luni, 18 octombrie 2010

Ceva aventuri nespuse

Nu am apucat sa va spun cum a fost la nunta, pentru ca nu prea am avut timp. In principiu fiind cumnat de mana ( sau cavaler de onoare ) am avut atributii pe care cred ca mi le-am indeplinit cu succes. Nunta a iesit geniala, si de abia astept pozele de la fotograf sa va arat prin poze dar si prin filmulete distractia pe care am avut-o. Am dansat cum nu am dansat cu partenera mea, domnisoara de onoare Dee Dee, dansuri care mai de care, am dansat citindu-ne fiecare dorintele. Hmm, o relatie de dansotrupesc cum nu prea am avut de mult timp. S-a furta si mireasa, dar SENZATIONAL ! S-a furat si mirele, asa ca mireasa s-a dus sa isi recupereze mirele, nervoasa ca a fost furat ! Am avut ocazia sa demonstrez, in timp ce am furat mireasa la un club de striptease, unor stripteuze cum se danseaza din buric si solduri, si am dansat si la bara. Ete si o poza cu mine in costumul care "m-a chemat" in Banie ! Cred ca pot sa mi ziceti "Mister Sparkle" !


A doua poveste a aventurilor mele, este urmatoarea : petrecerea burlacilor ! Eu ca si cavaler de onoare a trebuit sa ma ocup de petrecerea burlacilor, si uite cum incepe povestea.
Joi pe la 9 seara ne-am intalnit cu toti in Ambient, pentru un karaoke! Si am inceput sa bem o bere, si apoi sa cantam. Dedicatie de la mine pentru domnu mire O-zone - Ma inec in ochii tai, si apoi alte melodii ce au transformat Ambientul intr-un fel de hora unita ( Marine Marine, Marie si Marioara etc ). Bun, ce nu v-am zis e ca in acelasi timp cu noi si burlacitele aveau petrecere. Asa ca, a trebuit sa mergem dupa ele. Ne-am cam distrat toti, iar noaptea pentru mine, ei bine, prieteni s-a terminat in cel mai amuzant mod posibil.

Se facea ca era cam dimineata, iar eu ma gaseam prin Agronomie pe la camine, si vroiam sa intru in camin. De intrat am intrat, chiar am avut doua posibilitati, sa incerc la vrajeala din setul de chei care il am la mine o usa din laterala caminului sau sa urc scara de incendiu la etaju 1 ( sau 2 nu mai tin minte ) si sa fac un pas spre o fereastra deschisa de la o toaleta. Hmm ce credeti ca am facut ? Pai va zic ca, usa s-a deschis ( chiar am incercat si se pare ca am cheia de la usa ) dar nu am intrat pe acolo ca am zis ca sunt prea nesimtit sa intru asa pe usa din spate, asa ca am urcat scara de incendiu, si am sarit pe geam si am intrat inauntru. 

Pacat ca m-a prins portaru si m-a dat afara!

Deci dragii mei, am avut parte de aventuri in perioada nuntii, si sunt cam mandru de ele, pentru ca se aduna la multimea de aventuri nepovestite inca de mine ( si credeti-ma sunt o groaza ! ).
Pana la alte aventuri ne mai auzim !

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire