vineri, 19 septembrie 2008

Stand la intersectia fictiuni cu realitatea....

Cheloo - smoke flow... si totusi. .imi las mintea sa pluteasca. Este totusi joi, bine vineri, o saptamana marcata de munca, pe langa ideile ce mi vin in cap, benefice mie, serviciului meu, imi las acum pentru un moment, si imi las mintea libera, sperand la o fluctuatie de cuvinte, ce debiteaza si scrise cu ajutorul degetelor mele.

Inchid ochii, imi indrept atentia spre fereastra, si mi se pare ca ploua si totusi nu ploua, dar in mintea mea, aud picaturile cum cad, parca as auzi si un fulger, parca vad si lumina lui si zgomotul tunetului, si totusi nu e... da... preia conducerea za imagination.

Cum merge pe strada, pe aceasta vreme bacoviana, inima ii bate de ce? ii bate asa puternic, daaaa.. de abia astept.. ma voi incalzi, boooom, hey. .da nu incepe acum, mai asteapta oleac'. Hmm... nu se mai termina strada asta, ar cam trebui asfaltata.. lasa.. numai e nevoie.. a ajuns, scoate telefonul, da un beep. hai.. coboara.. ..

"Sunt obosit, turtaaaaa, stiu. Eu am energie, vreau sa ne plimbam, hai mah.. pe bune? aha.. si .. unde vrei sa mergem? ... eu stiu.. nu stiu.. vreau sa ne plimbam"

Ridica ochii spre cer, nori cei mari si negri.. cenusii.. plecasera.. printre ei.. cate un firicel de raza de soare.. hmm.. "Ok, tu ai vrut o .. vrei plimbare? ai energie? tu ai vrut o" O apuca, cam ofticat de mana, si incep sa se plimbe, in el.. inima tot ii bate, tine in mana.. persoana pe care o iubeste, se uita in ochii ei, si vede stralucirea lor, stralucire ce se datoreaza iubiri pe care io poarta. Trec vreo 3 sferturi de ora si ajung la margine, unde mergem? u shall see,pe un ton cam diabolic. Ajung pe un deal de la periferia orasului, o ia in brate si o saruta. .si incet incet face o pirueta asftel incat, ea sa vada orasul.. panorama orasului. Esti nebun!!!! dupa tine. .doar dupa tine.. te iubesc. Un cer jumatate plin de nori, iar cealalta jumatate senina, ei doi in bratele celuilalt, un deal si o panorama a orasului, pe langa asfintitul soarelui confera o continuitate adecvata. Se aseaza jos, ea, sta in bratele lui, el.. se joaca prin parul ei si o mangaie ushor facandu i un masaj pe spate, si incepe sa o sarute pe gat nu se lasa... simte vena cum pulseaza, o musca de parca ar fi un vampir insetat de sange si de dragoste, ea se lasa dusa de val si se intoarce spre el. Te iubesc mah! ....

Sunt cam obosit.. continuarea.. altadata.. .vreau sa incep sa scriu niste postari... cam asa.. cam ce imi trece prin mintea asta a mea creata... :)) macar asa sa scap de munca.. de ideile care mi vin legate de munca, un fel de respiro :))

Fiti iubiti .. ! ( P.S : visez sa scriu carti mai romantice si mai misto decat Sandra Brown :))) =))) )
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire