marți, 30 septembrie 2008

Ziua Z

Iata ma.. uitandu ma pe geam, la colectia mea de 7 doze de RedBull. Maine e doar 1 octombrie. Sa fie chiar o zi asa de importanta? nu prea as crede, adica e doar 1 octombrie nu? Ce se intampla pe 1 octombrie? Pentru inceput trebuie sa i zic la multi ani sorei mele. Surioara.. la multi ani sa ai parte de fercicire, iubire si oricum ingerashul ala e cu tine tot timpul sa ai grija de ea ;)). Al doilea lucru, facultatea. Iata ca s-a intamplat si asta... am ajuns in anul 3, la buget! Frate nu mi vine sa cred, parca ieri eram in clasa a 10 de liceu. Doamna puneti foaie la catalog, sa nu primim absente, mergem sa facem poze, cate ore chiulite, cate ore de distractie in liceu :)) si acu.. anul trei. The final pre-frontier, ca mai am Masterul dupa...

Facultatea, exact ca si liceul... distractie, multi prieteni noi, o gramada de ras asta e clar, colegii mei. .ma stiu... screech sau cretzul :))) si oricum ... imi aduc aminte parca in primul an, la un laborator de FAI, ca m a apucat un ras rau de tot.. de toata grupa a inceput sa rada, inclusiv profa. Ador facultatea, ma simt ca acasa, vin de la munca la un laborator, la un curs mai discut cu colegi profesori, ma mai destind, mai rad.. si cika ar trebui sa mai invat si eu ceva.

Sigur sunt.. restante de care trebuie sa .. le dau in iarna.. off.. si acu .. mi am vazut orarul. Nu prea arata bine, algoritmi genetici, baze de cunostiinte :-/, elemente de teoria codurilor, deja ma ia durerea de cap si pe langa asta licenta.. moama.... tre sa vad ce tema imi aleg. Dar pana atunci, inchid ochii, si adulmec acel miros frumos imbietor, doamneeee hmm.. e clar, in mintea mea numai facultate nu este..., as vrea sa iau expresul de la buric spre gat, dar nu acel expres rapid, nu nu.. ala . .slow... sa inspectez terenul, niste circulare mai intai din gara de plecare si apoi.. un drum serpuit spre gat, gustul si mirosul impreuna.. hmmmm. Da ce ziceam? licenta? anul trei? master... ? da le incolo. .in mintea am alte preocupari acum... :)))))

Dragi colegi, prieteni.. oameni buni :))) un an universitar reusit, si multa fericire si voie buna.. ne vedem prin facultate.. pe la bar... hai noroc si va las cu aceasta melodie (imi veni si videoclipul si melodia in cap .. sper sa va placa.. ;)) )


Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire