luni, 25 octombrie 2010

Scrisoare catre celalalt eu


Scrisoare catre Fat-Frumos


Draga celalat Eu,

Iti scriu aceste randuri dintr-un univers paralel unde tu esti eu in modul opus. Daca stau bine si ma gandesc, tu esti o persoana spre care vreau sa ajung. Esti o persoana care nu a facut greselile care le-am facut eu, si mai mult ca sigur, ai acum o stare mult mai buna decat o am eu. Sigur tu nu ai avut de a face cu bautura, sau cu pierdutul noptile, la naiba, sunt sigur ca tu nici nu ai idee ce inseamna distractia! Nu o zic sa te acuz, vai Doamne, te rog stai linistit, ti-am zis, in starea in care sunt, ma gandesc la tine, iar din punctul meu de vedere tu esti un sfant. Vezi tu, traind viata cum am trait-o eu, vezi lucrurile altfel decat multe persoane. Desigur, mediul si circumstantele de modeleaza si iti formeaza caracterul si personalitatea, dar la un moment dat, iti creezi o imagine, iar daca imaginea pe care ti o faci este una asemanatoare cu cea pe care eu o cred despre mine, iti vine sa iti spui "de-ajuns". E deja prea mult, e timpul sa spui "stop!" si sa incerci sa schimbi ceva. Asa ca, draga Eu-le, am nevoie de un ajutor de la tine. Stii bine domeniile in care vreau sa ma schimb, e destul de greu, dar cu cateva sfaturi din partea ta, sunt mai mult decat increzator in reusita mea, scuza-ma, rectific, reusita noastra. Ca eu sa ma schimb in mai bine, este nevoie ca tu sa te schimbi in mai rau. Stiu ca iti e imposibil, cum si mie imi e imposibil, dar hai sa colaboram un pic. Tu esti la o extrema, eu sunt la cealalta, nu crezi ca e timpul sa nu mai fim asa de radicali ? Nu iti zic, hai sa schimbam locurile caci nu as vrea! Iti zic, hai sa ne intalnim la mijloc! Hai sa gasim echilibrul! Eu cred ca in acest mod, amandoi avem o sansa de reusita de 100%. Gandeste-te am intra in istorie, pentru ca am fi printre acei oameni care au reusit sa obtina un echilibru in ambele universuri. Vreau sa fiu mai bun, insa nu total, asa cum esti tu, vreau sa ma schimb, insa unde cred eu de cuviinta, vreau sa fim una, nu in directii opuse, crezi ca se poate ?

Am sa te las un timp sa te gandesti, si daca esti dispus sa ducem acest plan la bun sfarsit, te rog sa ma contactezi ! Astept un raspuns din partea ta. Si hey, crede-ma, singuri nu putem facem nimic, insa amandoi suntem imbatabili, nu crezi? Macar adu-ti aminte de acele momente in care am colaborat pe o perioada scurta cat de bine ne-a fost la amandoi. Hai ca putem reusi, impreuna o scoatem la capat! 

Cu drag,
Eu, din celalalt Univers !

Etichete: ,

3 comentarii:

La 31 octombrie 2010 la 19:02 , Blogger Nicole C. a spus...

Imi place foarte mult cum scrii.Ai un talent extraordinar.Si esti la jurnalism:).Super.Acolo as fi vrut si eu dar...In fine.

 
La 1 noiembrie 2010 la 12:58 , Blogger Unknown a spus...

Multumesc mult, dar nu sunt la jurnalism :D

 
La 4 noiembrie 2010 la 20:20 , Blogger Nicole C. a spus...

Sorry te-am confundat:)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire