miercuri, 13 octombrie 2010

Ce as vrea sa aflu, daca as putea vedea viitorul

Voteaza-ma direct in pop-ul de mai sus!
Click pe "Thumb Up" ( mana cu degetu in sus )


Sa presupunem ca as putea vedea viitorul, as dori sa aflu un lucru neaparat. M-ar interesa modul in care am reusit in viata, ce am facut, daca am facut ceva maret, sau daca macar mi-am indeplinit jumatate din dorintele mele din wishlist. Nu m-ar interesa numerele la loto, nu m-ar interesa cu cine as fi casatorit, prefer sa nu stric distractia in a seduce femeia cu care o sa raman toata viata. De asemenea, daca as avea puterea de a vedea in viitor, as vrea sa fie pe o perioada gen peste 10 ani sau 20 de ani. As dori sa mi vad copii, sau nepotii, si mai ales as dori sa aflu ce fel de om am ajuns. Cam asta m-ar preocupa pe mine. Stiu ca pare ciudat, dar asta imi doresc sa aflu.

Dar revenind la realitate, chiar vrem sa aflam viitorul? E ca un fel de spoiler, strica toata distractia. Vrea sa traiesc prezentul si vreau sa mi cladesc viitorul cu propriile mele maini, cu toate deciziile pe care le iau, bune sau rele. Cred ca daca oameni ar avea puterea de a vedea in viitor, s-ar risipi speranta in mai bine. Adica ce incerc sa spun, e ca speranta ar fi eliminata. Odata ce iti stii viitorul cum poti sa mai speri in ceva mai bun? Asa ca, chiar daca as avea puterea sa vad in viitor, tot nu as apela la ea!

Aceasta insemnare participa la concursul organizat de RCA Ieftin
Acest concurs l-am aflat de la Blogatu!

P.S : Ajutati-ma sa castig in acest concurs. Tot ce trebuie sa faceti este urmatorul lucru : 
Intrati pe aceasta pagina http://concurs.rca-ieftin.ro/ si cautati la comentarii "Neydamn" si votati-ma si pe mine cu un plus ( adica un deget in sus ).
Multumesc !

Etichete: ,

1 comentarii:

La 17 octombrie 2010 la 21:21 , Blogger BaiatulCuPizza a spus...

Treaba cu spoilerul e geniala!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire