marți, 30 septembrie 2008

Ziua Z

Iata ma.. uitandu ma pe geam, la colectia mea de 7 doze de RedBull. Maine e doar 1 octombrie. Sa fie chiar o zi asa de importanta? nu prea as crede, adica e doar 1 octombrie nu? Ce se intampla pe 1 octombrie? Pentru inceput trebuie sa i zic la multi ani sorei mele. Surioara.. la multi ani sa ai parte de fercicire, iubire si oricum ingerashul ala e cu tine tot timpul sa ai grija de ea ;)). Al doilea lucru, facultatea. Iata ca s-a intamplat si asta... am ajuns in anul 3, la buget! Frate nu mi vine sa cred, parca ieri eram in clasa a 10 de liceu. Doamna puneti foaie la catalog, sa nu primim absente, mergem sa facem poze, cate ore chiulite, cate ore de distractie in liceu :)) si acu.. anul trei. The final pre-frontier, ca mai am Masterul dupa...

Facultatea, exact ca si liceul... distractie, multi prieteni noi, o gramada de ras asta e clar, colegii mei. .ma stiu... screech sau cretzul :))) si oricum ... imi aduc aminte parca in primul an, la un laborator de FAI, ca m a apucat un ras rau de tot.. de toata grupa a inceput sa rada, inclusiv profa. Ador facultatea, ma simt ca acasa, vin de la munca la un laborator, la un curs mai discut cu colegi profesori, ma mai destind, mai rad.. si cika ar trebui sa mai invat si eu ceva.

Sigur sunt.. restante de care trebuie sa .. le dau in iarna.. off.. si acu .. mi am vazut orarul. Nu prea arata bine, algoritmi genetici, baze de cunostiinte :-/, elemente de teoria codurilor, deja ma ia durerea de cap si pe langa asta licenta.. moama.... tre sa vad ce tema imi aleg. Dar pana atunci, inchid ochii, si adulmec acel miros frumos imbietor, doamneeee hmm.. e clar, in mintea mea numai facultate nu este..., as vrea sa iau expresul de la buric spre gat, dar nu acel expres rapid, nu nu.. ala . .slow... sa inspectez terenul, niste circulare mai intai din gara de plecare si apoi.. un drum serpuit spre gat, gustul si mirosul impreuna.. hmmmm. Da ce ziceam? licenta? anul trei? master... ? da le incolo. .in mintea am alte preocupari acum... :)))))

Dragi colegi, prieteni.. oameni buni :))) un an universitar reusit, si multa fericire si voie buna.. ne vedem prin facultate.. pe la bar... hai noroc si va las cu aceasta melodie (imi veni si videoclipul si melodia in cap .. sper sa va placa.. ;)) )


Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , , , , , ,

vineri, 19 septembrie 2008

Stand la intersectia fictiuni cu realitatea....

Cheloo - smoke flow... si totusi. .imi las mintea sa pluteasca. Este totusi joi, bine vineri, o saptamana marcata de munca, pe langa ideile ce mi vin in cap, benefice mie, serviciului meu, imi las acum pentru un moment, si imi las mintea libera, sperand la o fluctuatie de cuvinte, ce debiteaza si scrise cu ajutorul degetelor mele.

Inchid ochii, imi indrept atentia spre fereastra, si mi se pare ca ploua si totusi nu ploua, dar in mintea mea, aud picaturile cum cad, parca as auzi si un fulger, parca vad si lumina lui si zgomotul tunetului, si totusi nu e... da... preia conducerea za imagination.

Cum merge pe strada, pe aceasta vreme bacoviana, inima ii bate de ce? ii bate asa puternic, daaaa.. de abia astept.. ma voi incalzi, boooom, hey. .da nu incepe acum, mai asteapta oleac'. Hmm... nu se mai termina strada asta, ar cam trebui asfaltata.. lasa.. numai e nevoie.. a ajuns, scoate telefonul, da un beep. hai.. coboara.. ..

"Sunt obosit, turtaaaaa, stiu. Eu am energie, vreau sa ne plimbam, hai mah.. pe bune? aha.. si .. unde vrei sa mergem? ... eu stiu.. nu stiu.. vreau sa ne plimbam"

Ridica ochii spre cer, nori cei mari si negri.. cenusii.. plecasera.. printre ei.. cate un firicel de raza de soare.. hmm.. "Ok, tu ai vrut o .. vrei plimbare? ai energie? tu ai vrut o" O apuca, cam ofticat de mana, si incep sa se plimbe, in el.. inima tot ii bate, tine in mana.. persoana pe care o iubeste, se uita in ochii ei, si vede stralucirea lor, stralucire ce se datoreaza iubiri pe care io poarta. Trec vreo 3 sferturi de ora si ajung la margine, unde mergem? u shall see,pe un ton cam diabolic. Ajung pe un deal de la periferia orasului, o ia in brate si o saruta. .si incet incet face o pirueta asftel incat, ea sa vada orasul.. panorama orasului. Esti nebun!!!! dupa tine. .doar dupa tine.. te iubesc. Un cer jumatate plin de nori, iar cealalta jumatate senina, ei doi in bratele celuilalt, un deal si o panorama a orasului, pe langa asfintitul soarelui confera o continuitate adecvata. Se aseaza jos, ea, sta in bratele lui, el.. se joaca prin parul ei si o mangaie ushor facandu i un masaj pe spate, si incepe sa o sarute pe gat nu se lasa... simte vena cum pulseaza, o musca de parca ar fi un vampir insetat de sange si de dragoste, ea se lasa dusa de val si se intoarce spre el. Te iubesc mah! ....

Sunt cam obosit.. continuarea.. altadata.. .vreau sa incep sa scriu niste postari... cam asa.. cam ce imi trece prin mintea asta a mea creata... :)) macar asa sa scap de munca.. de ideile care mi vin legate de munca, un fel de respiro :))

Fiti iubiti .. ! ( P.S : visez sa scriu carti mai romantice si mai misto decat Sandra Brown :))) =))) )
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , ,

duminică, 14 septembrie 2008

We are.. here...

Suntem inca.. aici...Stateam si ma gandeam, cum ne ar fi mai bine? Sa zicem ca avem o persoana langa noi, ar fi bine sa fim fericiti tot timpu, nu ne am plictisi? Eu unul. .cred ca da.. m as plictisi, sa fiu fericit tot timpu.. tot timpu.. ma duc sa fac dush.. uuuu zambesc .. uuu sunt happy.. uuuuu uite apa.. curge.. vaaai ce fericit sunt... Nu cred ca as vrea asta... fac un dush frate.. poate ma gandesc si eu la probleme.. aaaaaa.. da.. probleme.. vezi.. trebuie sa avem probleme. .de ce? ca sa facem si noi un dush ca lumea! :))

Sa ... fi cu acea persoana si tot timpu fericit... nu as putea.. tre sa fii si un pic de afurisit.. eu unul asa as fi. Un pic afurisit.. in ce sens.. as luat niste paie.. le as pune gramada, as lua un chibrit mic .. aparent inofensiv, l as folosi ca sa aprind acea gramada de paie, dau un pic de foc.. si ma uit sa vad.. cum ia foc.. cum persoana, sa zicem fata, cum ea ia foc.. si se enerveaza, si se gandeste.. ma frate omul asta. .ma iubeste de ce ma enerveaza in halul asta.. moamaa. numai pooooot.. imi vine sa il omor..!!!!!! Si tocmai atunci cand. .vad ca .. mai are un pic si clacheaza.. sa torn apa.. sa sting focul cu apa.. si tocmai . .cand se formeaza acea ceata..acel abur.. si cand ea.. este in ceata, cand numai stie ce sa creada... sa stea sa se gandeasca.. ma iubeste.. ce are.. nu stiu nimic.. sa vin in spatele ei .. sa o strang in brate si sa i zic.. ma.. chill.. sunt aici .. ma.. sa ma apropii de urechile ei .. si sa i soptesc.. te iubesc mult de tot..

Hmm.. dap.. cred ca mi place sa fiu afurisit. Imi place.. sa o vad in ceata.. nedumerita. .si tocmai atunci sa fac .. acel lucru .. sa i demonstrez ca o iubesc, sa o iau in brate.. Nu putem fi tot timpu fericiti! Cum mai putem noi face dush, daca nu avem probleme? cum putem noi sa mai alergam ? daca nu ne putem gandi la solutille problemelor noastre? asa ca.. baaaai.. astora. care aveti probleme, felicitari, aveti la ce sa va ganditi! va bucurati de micile lucruri care le faceti cand va ganditi la probleme! Ma bucur ca si eu .. pot sa fac un dush ca lumea, pot sa alerg prin ploaie si sa ma gandesc cum sa mi rezolv problemele mele.. asta e viata pana la urma.. si bune si rele..

sa fim cu toti in ceata si sa fim stransi in brate ....
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , , ,

luni, 8 septembrie 2008

Urmariti LIVE APOCALIPSA!

Ok nu e gluma... dar se pare ca experimentul in legatura cu Big Bang-ul de miercuri va fii transmis Live pe internet, deci prin urmare deschis publicului interesat de acest lucru. Ok... uite ceva funny, ce ar fi daca v ati uita pe internet la Apocalipsa? :)) eu unul as rade :)) sa vedem, pregatiri pentru ziua de miercuri :

- popcorn ( destul ca poate imi invit niste prieteni )
- luminozitate necesara vizionari in conditi extraordinare
- ochelari de soare ( probabil explozia rezultata si forta gaurii negre va fi foarte mare )
- si bineinteles "a booky" vom face pariuri daca va fi sau nu sfarsitul lumii

Cred ca voi face rost de astea de mai sus :))). Asa.. apel la nebuni acum. Daca vreti ca impulsul generat de gaura neagra sa va ocoleasca, faceti o baie prin spatiu .. poate veti reusi sa ajungeti in galaxia Omega-Centauri :)))). Asa.. oricum interesant nu? Aici puteti sa urmariti APOCALIPSA ( cum suna :)))) hahahahha :))) , si daca se intampla totusi :-? ) :














Pentru cei care sunt interesati ce ar putea sa se intample, ii invit sa urmareasca urmatorul filmulet:



Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , , , , , , ,

Un sfarsit sau un inceput al sfarsitului?

Probabil ca stiti multi dintre voi, iar celor care nu stiu va ofer o stire, un pic sau nu zguduitoare. Este legata de sfarsitul acestei lumi

Potrivit site-urilor iata ce am putut culege :



"Nu este un scenariu SF ci pura realitate. Cauza unor astfel de scenarii? - o masina gigantica, ce reprezinta cel mai scump si cel mai mare experiment stiintific din istorie, “Large Hadron Collider”, o masina ce va fi pusa in functiune in cursul zilei de miercuri (10 septembrie). Desi a fost creat pentru a raspunde celor mai arzatoare intrebari ale omenirii, aceasta ar putea, in egala masura, sa distruga intregul Cosmos. Impresionanta masinarie, care a costat peste 4 miliarde de lire sterline, are 29 de kilometri lungime si se afla la o adancime de 92 de metri. A fost construita in apropierea Genevei si este cel mai puternic aparat creat vreodata pentru a deslusi misterele atomului, a fortelor si particulelor care alcatuiesc universul, in speranta ca mecanismele interioare ale materiei si energiei vor fi revelate..

Nu toti cercetatorii sunt, insa, de acord cu pornirea acestui aparat. Tot mai multe voci sustin ca exista sanse ca aparatul sa nu functioneze corespunzator. Doua scenarii posibile au fost elaborate: primul ar fi crearea unei mini gauri negre, care va inghiti pamantul din interior, iar cel de-al doilea este o catastrofica reactie in lant, care va distruge intregul Univers. Inca din 1994, de cand a inceput constructia aparatului, au existat protestatari care au sustinut ca reconstructia Big Bang-ului, care a avut loc cu 13 700 milioane de ani in urma, prezinta riscul ca un cataclism de proportii cosmice sa se produca. Specialistii de la CERN (Organizatia Europeana de Cercetare Nucleara) resping, insa, aceste scenarii, sustinand ca proiectul a fost elaborat nu pentru a distruge universul, ci pentru a-i afla cele mai ascunse secrete. Singura lor grija este ca aparatul este prea mic pentru a putea sustine un asemenea proces. Insa daca proiectul ar fi un succes, saltul stiintei va fi unul uimitor."

http://www.descopera.ro/dnews/3128234-vom-muri-cu-totii-miercurea-viitoare

Ok.. .deci sa inteleg ca.. miercuri 10 septembrie cu toti vom muri? E bine adika.. pa pa rate, pa pa credite :) pa pa datorii? si daca voi muri cu persoana pe care o iubesc... e bine e si mai bine macar am pe cineva in brate pe care o iubesc enorm si asta ma bucura. Dar sunt sanse foarte mari sa se intample apocalipsa, un mic quassar nu strica in interiorul planetei nu? Adika, frate daca tot ne luptam cu cancerul.. hai sa i provocam planetei un mic " cancer " sa vedem cum treptat devoreaza totul.

Daca v ati gandit ca asta ar fi doar o singura optiune pentru Apocalipsa, stati linistit.. va mai aduc inca una legat tot de inceputul sfarsitului, tot "Descopera" anunta ca Apocalipsa va veni de pe Jupiter :
" Fenomene extrem de puternice au fost observate recent pe suprafata lui Jupiter, cea mai mare planeta a sistemului nostru solar. Doua pete rosii, de dimensiuni gigantice, s-au format in ultimii trei ani in atmosfera giganticei planete gazoase. Fiecare pata este de cinci pana la zece ori mai mare decat suprafata Terrei, anunta cercetatorii de la Agentia Spatiala Rusa.

[..]

In realitate, oamenii de stiinta sunt mult mai ingrijorati de recentele transformari din atmosfera lui Jupiter. Conform acestora, Callipso, a alta luna a imensei planete gazoase, ar putea suferi schimbari majore care pot pune capat vietii terestre.
„Imaginati-va ca Luna noastra ar fi acoperita complet de gheata, gheata in care cel mai subtire strat ar avea 800 de kilometri. Aceasta este structura lui Callipso. Daca aceasta suprafata inghetata ar exploda ca urmare a reactiilor termonucleare de pe Jupiter, bucati imense de gheata ar lovi Terra ducand, inevitabil, la aparitia unei ierni nucleare si la exterminarea oricarei forme de viata”, sustine acelasi Drobyshevsky.

Oamenii de stiinta cred ca o explozie asemanatoare, dar de proportii mult mai mici, a avut loc in urma cu 10.000 de ani. Atunci, gheata de pe suprafata lui Titan, celebra luna a lui Saturn, a explodat, ducand la formarea actualei atmosfere a acestei luni si la a aparitia a numeroase comete. „Nu stim cand va avea loc urmatoare detonare. Callisto se afla, insa, mult mai aproape de Pamant decat Titan, iar o explozie a acesteia ar fi echivalenta cu Apocalipsa”, concluzioneaza cercetatorul rus.
"

http://www.descopera.ro/dnews/2934877-apocalipsa-va-veni-de-pe-jupiter

Deci sfatul meu.. be happy, don't worry :)))) we all gonna die right? =))

P.S nu stiu de ce dar eu chiar rad cand ma gandesc la asta, poate pentru ca ador viata pe care am trait o si nu regret nimic... :-??
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , ,

luni, 1 septembrie 2008

Adio.....

O persoana, importanta din viata mea s-a stins astazi, o persoana caruia doar cand ma gandesc la ea, imi dau lacrimile... aceasta intrare o scriu cu lacrimi.. sunt cuvinte provenite din inima si cat din mintea mea. Acea persoana este omul care m a adus in Craiova, daca nu ar fi fost ea, eu nu as mai fi fost aici. O... si cate am sa i multumesc si pentru cate. Am invatat atat de multe de la ea, am invatat ce inseamna daruirea, atunci cand ea isi ajuta pacienti cu pasiunea, cu pasiunea pentru munca pe care o facea si cu compasiunea pentru pacientul ei. Am invatat ce inseamna a privi intr un alt trecut, diferit de al tau, si sa inveti din el, am invatat corectitudinea, sinceritatea, am invatat niste lucruri esentiale ce a facut o relatie de casnicie sa dureze asa de mult din '65 pana in nu stiu.. 2002 cred... o gramada de ani, am invatat de la ea.. ca atunci cand am posibilitatea sa ajut, sa ajut.. .sa fiu darnic si totusi sa am o masura.

Imi aduc aminte, cum stateam in pat si comentam.. pe seama telenovelei la care ne uitam, sau vorbeam despre istorie.. despre ceea ce a fost in trecut ce s a intamplat. Imi aduc aminte de acele istorisiri din viata ei, de copilaria ei, imi aduc aminte de felul si modul in care se dedica total invataturii, imi aduc aminte cum imi zicea "scumpi" cum imi lua apararea, cum ma imbratisa, cum ii parea rau ca plec undeva si cum se bucura cand veneam, cum stateam dimineata la un ceai si vorbeam, despre Basescu despre Tariceanu despre multi, imi aduc aminte seara cum stateam si mancam impreuna, imi aduc aminte de sforaitul ei, off... imi aduc aminte. Si totusi a fost sa fie, un om crud, si cat de lacoma poate sa fie... Cata lacomie exista in aceasta lume, oameni buni nu stiati? nu luam nimic cu noi cand murim.. nu luam absolut nimic... aceasta persoana, femeie, a profitat de ea.. a facut un contract de intretinere cu predarea apartamentului.. iar eu .. pe 23 august 2007 am fost dat afara de ea, iar acum.. a distrus o... s a stins din viata... s a dus o minte stralucita, un om, o femeie.. o persoana care m a iubit mult, si pe care am iubit o enorm.

Imi aduc aminte, ce i ziceam, la un ceai: "Nasica, stiti... oameni sunt uneori asa de lacomi incat se mananca rude intre ei, prefer... prefer si imi doresc asa de mult, incat uitandu ma la aceste maini in viitor, sa zic.. bai.. am facut cu mainile astea multe, mi am construit o casa, mi am construit o afacere... am o familie, am o sotie care ma iubeste, am trecut prin viata si nu regret.. cu manutele mele am pornit de la zero si iata unde am ajuns", imi aduc aminte raspunsul ei si acum: "Scumpi, nimic nu e imposibil, daca tu crezi din inima ta, se va intampla! trebuie doar sa ai grija sa nu te lasi doborat de absolut nimic!". Adio nasi... adio.. dar ramai in gandul meu mereu.. si ramai in inima mea.. pana cand voi muri ... Adio.. ai fost un om de inspiratie pentru mine, mi ai fost un model, si ai participat in formarea caracterului meu si iti multumesc enorm. Printre putini oameni de valoare pe care i am intalnit vreodata.....

Adio.....
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , , , , ,