in care nu stiam decat distractie. E timpul pentru mine sa ma trezesc, si sa deschid bine ochii, ca sa-mi pot vedea bine optiunile ce-mi sunt afisate in fata. Da, ati auzit, optiuni. Toti avem optiuni, unii le vad, altii nu. Altii nu si le doresc, iar alti le vor din toata inima. Ce urmeaza ? Italia, o mica oprire de un week end, pentru a-mi acorda mie insumi cadoul pentru absolvirea facultatii. Yep, eu insumi. Toata lumea ar trebui sa-si acorde niste cadouri. Fiti multumuti de voi, pentru ca sunteti in stare de multe. Dupa Italia? Angajare. De ce o zic cu incredere, pentru ca mi-e teama, ca nu o sa fie o simpla angajare. Ci va fi angajarea. Primul meu servici in strainatate. Bine ca nu se pun ce repar pe aici computere. Asta e un mic hobby. Am planuri mari, si sunt increzator si foarte optimist. Imediat ce ma pun pe picioare, ma duc la interviuri cu zambetul pe buze.

Lucrez la CV, si constat cu mirare, ca e ceva grosulet CV-ul meu. Acum, e timpu sa mi-l scriu in spaniola. Sunt om de multe vise. Nu aveti idee cate.

Sanatate,

Etichete: , ,

miercuri, 10 februarie 2010

La revedere tuturor...

Imi iau la revedere de la toti. Prieteni dragi mie, cei alaturi de care, am petrecut mult timp, si am trait prin multe impreuna. Imi iau la revedere, si stiu sigur, ca o sa imi fie dor de voi toti. Numb nut, Elf, Duhovnice, o sa mi fie tare dor de voi. Nicaieri nu-i ca acasa. Si nimic nu mi va lua dragostea de tara. Pana la vara, am sa va duc lipsa prieteni.

Etichete: ,

Our Hero

Etichete: , ,

marți, 9 februarie 2010

Packing up....

Mort de raceala, cobza, sleit de energie, si cu toate astea imi fac bagajul. Daca am putut sa merg in disco, mno pot sa plec si spre Valencia. Desi as fi vrut sa imi aman zborul pana pe duminica de ziua indragostitilor, se pare ca nu am reusit sub nici un chip. Deh, sanatatea mea, nu e pe primul loc al unor persoane ce nu doresc sa le mentionez. Asa ca, fac bagajul, ne vom auzi, maine seara din Spania. Multa sanatate.

Etichete: , ,

Adio Nicole



O acuzasem de lasitate, cand in final, eu am fost cel las. O ranisem cu orgoliul meu, aproape ca am ucis-o si cu toate astea nu am putut deschide ochii bine, sa vad adevarul. Luasem o decizie crezand ca e bine pentru ea, insa vai ce regret decizia luata de atunci. Eram in spital, alaturi de X problema de la care au inceput toate necazurile. Lacrimile curgeau siroi, si la mine si la el. Amandoi se pare ca o iubeam pe Nicole, insa ea ma alesese pe mine. Ce prost am putut sa fiu sa nu observ acest lucru. M-am intors catre el, si am avut o mica discutie :

- Asculta-ma bine, si taci din gura, am sa o zic doar o data.
- Ok
- Daca nu apareai tu, lucrurile ar fi fost altfel intre mine si ea. Era fericita cu mine, radia de fericire, din cauza prostiei tale, am ajuns sa o ranim amandoi atat de mult, incat uite unde am adus-o. Asta iti doresti? Pentru ca eu unul nu imi doresc asa ceva, aratandu-mi mania ce o aveam asupra lui. Nefiind alaturi de prietenii lui tigani, nu mai era asa de dur. Ci din contra, ii era frica de mine. O iubesc mult prea mult, si nu mai vreau sa o mai vad asa. In starea asta, asa ca voi pleca. Din viata ei, din viata fiecaruia.
- Poftim?
- Ai auzit bine, poti sa arunci cacat in mine, in fata ei, si sa-i zici ca tu ai salvat-o, ca tu ai gasit-o, si sa zici ca atunci cand eu am auzit ca lipseste am fost nepasator, si nemiscat. Poti sa arunci orice cacat care iti vine in mintea ta. Am sa plec, si ti-o las tie. Dar sa dea sfantul, sa aud ca nu e fericita, ca ai facut-o sa planga odata, ca am sa ma intorc indat, si jur ca am sa te omor !
- De ce faci asta? Zici ca o iubesti, de ce renunti ?
- Pentru ca idiotule, eu aproape am ucis-o. Ce fel de om, care declara dragostea, ucide fiinta iubita? Sunt vinovat pentru orice durere care a avut-o. Eu sunt, vinovat pentru tot. Cum pot sa mai zic ca o iubesc cand am facut asta? Mai bine, mor decat sa mai fac asta inca odata. Atat promite-mi ca o sa ai grija de ea, fie ca o sa te aleaga pe tine, fie ca nu.....
- Promit.

Am intrat in salonul ei, dupa ce o stabilizasera, insa inca dormea. M-am dus la ea, si am apucat-o de mana, ma uitam pentru ultima data la ea. Ii priveam pentru ultima data privirea gingasa care o avea. Era asa de linistita, desi era doar o aparenta indusa de somniferele luate. In interiorul ei, ii puteam simti buciumul si razboiul care il purta. Am sarutat-o pentru ultima oara, acele buze, inocente. Imi reveneau in minte, prima intalnire, si cum a decurs totul. Daca, nu m-as fi bagat in seama cu ea, ar fi fost inca pura si fericita in lumea ei. M-am dus la urechea ei, soptindu-o "te voi iubi mereu Nicole, adio...". Am iesit din salon, si am fugit, direct la mama ei, ce astepta in salon. Tatal ei, pentru care aveam atata respect, s-a uitat la mine cu asa dispret. Am luat-o pe mama ei, departe si i-am zis sa nu-i zica ca eu am gasit-o. Sa nu-i spuna adevarul, pentru ca asa e mai bine, pentru ea. Am sarutat-o pe obraz, pentru ca o simteam, aproape la fel ca mama mea, si am plecat. 

Ce noapte de toamna, demna de anotimpul ei. Ploaie abudenta, si siroaie de lacrimi in sufletul meu. Renuntam la o fiinta, pe care o iubeam enorm. Renuntam la tot, si ma dadeam la o parte. Creeam cararea pentru X, in viata ei. Drept umarul de recuperare, umarul pe care sa planga. M-am dus acasa, si mi-am pus in rucsacul meu, cateva haine, si sosete. Nimic mai mult. Doar strictul necesar. Am plecat apoi la servici, si mi-am dat demisia. Imediat ce mi-am incasat, ultimul salariul, am plecat spre gara, spre Bucuresti. De acolo autobuzul, pana la aeroport. Mi-am luat un bilet, la clasa a 2, de avion, cu destinatia Valencia. Cea de la casa de bilete, imi zambeste si ma intreaba : In vacanta? Cand doriti sa va intoarceti? I-am zambit, si mi-am dat jos ochelarii de soare care ii purtam. Niciodata. Doar un bilet dus. In avion, am avut trei ore in care sa ma gandesc si sa incerc sa o uit pe Nicole. Sa ma conving ca ce am facut este corect. Insa tot ce am putut conclude, este faptul ca nu ea era lasa, ci eu eram intr-un final, un las ordinar, ce nu merita nimic in viata asta. 

Am aterizat pe aeroport in Manises, Valencia, si m-am dus direct la metrou, mi-am luat un bilet, destinatia, casa sorei mele. Eram cu o sapca in cap, ochelari de soare, si niste blugi batuti de vreme. Am batut la usa, si nu va puteti imagina surprinderea sorei mele, cand m-a vazut la usa ei. Era timpul pentru un nou inceput. 

Cat despre Nicole, anii au trecut, iar ce am auzit, este ca a ramas cu X. Chiar s-a casatorit cu el. Au plecat in Italia iar la putin timp, am auzit ca au o fetita. Cat despre fericirea ei, sper ca se tine de promisiune acel om. Insa nicio seara, nu a trecut de cand am plecat, sa nu ma hranesc in fiece seara cu salata de regrete. Sa le inghit seara de seara, asortate cu esenta de lacrimi. Nu trece noaptea sa nu ma gandesc la ea si la binele ei. Insa ce a fost facut nu mai poate fi reparat. Viata are un mod, dur de a te face sa inveti din greselile tale. O port in inima mea mereu, chiar si cand voi muri. 

Nicole - te iubesc enorm, pentru tot ce m-ai putut invata despre dragoste, iarta-ma pentru tot ce ti-am facut, sper ca esti fericita.....

Adio Nicole.

Etichete:

duminică, 7 februarie 2010

Nu amesteca lucrurile!

Etichete: , ,

Facultate diferit de 0

Oameni buni, am citit un articol de pe Ianculescul, si am ramas un pic stupefiat. De ce toata lumea zice ca daca termini facultatea este egal cu zero? De ce toti zic ca era mai bine pe vremea lu Ceasca, cand realitatea e cu totul altfel? 

Adevarata problema care se pune este urmatoarea : teama studentului de a incerca lucruri noi, si negativismul. De la bun inceput ei pornesc de la urmatoarea premiza ca studentul este o gaina fricoasa, care de abia iesit din analele facultati este un om lipsit de tupeu, ambitie si vointa. El crede ca, daca se va autocomplace cu starea in care este, toate lucrurile se vor rezolva de la sine. Si in plus, odata inainte sa se apuce de un proiect sau de ceva, se vor gandi, pai eu nu sunt in stare de nimic. Faptul ca ei insasi cred asta, ca nu sunt in stare de nimic, oare nu duce automat catre esec? Sa fim seriosi, in Romania orice e posibil, eu m-am angajat de la 19 ani, si am dus-o bine pe timpul facultati. Am terminat facultatea si sunt mandru de diploma ce o detin. Am sa o folosesc suta la suta, si stiti cum? Deschizandu-mi o firma proprie, si nu in Romania, ci in Spania. Si in plus, pe baza acestei diplome, ma pot angaja oriunde as vrea eu, si alt plus enoooorm, pentru care majoritatea il scapa, este ca pe baza acestei diplome, pot sa fac ce master vreau eu.

Cand toti vad esec, si neputiinta, eu vad ideal, scop, si ambitie plus vointa. Poate e firea mea, dar frate nu te mai plange, si lupta-te cu sistemul. Altii au reusit, tu de ce nu ai face-o? Ce iti lipseste? Hmm, sa vedem motivatia? Claro, daca nu esti motivat, pentru ce dracu sa te lupti nu? Si de unde apare aceasta lipsa a motivatiei? Evident, de la lipsa visurilor, oameni fara vise, fara dorinte sunt oameni zero motivati. Daca nu ai vis pentru care sa te lupti, atunci nici nu te mai gandi sa reusesti in Romania. L-ai luat pe "nu se poate" sau pe "nu pot" in brate, atunci fi mai mult ca sigur ca asa o sa fie. 

Ai incredere in tine, totul o sa fie bine, multi reusesc, tu de ce nu ai reusi?

Etichete: ,

Mi-am recuperat cadourile

Yeeey, dupa aproape 2 luni imi recuperez cadourile, si hainele evident. Ce ma bucur, mi-am luat la revedere de la toti prietenii mei, in Arcade, si am ajuns acasa. Imi pun cadoul bine, la loc de cinste, si ma gandesc sa ma culc. Cu toate ca iarasi nu ma simt bine, am facut un lucru care multi nu l-ar fi facut. Bine, mai e Sandra, care si ea, la fel ca mine, nebuna, racita cobza, dansa si topaia in Arcade.  Revin cu poze. Sanatate multa!

Etichete: ,

sâmbătă, 6 februarie 2010

Sa-mi bag picioarele

Ziceam ca mi e rau nu? Ei bine vi s-a intamplat sa va ofticati pe starea voastra de sanatate? Sa va ofticati pe febra, sau pe raceala? Eu da, si am inceput sa zic ceva de genu : "Bagami-as picioarele in tine febra cacacioasa ce esti tu, marsh de pe mine, marsh ma, fit ar bacteriile astazi si maine". Mi-am dat 2 palme rau de tot, si am zis revino-ti. Si ei bine, efectul dupa 30 de minute, febra scazuta, pofta de mancare imensaaaaaa, energie din plin, revitalizat complet. Totul tine de creier oameni buni. Cu cat lupti mai mult si esti mai optimist cu atat reusesti in ceea ce iti propui. Ei bine, anuntul meu e ca merg in Arcade, trebuie sa mi recuperez cadourile de la ziua mea, si hainele. E ultima mea noapte nu? So, cine vrea sa vina ne vedem in Arcade. Incredibil sincer, ce poate face un creier impreuna cu ambitie si vointa.... 

Sanatate multa la toata lumea. Stare generala : Bunaaaaaaaa  a dracului de buna !!!! =))))

Etichete: ,

Stare generala : Down

Nu psihic, sau ... emotional, for God Sake no, ci din punct de vedere al sanatatii. Sunt racit cobza. Am pe cineva care mi-a trimis un link exchange, de fapt mai multi oameni, promit ca o sa va adaug, dar lasati-ma sa mi revin, sunt prea doborat si de abia pot sa ma ridic din pat. De asta nici nu am mai raspuns pe mess, pentru ca dorm. Astept sa treaca inca o zi, de luat un tratament puternic, gen somn de 23 de ore sau sucuri naturale, gen 5 kile de mandarine, banane si alte fructe facute la blender plus telina usturoi ceapa, sfecla si alte vegetale, toate puse in blender si baute. Momentan, faptul ca scriu in blog, este meritul acestor bauturi "naturale" sa zic, fortat baute de catre moi, fortat fiind de je. Va intrebati de ce nu iau draqului pastile? Hmm, este foarte cunoscuta problema mea cu alergiile la o groaza de medicamente. Si astfel ma vad in fata unei probleme foarte mari. Socul alergic sau anafilactic, sau sa stau sa ma lupt cu toate simtomele racelii acute? Plus sinuzita si alte cacaturi? Hmm, tough call, da nu stiu de ce tind sa cred ca as alege natural-ul in schimbul medicamentelor. So, bear with me, cunoscandu-ma pe mine, o sa mi ia cam o zi jumate sa mi revin. 

Am avut si alte raceli puternice care tot asa m-am luptat cu ele, si le-am invins. Maine pe vremea asta ar trebui sa topai de fericire. If not, than we shall move on the heavy artilary. Antibiotice. 

Wish me good health, cuz, that is what's the most important thing in a man's life!

C'ya!

Etichete: , ,

vineri, 5 februarie 2010

Ironia Sortii



"Nu stiu unde e, aseara a ajuns acasa plangand. Toata noaptea a plans. Nu stiu ce probleme aveti intre voi doi, dar acu azi dimineata cand m-am dus la ea in camera, nu am mai gasit-o. Telefonul il are inchis, colegele ei nu stiu nimic de ea. O vreau intreaga acasa, si teafara.... Te rog....."

Alergam, pentru ca stiam ce am sa gasesc. De altfel teama pusese stapanire pe mine puternic. Regretele cadeau navala. Intepatura dupa intepatura, aveau grija sa mi coboare pe umerii mei, haina vinovatiei atat de grea. Alergam si respiram aerul cel rece, al unei nopti tarzii de toamna. Eram ingrozit de ce as putea sa gasesc....

Ma gandeam, cum as putea sa o gasesc, dupa ce am terminat de vorbit cu mama ei. Luasem in gand toate locurile posibile. Parc, cinema, Universitate, nimic. Nu o gaseam.Telefoane peste telefoane dadeam, pe la prieteni sa fie cu ochii in patru in oras. Eram pe o banca gandindu-ma unde as putea sa o gasesc? Vinovatia ma apasa din ce in ce mai greu. Lacrimile incepeau sa si croiasca drum pe un obraz obosit. Oare am ucis persoana pe care o iubeam prea mult? Oare am respins-o in halul in care am impins-o spre sinucidere? Durerea ce o simteam in inima doar cu gandul la acest fapt era imens. Nu cred ca aveti idee, cum este sa simtiti cate o lovitura cu parul exact in piept, in inima. Asa ma simteam eu. Eram disperat, ma dadusem prada ingrijorarii excesive. Era timpul sa imi ascult inima. Sa nu mai gandesc cu creierul meu limitat. Pentru ca in acel moment invatasem un lucru destul de brusc. In dragoste nu exista ratiune. Din contra, in dragoste exista nebunie. Cel care zice te iubesc, si o zice cu mintea, e un mare mincinos. Acel te iubesc care izvoraste din inima, este cel sentiment puternic, care creaza conexiuni ce raman, intiparite adanc in sufletul tau.

Era exact asa cum credeam. Am alergat spre ea, si am luat-o in brate. Am incercat sa o trezesc, i-am verificat pulsul, era slab dar inca mai batea. Era inconstienta intinsa, pe o iarba. Lacrimile ce mi dadeau nu puteau exprima durerea care o aveam. M-am vazut in acel moment cel mai rau om de pe planeta. Era timpul sa iau o decizie si din pacate am luat-o iarasi prost.

Stand si gandindu-ma, mi-am ascultat inima. Cunosc oameni care zic "te iubesc" si singurul lor gand este hai sa te fut mai repede. Cunosc oameni care sunt in stare sa promita luna de pe cer, doar ca sa isi bata joc de fete, si sa le futa. Cunosc oameni care, sunt mai degradati ca mine, care isi bat pur si simplu joc de ele. Eu, am fost mai rau. Eu, am ranit constient, si am calcat inima persoanei care o iubeam. Unde putea sa fie? Inima din strafundul sufletului meu, imi aduce aminte de acel loc, din afara orasului. Acel deal. Era ceva ce ma avertiza ca acolo ar fi ceva. Era ea... Nu mai gandul ca ar putea acolo, mi-a dat destula energie sa alerg. 7 km, alergati in mai putin de 30 de minute. Non-stop, se facea de seara, aerul era rece, un tarziu de toamna, si o noapte aspra isi facea aparitia incetul cu incetul. Picioarele mele, insa fugeau si alergau ca un cal pur-sange.

Am ridicat-o in bratele mele, si am inceput sa merg cu ea, pana in oras. La spital. Telefonul imi murise de la atatea convorbiri, iar bani de taxi nu mai aveam. Eram eu cu ea, mergand pe o straduta de la periferia orasului. Nu era nimeni pe strada. Eu cu ea, vorbing, incercand sa o fac sa mi auda vocea. somniferele luate cu pumnul, o impiedicau sa isi deschida ochii. Plangeam strigand : "Nicole, iubirea mea, nu ma parasi. Nu lasa orgoliul meu sa te ucida. Nu te lasa invinsa de prostia mea. Te implor Nicole, iarta-ma". Gandul ca ar fi fost prea tarziu ma ucidea incetul cu incetul. Soarta avea sa ma aduca fata in fata, cu problema de unde au inceput toate necazurile. O masina se opreste in fata mea, aproape de centru. Din ea aceiasi tigani coboara din masina, si tipul pe care l-am batut. Erau pregatiti sa ma bata, iar, insa m-am uitat in ochii lui si i-am zis. Zici ca o iubesti? In halul asta o iubesti? Si eu si tu? Incat suntem in stare sa o omoram? Ajuta-ma sa o duc la spital, si apoi faci ce vrei cu mine, dar lasa-ma sa o vad teafara. Aveam lacrimi in ochi. Iar el, a inceput si el sa planga. A venit si m-a ajutat indata. Ironia sortii, face ca trecutul ei, sa vina in ajutor, intr-un moment critic.

Spitalul era plin de oameni care erau raciti, sau din accidente. Ea era in bratele mele, si am trantit usa de la urgente. Ajutooooooor, a fost un strigat, ca al unui leu ranit. Eram ranit, si eram indurerat. Imediat asistentele si medici au sarit in ajutor. Au verificat pulsul, au pus-o la aparate, i-au pus masca de oxigen, si au inceput sa i faca injectii. Au luat-o de langa mine, si nu m-au lasat sa fiu alaturi de ea. Am cazut in genunchi, si mi-am pus mainile in cap. Ma strangeam cu mainile de piept, apasand puternic pe inima mea. Durerea era incredibila. X vine la mine si imi pune mana pe umar.

Imi ridic capul, si il priveam pe acel om, cu atata ura, incat il vroiam mort. Dar in acelasi timp il priveam cu respect, pentru ca ma ajutase, o ajutase pe Nicole....
Ma ridic, si ma uit la el, in ochii lui. Era timpul sa am o discutie cu el. Era timpul sa mi pun in aplicare decizia luata...Era timpul.....

Va urma ( ultimul episod urmatorul )

Etichete:

joi, 4 februarie 2010

What's Next Cretule ?



Intrebarea asta mi-o pun mie insumi. De ce? Pentru ca sa mi dau un raspund si sa incerc sa ma motivez acum. As putea sa expun pe masa, optiunile mele de viitor. Master-ul clar, vreau sa il fac. Acum intrebarea e, in ce domeniu? Mi-ar face cu ochiul Finante si Banci Relatiile internationale, chiar si Marketing-ul cat si ceva de Management. Dar pot sa continui si pe informatica deasemenea. Hmm, pana in august ma gandesc eu. Sunt foarte motivat, sa mi gasesc un job. Va vine sa credeti sau nu, nu vreau sa o fac pentru bani. Da-i in puii mei, ca nu imi pasa de ei, ci doar de a ma testa pe mine sa vad sunt in stare sa reusesc sau nu? M-am decis ca intr-un an de zile, sa ajung sus, foarte sus pe un post de conducere la o firma de IT mai intai, ca apoi sa mi deschid o firma proprie. Apropo mai mult ca sigur ca o sa donez din salariul pentru ca nu am ce sa fac cu ei. Daca voi avea 1800 de euro, in afara de a-mi plati mie datoriile, catre banci, de 800 de euro, eu nu mai am ce sa fac. E intr-un fel ciudat, pentru ca in 2009 mi-au intrat pe mana foarte multi bani. Cam 5000 de euro au venit si au plecat. Banii vin si pleaca, amintirile raman in inima. Sunt atat de motivat sa demonstrez la cei care cred ca nu poti sa faci ceva in tara asta de cacat. Tinand cont de faptul ca am lucrat in Romania timp de vreo 2 ani si 4 luni, cred, m-am distrat si mi-am vizitat tara. O iubesc enorm de mult, si am sa ma intorc sa va demonstrez ca se poate. Ca nu doar afara e bine! Si in plus, de aia l-am votat pe Basescu, pentru ca eu traiesc bine!

Ce urmeaza? Am declarat de mult timp, 2010 un an al ideilor mele de afaceri. Urmeaza o serie de impliniri succesive. De ce sunt increzator si optimist? Asta e firea mea, asta sunt eu. Esecuri am avut in multe planuri, dar niciodata cand mi-am propus ceva, nu mi s-a indeplinit. Totul am dus la bun sfarsit. Orice e posibil oameni buni, si dragi cititori ai blogului meu. Orice, te lupti, te zbati, dar in final tot reusesti. Eu unul asa fac. Ce urmeaza? Mai multa fericire ( pentru ca sunt al dracului de fericit ), mai multa aventura, mai multe nebunii. E timpul sa plec de acasa, si sa ma aventurez in lume. Am multe de invatat, multe locuri de vazut, si multi oameni de cunoscut. Viitorul ni-l facem singuri, noi ne alegem destinul, noi suntem generatia Romaniei, tinerea speranta. Si sunt mandru ca-s roman. Ce urmeaza? Un motor probabil, un chopper low-ride, pentru inceput asa. Ca tot vine primavara, si vreau sa fiu cu pletele mele cretoide prin vant. Apoi, Italia, apoi Australia si apoi Eurotrip. 

Ce urmeaza? Hmm, sa mai incerc sa mai raspund? Voi povesti cand fac ce va urma!

Etichete: , ,

miercuri, 3 februarie 2010

Aventurier si in Australia

Vorbeam de aventuri, ei bine se pare ca pot sa plec in Australia cu un prieten, pentru 8 zile cu bani de buzunar inclusi, si totul costand 0 LEI. Dap m-ati auzit bine. Se pare ca anul 2010 va fi pentru mine un an al aventurilor. Incep cu Italia, snowdays, apoi Australia si apoi Eurotripul in vara. Hmm, orice e posibil prieteni!

Link pentru mai multe detalii, pentru ca imi place sa sharuiesc informatiile cu cititorii mei :

Mno, alegeti-va un prieten, si haideti sa ne plimbam ! Succes.

Etichete: ,

Snowdays 2010

Hehehe, cadoul meu personal pentru faptul ca am terminat licenta, este un week end de distractie in Italia mai exact la Bolzano. Un week end cu 400 de studenti din toata Europa. That would be fun! 3 Zile in care nu dorm deloc. Snowboard ( bah chiar vreau sa invat acolo sa ma dau cu placa ca lumea rau de tot ), asa si party-uri. Nu   mai zic de... fete. Asta clar iese din discutie. Hmm, e timpul sa incep sa ma recompensez pentru munca depusa de mine in a invata pentru licenta. Si pentru faptul ca am stat 3 ani sa invat in facultate ca un om cuminte ce sunt. Yeah right, rock on people! Ca sunt happy, buey. Eu ce stiu de informatica am invatat pe cont propriu. Amnezick confirma ca in liceu eram cel mai prost. Si ca tot ce stiu am facut pe cont propriu. So, oricine are ambitie poate sa ajunga unde doreste el insusi.

Ca un mic preview unde merg, uitati-va la urmatorul filmulet. Hmm si pe final, There are no days like snowdays!!!



Snowdays 2009 from Teac- on Vimeo.

Etichete:

Tanar licentiat in informatica

Si am fost luni la examenul scris. Si am inceput sa rad. M-am uitat pe grile si am zis, cum de am picat in vara hmm, a da, am uitat ca m-am dus mort de beat. Aham, bun hai sa nu repet istoria, si am inceput sa le citesc de data asta, si sa fac bine. Rezultatul am luat prima parte. A doua zi, trebuia sa-mi prezint  lucrarea de diploma. Hmm, lucrarea eu mi-am scris-o dar nu prea imi aduceam aminte. Apoi am vazut ca nici programul meu nu imi mergea. Am incercat sa lucrez la el, dar degeaba imi era imposibil sa il termin intr-o zi. Am ales sa folosesc expresia, las-o bah ca merge asa! 

Marti dimineata eram prezent la universitate, si ma uitam cum ceilalati colegii erau ciuruiti cu intrebari. Hmm, ma gandeam sa mi fac griji sau nu? Sa am emotii sau nu? Neah, nu mi fac griji, caci sunt Cretul, maestrul in abureala, vrajeala si in tehnica datului din gura. A venit randul meu sa prezint lucrarea mea de diploma si iau direct. Am sa incerc sa redau exact discutia avuta : 

"Nu are sens sa incep cu istoria XML-ului nu i asa? Cred ca stiti cu totii cum in 1997 a inceput mirajul tehnologiei WEB si anume XML derivat dintr-un SGML nu? Profesorii da da, nu are sens, prezinta-ne te rog programul. Ok programul in sine, poate avea o idee de baza pe viitorul foarte apropiat. Ideea ce a stat in spatele alegerii acestei idei pentru lucrarea mea de diploma, a fost simpla si utila in zilele noastre moderne. Practic am stat si am gandit ce ar putea fi util oricarui utilizator, si mai de seama, oricarui blogger. Cand au auzit de blogger, hmm au cascat gura, uuuuu subiect nou de lucrare de diploma. Apoi am zambit si le-am zis, da, exact blogger, pentru ca traim vremuri noi, si nu ar fi avut sens sa mi aleg ca lucrarea mea de diploma sa fie formata din pagini web sau magazin virtual. Ideea este ca acest program, poate configura o tema in xml direct, dandu-i posibilitatea unui utilizator foarte incepator, sa isi creeze propria lui tema, sau sa o personalizeze intr-o forma brutal de usoara. Intr-un fisier XML veti vedea faptul ca o pagina web este impartita in patru sectiuni mari si tari. Body, Head, Postari si Titlu. Toate aceste patru sectiuni se pot configura foarte util folosind programul meu. Cand sa fac o demonstratie ca sa demonstrez ca merge am observat canu am internet. Domnilor profesori va rog sa mi scuzati programul care nu pot arata faptul ca imi merge suta la suta, in conditiile in care accesul la internet nu imi este permis, si nu este existent mai bine spus. Dar daca eu as apasa acest buton de genereaza, ar trebui sa se conecteze la serverul de la Blogspot, cu utilizatorul si parola data, si sa inlocuiasca fisierul existent pe server de XML si sa faca un transfer rapid de ftp. Asta este ideea de lucru. "

Ce sa zic, au ramas cu totii surprinsi, si spre uimirea mea, am avut nota cea mai mare la prezentare. Demonstrand ideea ca daca dai din gura bine, poti face multe lucruri, fara sa ai ceva concret in mana! Am luat licenta, si sunt mandru de asta. Acum ramane intrebarea, oare pot sa repet figura la lucrarea de dizertatie? Next step: MASTER si apoi DOCTORATUL

P,S: Trebuie sa modific Wishlist-ul si sa bifez "Facultatea done" :D

Etichete: ,

marți, 2 februarie 2010

Aberatii penaleee rau de tot

"iubirea mea nu poate fi definita pe aceste meleaguri pamantesti caci ea insasi sfideaza realitatea si patrunde dincolo de ceea ce natura umana poate sa inteleaga vreodata, si anume faptul ca dragostea insasi planeaza si guverneaza doua lumi paralele si totusi aparent identice, cea fizica cat si cea spirituala, deci ca raspuns la aceasta intrebarea, iubirea mea este indefinibila in acest pamant, insa infinit inteleasa pe cel spiritual "

Mai sus am vrut sa scriu ceva legat de intrebarea : "Ma iubesti?" 

"tranzitand realitatea si participand continuu in perpetuarea cantitatii spirituale influentand considerabl argumentele dragostei, pot spune cu mana pe inima, ca dragostea este un subiect incomparabil de discutat fara a lua in considerare limita fizica a omului si fara sa intram in planul spiritual al cuantumului spatiu-timp"

Aici intrebarea a fost ceva de genul : "Cretule spune-mi in 30 de secunde ce simti pentru mine"

"nebagand in seama, semnalele puternice ale unei inimi ce asteapta sa primeasca in schimb, fluxul iubirii perpetue ... pot zice ca intr-adevar sunt schimbat de catre o natura dominanta in creierul meu, aceea de a fi un intelectual ratat pe un plan al irealitati cubice dintr-o perspectiva unica " 

Raspuns la urmatoarea afirmatie :" Cretule tu te-ai dilit la cap de la licenta asta ! " 


"de acord cu multe pareri ce sustin ideea unei infuzii de bauturi alcoolice, si mai cu bagare de seama, jagermeister, caci ce este omul fara strop de alcool in sange, daca nu un om neguvernat de o fantezie cruda si bruta a unei lumii ratate aparent, insa cand reusesti sa treci de spatiul divino-sferic al ideologii ce sta ascunsa in interiorul sufletului uman, aflii pe parcurs ca totul este ireal de real "

Raspuns la afirmatia :" Ce face Jagermeister-ul din tine Cretule"

Etichete: , ,