luni, 25 octombrie 2010

Scrisoare catre celalalt eu


Scrisoare catre Fat-Frumos


Draga celalat Eu,

Iti scriu aceste randuri dintr-un univers paralel unde tu esti eu in modul opus. Daca stau bine si ma gandesc, tu esti o persoana spre care vreau sa ajung. Esti o persoana care nu a facut greselile care le-am facut eu, si mai mult ca sigur, ai acum o stare mult mai buna decat o am eu. Sigur tu nu ai avut de a face cu bautura, sau cu pierdutul noptile, la naiba, sunt sigur ca tu nici nu ai idee ce inseamna distractia! Nu o zic sa te acuz, vai Doamne, te rog stai linistit, ti-am zis, in starea in care sunt, ma gandesc la tine, iar din punctul meu de vedere tu esti un sfant. Vezi tu, traind viata cum am trait-o eu, vezi lucrurile altfel decat multe persoane. Desigur, mediul si circumstantele de modeleaza si iti formeaza caracterul si personalitatea, dar la un moment dat, iti creezi o imagine, iar daca imaginea pe care ti o faci este una asemanatoare cu cea pe care eu o cred despre mine, iti vine sa iti spui "de-ajuns". E deja prea mult, e timpul sa spui "stop!" si sa incerci sa schimbi ceva. Asa ca, draga Eu-le, am nevoie de un ajutor de la tine. Stii bine domeniile in care vreau sa ma schimb, e destul de greu, dar cu cateva sfaturi din partea ta, sunt mai mult decat increzator in reusita mea, scuza-ma, rectific, reusita noastra. Ca eu sa ma schimb in mai bine, este nevoie ca tu sa te schimbi in mai rau. Stiu ca iti e imposibil, cum si mie imi e imposibil, dar hai sa colaboram un pic. Tu esti la o extrema, eu sunt la cealalta, nu crezi ca e timpul sa nu mai fim asa de radicali ? Nu iti zic, hai sa schimbam locurile caci nu as vrea! Iti zic, hai sa ne intalnim la mijloc! Hai sa gasim echilibrul! Eu cred ca in acest mod, amandoi avem o sansa de reusita de 100%. Gandeste-te am intra in istorie, pentru ca am fi printre acei oameni care au reusit sa obtina un echilibru in ambele universuri. Vreau sa fiu mai bun, insa nu total, asa cum esti tu, vreau sa ma schimb, insa unde cred eu de cuviinta, vreau sa fim una, nu in directii opuse, crezi ca se poate ?

Am sa te las un timp sa te gandesti, si daca esti dispus sa ducem acest plan la bun sfarsit, te rog sa ma contactezi ! Astept un raspuns din partea ta. Si hey, crede-ma, singuri nu putem facem nimic, insa amandoi suntem imbatabili, nu crezi? Macar adu-ti aminte de acele momente in care am colaborat pe o perioada scurta cat de bine ne-a fost la amandoi. Hai ca putem reusi, impreuna o scoatem la capat! 

Cu drag,
Eu, din celalalt Univers !

Etichete: ,

Nascut cu aventura in sange

Am revenit acasa, dupa 3 zile pline de peripetii. Drumul meu spre Timisoara nu se putea face fara a fi pavat cu aventura. Nu sunt eu, daca nu se intampla ceva. Buun, curiosi? Hai sa incep sa va povestesc cum a fost. Pai am sa incep cu joi, unde am fost la Balul Bobocilor de la fostul meu liceu, cu cea mai buna prietena a mea. Niciodata nu cred ca m-am simtit asa de batran ca atunci. Cateva impresii, hmm, fetele de clasa 9 unde erati cand eu eram a 9? Doamneee cum se schimba generatiile, iar baietii, pff, mereu aceiasi! Bun, pe la 10:30 am fost acasa mi-am luat bagaju, si fuga in Pub's, unde lumea afland ca am sa plec la Timisoara se bucurau ! Bun, ora 1:30 la gara, asteptam o amica cu care plecam amandoi spre Timisoara, si incep sa ma gandesc ce sa fac in Timisoara. Nici nu stiam ce ma astepta ! Amica cu care am plecat este fiica de CFR-ist. Din pacate ea si-a luat bilet pe permisul mamei ei, si cand a venit Nasu' sa controleze biletele canci. Trebuia sa plateasca 100 de ron biletul pana la Timisoara, scot portofelul si ii zic "Nasule mai avem 50 de roni nasule, tre sa o scoatem la capat cumva, ca suntem si noi studenti saraci in an de criza, hai ca ne intelegem noi cumva". Buey nu stiu cum se face dar, Nasu asta a fost ceva, nu numai ca ne-a luat 50 de roni dar ne-a scris un bilet de 68 de roni, practic dand de la el 18 roni. Ce e si mai penal, e ca dupa ce atipeste o perioada tipa, se trezeste instantaneu si se duce la rucsac si baga mana si ce credeti ca scoate? Permisul ei de calatorie, imi venea sa-i dau una in cap dar in fine, aventura de abia incepea. Ajungem dimineata la Timisoara, un frig de iti ingheta organele din interior, si bem o cafea la gazda unde stateam. Merg la facultate la jurnalism ca sa-mi clatesc ochii cu niste boboace extrem de frumoase. Ma intorc acasa, dorm o ora jumate, si hai sa ne apucam sa gatim. Ne gaseste seara jucand macao pe porunci oltenesti, distractie in toi, si vreo 3 pizza gatite de mine au fost deliciul serii de vineri. 

Sambata tot asa am fost bucatar, si gatit papica la lume, si apoi plecat hai hui de nebun, seara am fost prin Taine ( foarte fain localul, foarte asemanator cu Pub's ), ma intalnesc cu un fost coleg de liceu, si bem o bere, si incepe distractia, si evident dansez, mult, si dansez, si iar dansez, si e luna plina. Am vrut sa plec spre Craiova, pe la ora 5 dimineata si am cerut aia 50 de roni ca sa-mi iau bilet, de unde canci dineros, nada, niente, nimic. Pff, si uite asa am ramas fara bani. Buuun, ma gandeam eu, nu-i nimic ramane autostopu, iar duminica cand ma trezesc ma pregatesc sa plec. Ei bine, m-am trezit si m-am intalnit cu niste prieteni, iar inainte de asta aveam o misiune sa inmanez un plic unui domn, din partea mamei. Aparent se face ca in plicul ala ( am aflat dupa ), erau 100 de roni pentru mine in caz ca aveam nevoie. Din pacate plicul l-am pierdut din buzunar. Asa ca, am zis ca fac autostopu spre Cluj, si luni ma intalnesc cu o tipa care pleaca din Cluj spre Craiova cu masina. Hmm, evident ca ce planuiesti nu prea iti iese niciodata. Asa ca, m-am intalnit cu niste prietenii, am fost la o cafea, am fost la o clatita, la o plimbare pe malul Begai, si uite am petrecut cateva ore bune foarte relaxante, cred ca nu am avut o plimbare asa de relaxanta de cand am venit prin Timisoara. Poze facute, plimbare fara scop, si bani de tren. Pe la 7:30 eram in drum spre casa, ca sa-mi culeg bagaju si sa prind trenu de 8 spre Craiova. Toate astea au fost facute intr-un timp record, pentru ca in Timisoara nu e ca in Craiova ( raliuri ), dar am dat de un taximetrist foarte dragut, care a bagat viteza mai rau ca in Craiova. Am trecut pe rosu, am traversat strada cu politia in fata noastra, si cu toate astea, am ajuns la timp sa-mi iau bilet. 

Sunt mai multe de zis, dar nu pot sa spun. Sunt amintiri ce sunt tiparite in inima mea, si in capul meu, amintiri care atunci cand inchid ochii, imi vin in cap, si ma face sa am un zambet pe buzele mele. Un zambet gen "am facut-o si pe asta". As putea sa zic, ca what happend in Timisoara, stays in Timisoara!

Acum sunt in Craiova, si se pare ca reporterii revistei sar pe mine. Isi fac treaba cu entuziasm. Ceea ce inseamna ca si eu tre sa ma apuc de treaba ! 

Bine v-am regasit dragii mei !

Etichete: , ,

miercuri, 20 octombrie 2010

Plecari programate

Week-endul asta e programat pentru Timisoara. Asadar cei care sunt in Timisoara in acest week-end ma gasiti pe acolo. As dori de asemenea sa merg si intr-un pub unde se asculta muzica veche, gen Pub's. Tot azi mi-am cumparat bilete pentru Barcelona. Ati auzit bine, plec in Barcelona pe 4 decembrie si stau pana pe 3 ianuarie, asta in cazul in care nu imi gasesc ceva de munca pe acolo. Am o plecare si prin Campina, care trebuie sa ma duc si pe acolo, si inca una prin Bucuresti. Cine stie poate in acest week-end am sa fac autostop-ul din Timisoara pana in Cluj, sa imi mai vizitez niste prieteni. Pana atunci, cius!

Etichete:

marți, 19 octombrie 2010

Doneaza si tu ! Reconstruirea primului computer din lume


Charles Babbage

Etichete: , , ,

luni, 18 octombrie 2010

Platit sa faca sex cu sotia celui mai bun prieten al sau

Se mai intampla in Germania ca un tip sa-si plateasca cel mai bun prieten al sau, sa faca sex cu sotia lui ca sa o lase insarcinata. 2500$ a fost suma ca tipu sa vina de trei ori pe saptamana timp de 6 luni dupa-masa sa faca sex cu sotia sa in scopul de a o lasa insarcinata. Acum problema e, ca nu a reusit, dupa 72 de incercari nu a reusit sa o lase insarcinata si angajatorul si-a dat in judecata angajatul.


Etichete: , , , ,

Ceva aventuri nespuse

Nu am apucat sa va spun cum a fost la nunta, pentru ca nu prea am avut timp. In principiu fiind cumnat de mana ( sau cavaler de onoare ) am avut atributii pe care cred ca mi le-am indeplinit cu succes. Nunta a iesit geniala, si de abia astept pozele de la fotograf sa va arat prin poze dar si prin filmulete distractia pe care am avut-o. Am dansat cum nu am dansat cu partenera mea, domnisoara de onoare Dee Dee, dansuri care mai de care, am dansat citindu-ne fiecare dorintele. Hmm, o relatie de dansotrupesc cum nu prea am avut de mult timp. S-a furta si mireasa, dar SENZATIONAL ! S-a furat si mirele, asa ca mireasa s-a dus sa isi recupereze mirele, nervoasa ca a fost furat ! Am avut ocazia sa demonstrez, in timp ce am furat mireasa la un club de striptease, unor stripteuze cum se danseaza din buric si solduri, si am dansat si la bara. Ete si o poza cu mine in costumul care "m-a chemat" in Banie ! Cred ca pot sa mi ziceti "Mister Sparkle" !


A doua poveste a aventurilor mele, este urmatoarea : petrecerea burlacilor ! Eu ca si cavaler de onoare a trebuit sa ma ocup de petrecerea burlacilor, si uite cum incepe povestea.
Joi pe la 9 seara ne-am intalnit cu toti in Ambient, pentru un karaoke! Si am inceput sa bem o bere, si apoi sa cantam. Dedicatie de la mine pentru domnu mire O-zone - Ma inec in ochii tai, si apoi alte melodii ce au transformat Ambientul intr-un fel de hora unita ( Marine Marine, Marie si Marioara etc ). Bun, ce nu v-am zis e ca in acelasi timp cu noi si burlacitele aveau petrecere. Asa ca, a trebuit sa mergem dupa ele. Ne-am cam distrat toti, iar noaptea pentru mine, ei bine, prieteni s-a terminat in cel mai amuzant mod posibil.

Se facea ca era cam dimineata, iar eu ma gaseam prin Agronomie pe la camine, si vroiam sa intru in camin. De intrat am intrat, chiar am avut doua posibilitati, sa incerc la vrajeala din setul de chei care il am la mine o usa din laterala caminului sau sa urc scara de incendiu la etaju 1 ( sau 2 nu mai tin minte ) si sa fac un pas spre o fereastra deschisa de la o toaleta. Hmm ce credeti ca am facut ? Pai va zic ca, usa s-a deschis ( chiar am incercat si se pare ca am cheia de la usa ) dar nu am intrat pe acolo ca am zis ca sunt prea nesimtit sa intru asa pe usa din spate, asa ca am urcat scara de incendiu, si am sarit pe geam si am intrat inauntru. 

Pacat ca m-a prins portaru si m-a dat afara!

Deci dragii mei, am avut parte de aventuri in perioada nuntii, si sunt cam mandru de ele, pentru ca se aduna la multimea de aventuri nepovestite inca de mine ( si credeti-ma sunt o groaza ! ).
Pana la alte aventuri ne mai auzim !

Etichete: , , ,

sâmbătă, 16 octombrie 2010

Caut reporteri in urmatoarele regiuni

Dupa cum am zis, mai demult, incerc sa fac din Blogger Magazin ceva profesional. Avem deja in echipa atat corectori ( multumesc Dagmardv.ro ) cat si 2 editori ( eu si GoldMidas ) si prima reporterita ( multumesc Alexandra ). Bun acum m-am gandit in felul urmator pentru fiecare regiune a tarii sa fie cel putin 1 ( daca nu doi ) reporteri care sa caute bloggeri pentru a fi intervievati. Evident ca munca asta va fi una voluntara, dar care va atrage dupa sine promovarea fiecarui colaborator in parte. 

Atentie nu conteaza ce experienta ai, sau ce blog ai, ci doar sa ai curaj, rabdare si evident respect fata de toata lumea ( nu ar strica daca totusi ai cunoaste regiunea ta, si aici ma refer strict la blogosfera locala aferenta fiecarei regiuni/judet in parte ).


Bun si acum sa trecem la regiuni :

Muntenia     : Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman si Ilfov.
Dobrogea     : Tulcea si Constanta.
Moldova       : Galati, Vrancea, Vaslui, Bacau, Iasi, Neamt si Botosani.
Bucovina      : Suceava.
Transilvania : Covasna, Harghita, Mures, Bistrita-Nasaud, Cluj, Sibiu, Alba si Hunedoara.
Crisana         : Salaj, Bihor si Arad.
Banat            : Timis si Caras-Severin.
Oltenia          : Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt si Dolj.

Pe partea de Dolj ma ocup eu, iar pana am sa gasesc acesti reporteri am sa incerc sa acopar cat pot de mult. As fi foarte recunoscator daca ati da vorba in sat, ca sa stie toti bloggeri din fiecare judet despre acest post.
Asa ca va rog frumos, indrazniti, nu fiti timizi, iar cine vrea sa incerce il rog sa ma contacteze via email/messenger : damian_irimescu@yahoo.com ( sa scrieti va rog frumos la email subiectul "Blogger Magazin - job de reporter", sau pe messenger sa scrieti la mesaj "in legatura cu job-ul de reporter Blogger Magazin ).

Multumesc mult.

Etichete: , , , , , ,

Lansare Blog Awards : Concursuri


Dupa cum spuneam, lucrez la multe proiecte si sunt implicat in multe idei alaturi de alti bloggeri. De ceva timp, mai exact din data de 13.10.2010 s-a lansat BlogAwards.ro. Despre ce este vorba? Dati-mi voie sa va explic. Mai pe scurt este o platforma de concursuri online dedicata bloggerilor. Este o rampa pentru companii, firme, site-uri/blog-uri de a promova un produs/compania/site in mediul online si mai exact in Blogosfera.
Suntem la inceput si deja avem cateva concursuri in desfasurare :


Ce parere ai despre acest proiect?

Etichete: , , , ,

miercuri, 13 octombrie 2010

Experienta Toyota

Ei bine, stiti ca vreau sa dau de permis si sa-mi iau si eu carnetul odata. Imi place sa conduc, cand am facut scoala ( da am facut scoala dar am picat si mi-a expirat ) conduceam de placere. Sansa mea a fost sa fac scoala pe o Toyota Avensis. Ei bine, nu va pot spune usurinta cu care conduceam acest minunat vehicul. Eleganta ei in traficul de la ora 12 din Craiova, ma facea sa ma simt ca ies in evidenta. Suspensiile se descurcau de minune prin gropile minunate ale Craiovei. Usurinta cu care schimbam vitezele ma faceau sa uit cateodata ca sunt la scoala de condus si ca nu trebuie sa depasesc viteza de 50 km, asa ca apasam cateodata acceleratia, auzind astfel motorul ei puternic cum toarce. Trebuie sa va spun, ca aceea masina m-a facut sa ma simt bine. Sa ma simt diferit fata de alti conducatori auto ce se aflau in trafic. Parca ieseam in evidenta, desi eram doar la orele de conducere. Si ca sa va faceti si voi o opinie legata de aceasta masina, sau despre alte modele marca Toyota va invit la "Caravana Toyota Experience 2010". Printre orasele prin care va trece aceasta caravana se afla si Craiova in perioada 16-17 octombrie, urmand ca apoi sa ajunga in Ramnicu Valcea pe 20 octombrie. Ca sa va convingeti trebuie sa faceti neaparat un drive test !

Inteligenta atletica pura. Este ceea ce dovedeste Avensis cel mai bine.

Aceasta postare este scrisa pentru concursul Superblog.

Etichete: , , ,

Epoca 3D redata de Asus !

In cazul in care nu stiati, epoca 3D a inceput masiv. Vedem 3D peste tot, filme, jocuri, videoclipuri, ce sa mai, deja viitorul este aici. Cum bine stiti, in IT tehnologiile se dezvolta mai rapid decat in alte domenii. Ei bine, pentru cei care au gustul gaming-ului in ei, Asus vine cu o solutie destul de costisitoare pentru clientii romani, dar care va asigur, aduce 3D la pragul de excelenta. Prin laptopul Asus G51J 3D ce are incorporata tehnologia Nvidia 3D Vision, un ecran LCD de 120Hz, un procesor Intel Core i7 si o placa video de exceptie G-Force GTX 260m, epoca 3D isi arata potentialul. De asemenea odata cu laptop-ul Asus veti primi si ochelarii 3D cat si emiterul USB ca ochelarii sa functioneze! 

Unde s-ar putea folosi acest laptop ? Pai in primul rand gaming-ul, experienta jocurilor 3D duce placerea la un nivel extrem. Detaliile vor fi garantat mai vivide, mai reale, iar experienta in joc una incredibila. Al doilea domeniu in care ar putea fi folosit, este arhitectura. In AutoCad in planurile cladirilor astfel ar putea fi vizualizate cladirile inainte de a se fi pus prima caramida. M-as gandi si in domeniul medical, unde studentii pot opera virtual folosind tehnologia 3D oferita de laptopul Asus. Aplicatiile tehnologiei 3D sunt enorme, insa din fericire pentru ele, Asus ofera un laptop pe masura !

Etichete: ,

Ce as vrea sa aflu, daca as putea vedea viitorul

Voteaza-ma direct in pop-ul de mai sus!
Click pe "Thumb Up" ( mana cu degetu in sus )


Sa presupunem ca as putea vedea viitorul, as dori sa aflu un lucru neaparat. M-ar interesa modul in care am reusit in viata, ce am facut, daca am facut ceva maret, sau daca macar mi-am indeplinit jumatate din dorintele mele din wishlist. Nu m-ar interesa numerele la loto, nu m-ar interesa cu cine as fi casatorit, prefer sa nu stric distractia in a seduce femeia cu care o sa raman toata viata. De asemenea, daca as avea puterea de a vedea in viitor, as vrea sa fie pe o perioada gen peste 10 ani sau 20 de ani. As dori sa mi vad copii, sau nepotii, si mai ales as dori sa aflu ce fel de om am ajuns. Cam asta m-ar preocupa pe mine. Stiu ca pare ciudat, dar asta imi doresc sa aflu.

Dar revenind la realitate, chiar vrem sa aflam viitorul? E ca un fel de spoiler, strica toata distractia. Vrea sa traiesc prezentul si vreau sa mi cladesc viitorul cu propriile mele maini, cu toate deciziile pe care le iau, bune sau rele. Cred ca daca oameni ar avea puterea de a vedea in viitor, s-ar risipi speranta in mai bine. Adica ce incerc sa spun, e ca speranta ar fi eliminata. Odata ce iti stii viitorul cum poti sa mai speri in ceva mai bun? Asa ca, chiar daca as avea puterea sa vad in viitor, tot nu as apela la ea!

Aceasta insemnare participa la concursul organizat de RCA Ieftin
Acest concurs l-am aflat de la Blogatu!

P.S : Ajutati-ma sa castig in acest concurs. Tot ce trebuie sa faceti este urmatorul lucru : 
Intrati pe aceasta pagina http://concurs.rca-ieftin.ro/ si cautati la comentarii "Neydamn" si votati-ma si pe mine cu un plus ( adica un deget in sus ).
Multumesc !

Etichete: ,

luni, 11 octombrie 2010

I'm in here

Stiati ca cerul devine asa de clar, dupa o zi intreaga de ploaie? Si daca stai in mijlocul unui camp, daca iti vei ridica privirea spre cer, vei vedea o minunata reprezentatie a stelelor? Atatea stele, si atat de stralucitoare incat ramai blana in fata unei asemenea frumuseti. Stai si incepi sa reflectezi la anumite ganduri, la anumite evenimente petrecute in viata ta, si incerci sa te imaginezi in viitorul apropiat. Unde vrei sa mergi, incotro o apuci? Pe cale sa iti pui piciorul ? Dar daca ai pe cineva langa tine? Sa ridice capul la fel de stupid cum il ridici si tu? Si sa stati asa cu capul ridicat intorcandu-va si cautand stele? 

Makes you wonder.......

Etichete: