joi, 11 februarie 2010

Pe taram spaniol

Am ajuns pe taram spaniol. Pauza care am luat-o s-a datorat faptului, ca mi-am "schimbat" cauciucurile. Adica, am stat zacut in pat ca sa-mi revin cat de cat, sa fiu in stare sa-mi duc nepoata la cole si sa am grija de ea. Daca ar fi sa va povestesc ce s-a intamplat la sosirea mea pe aeroport, cu nepotica mea, care era timida si nu vorbea cu mine deloc, si cand am ajuns acasa a venit tiptil pe langa mine, s-a apropiat, usurel, cica sa nu o observ, si apoi s-a pus in fata mea, in pat, si a asteptat un pic pana cand, a sarit ca un ghepard la mine la gat, cu bratele strangandu-ma enorm, si doborandu-ma la pamant, spunandu-mi ca i-a fost dor de mine si ca ma iubeste mult de tot. Si eu o iubesc, si cu toate ca starea mea era super obosit, si racit cobza, cand am vazut in bratele mele, am fost revigorat si plin de energie, astfel incat sa ma joc cu ea. Este o minune ce poate sa iti faca un copil. Acum stiu, de ce mamele nu sunt obosite niciodate pentru puisorul lor.

M-am trezit dupa un somn lung. Nu un somn oarecare, ci unul lung si profund, in care nu stiam decat distractie. E timpul pentru mine sa ma trezesc, si sa deschid bine ochii, ca sa-mi pot vedea bine optiunile ce-mi sunt afisate in fata. Da, ati auzit, optiuni. Toti avem optiuni, unii le vad, altii nu. Altii nu si le doresc, iar alti le vor din toata inima. Ce urmeaza ? Italia, o mica oprire de un week end, pentru a-mi acorda mie insumi cadoul pentru absolvirea facultatii. Yep, eu insumi. Toata lumea ar trebui sa-si acorde niste cadouri. Fiti multumuti de voi, pentru ca sunteti in stare de multe. Dupa Italia? Angajare. De ce o zic cu incredere, pentru ca mi-e teama, ca nu o sa fie o simpla angajare. Ci va fi angajarea. Primul meu servici in strainatate. Bine ca nu se pun ce repar pe aici computere. Asta e un mic hobby. Am planuri mari, si sunt increzator si foarte optimist. Imediat ce ma pun pe picioare, ma duc la interviuri cu zambetul pe buze.

Lucrez la CV, si constat cu mirare, ca e ceva grosulet CV-ul meu. Acum, e timpu sa mi-l scriu in spaniola. Sunt om de multe vise. Nu aveti idee cate.

Sanatate,

Etichete: , ,

1 comentarii:

La 12 februarie 2010 la 14:02 , Anonymous Anonim a spus...

http://www.youtube.com/watch?v=8XuFKHpU2jg

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire