duminică, 21 februarie 2010

Merita Vazut ! The Lovely Bones!

Ok, am stat azi in casa, nu am vrut sa ies, ca sa nu risc sa racesc din nou. Aici vremea e inselatoare, cald, dar bate vantul puternic. Asa ca, am ramas singur pe acasa, si am zis sa caut niste filme sa ma uit. Primul pe lista, a fost "Justice League : Crisis on the two Earths", un film frumos, interesant, pentru cei care inca le plac desenele animate. Apoi am dat sa iau alt film


"The Lovely Bones" este un film absolut superb. Nota 10 din partea mea. un film captivant, foarte interesant ce prezinta o perspectiva diferita fata de multe filme. Suzie Q este o fetita de 14 ani, si ea, isi povesteste moartea. Ea fiind ucisa pe data de 6 decembrie 1973. Toata aceasta relatare ma duce inevitabil cu gandul la "American Beauty", insa boy oh boy, ce difera total filmul. Ca si subiecte abordate de film, se numara viata de dupa moartea, si celebrul proverb "what goes around comes around". Tot in film, vedem ce inseamna dragostea de parinte, si iubirea de dincolo de moarte. Per total filmul te captiveaza inca de la inceput. Regizor fiind Peter Jackson, care sincer incepe sa imi placa foarte mult. Nu vreau sa dau mai multe detalii sa nu fiu un spoiler-ist, insa merita sa il vedeti, vi-l recomand cu cea mai mare caldura. Briliant what can I say more? Ah, da, este un film facut dupa un roman de Alice Sebold.  


P.S : care aveti cartea in format electronic, juuur ca raman dator cu un suc/bere/vedem noi. Chiar imi doresc sa o citesc, fie in engleza/romana/spaniola. 

Multam fain!

Etichete: , ,

1 comentarii:

La 22 februarie 2010 la 16:09 , Blogger Александра a spus...

M-a captivat povestea:x

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire