joi, 18 februarie 2010

Omul intelept

Din variatiuni motive, si pentru ca am avut langa mine un exemplu, si probabil ca inca am, cand imi va veni vremea sa ma insor, ei bine, fata care va fi langa mine, ar trebui sa fie ceva de genul : 
- sa nu fie galcivatoare ( nu stiu daca am scris bine ), dar ideea e ca nu vreau sa fie mofturoasa frate si toata ziua sa fie cu gura pe mine, ca mi bag picioarele si ii dau papucii.
- sa nu mi scoata ochii atunci cand gresesc sau trec printr-un esec profesional. Daca imi esti alaturi de mine, fi alaturi de mine si la rau, nu la bine cand iti convine tie.
- daca nu e intelegatoare, si are limbarita in gura, si viermisori in fund, mno du-te invartindu-te si scarpina-te, da la mine nu prea mai calci. Limbarita in ce sens, sa barfeasca pe unu pe alta, sa fie o rata ce da din gura aia toata ziulica mac mac.
- daca cum iau un salariul, al meu, muncit de manutele mele, si vii peste mine sa mi-l iei, oaaaa pai o incurcam rau de tot. Inca nu suntem casatoriti si tu deja vrei sa ai control asupra banilor mei? Pune-ti pofta in cui, si du-te invartindu-te. Stiu sa mi administrez banii mei, si nu am nevoie de o femeie care sa mi toace.
- daca esti nemultumitoare, si nu te multumesti cu ce ai, cu putinul care il ai, sau il am, atunci du-te draga mea, si cauta-ti pe cineva cu Porsche, si cont in banca grosolan, ca la mine nu ai ce cauta.

Cam asta ar fi ce imi trece prin cap, acum, insa sunt si alte lucruri care mi le-am format. Poate sa fie o tipa experta in Kamasutra cu un trup, extraordinar de frumos, daca e cumva cum am scris mai sus, atunci pa puiu, mi se rupe mi se frange, si ma doare fix-ncot de ea. Nu am nevoie de o tipa vanitoasa, nemultumitoare, si tocatoare de bani. Asftel de femei, sunt mai rele chiar si decat prostituatele. Macar la prostituate stii ca e un pret, care il dai si esti sigur ca primesti. Cu aceste femei, dai , dai , dai, pana cand ti se goleste contul, si apoi ramai cu buza umflata. No thank you! Prefer o fata linistita, sa nu fie extraordinar de frumoasa, dar care sa fie intelegatoare, si sa stie cum sa ma manevreze. Sunt o fire impulsiva, care reactioneaza foarte urat cand sunt calcat pe coada. Aviz celor care vor fete super frumoase langa ei, fotomodele si manechine. Va urez contul gras!

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire