luni, 1 septembrie 2008

Adio.....

O persoana, importanta din viata mea s-a stins astazi, o persoana caruia doar cand ma gandesc la ea, imi dau lacrimile... aceasta intrare o scriu cu lacrimi.. sunt cuvinte provenite din inima si cat din mintea mea. Acea persoana este omul care m a adus in Craiova, daca nu ar fi fost ea, eu nu as mai fi fost aici. O... si cate am sa i multumesc si pentru cate. Am invatat atat de multe de la ea, am invatat ce inseamna daruirea, atunci cand ea isi ajuta pacienti cu pasiunea, cu pasiunea pentru munca pe care o facea si cu compasiunea pentru pacientul ei. Am invatat ce inseamna a privi intr un alt trecut, diferit de al tau, si sa inveti din el, am invatat corectitudinea, sinceritatea, am invatat niste lucruri esentiale ce a facut o relatie de casnicie sa dureze asa de mult din '65 pana in nu stiu.. 2002 cred... o gramada de ani, am invatat de la ea.. ca atunci cand am posibilitatea sa ajut, sa ajut.. .sa fiu darnic si totusi sa am o masura.

Imi aduc aminte, cum stateam in pat si comentam.. pe seama telenovelei la care ne uitam, sau vorbeam despre istorie.. despre ceea ce a fost in trecut ce s a intamplat. Imi aduc aminte de acele istorisiri din viata ei, de copilaria ei, imi aduc aminte de felul si modul in care se dedica total invataturii, imi aduc aminte cum imi zicea "scumpi" cum imi lua apararea, cum ma imbratisa, cum ii parea rau ca plec undeva si cum se bucura cand veneam, cum stateam dimineata la un ceai si vorbeam, despre Basescu despre Tariceanu despre multi, imi aduc aminte seara cum stateam si mancam impreuna, imi aduc aminte de sforaitul ei, off... imi aduc aminte. Si totusi a fost sa fie, un om crud, si cat de lacoma poate sa fie... Cata lacomie exista in aceasta lume, oameni buni nu stiati? nu luam nimic cu noi cand murim.. nu luam absolut nimic... aceasta persoana, femeie, a profitat de ea.. a facut un contract de intretinere cu predarea apartamentului.. iar eu .. pe 23 august 2007 am fost dat afara de ea, iar acum.. a distrus o... s a stins din viata... s a dus o minte stralucita, un om, o femeie.. o persoana care m a iubit mult, si pe care am iubit o enorm.

Imi aduc aminte, ce i ziceam, la un ceai: "Nasica, stiti... oameni sunt uneori asa de lacomi incat se mananca rude intre ei, prefer... prefer si imi doresc asa de mult, incat uitandu ma la aceste maini in viitor, sa zic.. bai.. am facut cu mainile astea multe, mi am construit o casa, mi am construit o afacere... am o familie, am o sotie care ma iubeste, am trecut prin viata si nu regret.. cu manutele mele am pornit de la zero si iata unde am ajuns", imi aduc aminte raspunsul ei si acum: "Scumpi, nimic nu e imposibil, daca tu crezi din inima ta, se va intampla! trebuie doar sa ai grija sa nu te lasi doborat de absolut nimic!". Adio nasi... adio.. dar ramai in gandul meu mereu.. si ramai in inima mea.. pana cand voi muri ... Adio.. ai fost un om de inspiratie pentru mine, mi ai fost un model, si ai participat in formarea caracterului meu si iti multumesc enorm. Printre putini oameni de valoare pe care i am intalnit vreodata.....

Adio.....
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , , , , ,

1 comentarii:

La 2 septembrie 2008 la 01:07 , Anonymous Anonim a spus...

Nimic nu e vesnic pe pamantul asta - de murit fiecare dintre noi o sa moara mai devreme sau mai tarziu. Slava Domnului ca exista oameni care stiu sa traiasca frumos, oameni langa care ti-e drag sa stai, pentru ca emana atata lumina si daruire. Sunt acei oameni care, atunci cand pleaca de langa noi, ne fac sa avem nu doar lacrimi in ochi ci si un zambet in coltul gurii.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire