duminică, 14 septembrie 2008

We are.. here...

Suntem inca.. aici...Stateam si ma gandeam, cum ne ar fi mai bine? Sa zicem ca avem o persoana langa noi, ar fi bine sa fim fericiti tot timpu, nu ne am plictisi? Eu unul. .cred ca da.. m as plictisi, sa fiu fericit tot timpu.. tot timpu.. ma duc sa fac dush.. uuuu zambesc .. uuu sunt happy.. uuuuu uite apa.. curge.. vaaai ce fericit sunt... Nu cred ca as vrea asta... fac un dush frate.. poate ma gandesc si eu la probleme.. aaaaaa.. da.. probleme.. vezi.. trebuie sa avem probleme. .de ce? ca sa facem si noi un dush ca lumea! :))

Sa ... fi cu acea persoana si tot timpu fericit... nu as putea.. tre sa fii si un pic de afurisit.. eu unul asa as fi. Un pic afurisit.. in ce sens.. as luat niste paie.. le as pune gramada, as lua un chibrit mic .. aparent inofensiv, l as folosi ca sa aprind acea gramada de paie, dau un pic de foc.. si ma uit sa vad.. cum ia foc.. cum persoana, sa zicem fata, cum ea ia foc.. si se enerveaza, si se gandeste.. ma frate omul asta. .ma iubeste de ce ma enerveaza in halul asta.. moamaa. numai pooooot.. imi vine sa il omor..!!!!!! Si tocmai atunci cand. .vad ca .. mai are un pic si clacheaza.. sa torn apa.. sa sting focul cu apa.. si tocmai . .cand se formeaza acea ceata..acel abur.. si cand ea.. este in ceata, cand numai stie ce sa creada... sa stea sa se gandeasca.. ma iubeste.. ce are.. nu stiu nimic.. sa vin in spatele ei .. sa o strang in brate si sa i zic.. ma.. chill.. sunt aici .. ma.. sa ma apropii de urechile ei .. si sa i soptesc.. te iubesc mult de tot..

Hmm.. dap.. cred ca mi place sa fiu afurisit. Imi place.. sa o vad in ceata.. nedumerita. .si tocmai atunci sa fac .. acel lucru .. sa i demonstrez ca o iubesc, sa o iau in brate.. Nu putem fi tot timpu fericiti! Cum mai putem noi face dush, daca nu avem probleme? cum putem noi sa mai alergam ? daca nu ne putem gandi la solutille problemelor noastre? asa ca.. baaaai.. astora. care aveti probleme, felicitari, aveti la ce sa va ganditi! va bucurati de micile lucruri care le faceti cand va ganditi la probleme! Ma bucur ca si eu .. pot sa fac un dush ca lumea, pot sa alerg prin ploaie si sa ma gandesc cum sa mi rezolv problemele mele.. asta e viata pana la urma.. si bune si rele..

sa fim cu toti in ceata si sa fim stransi in brate ....
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire