marți, 7 septembrie 2010

Jones-ul lumii!

I wanna lay you down in a bed of roses.

Indiferent prin cate am trecut, tot nu mi-am pierdut increderea ca totul va fi bine. Si cu toate astea, desi dupa dezamagiri din partea prietenilor, a multor oameni, in care mi-am pus increderea, nu ma las si lupt, pentru visele mele, lupt pentru indeplinirea lor, lupt pentru ca asta imi doresc, sa demonstrez de fapt. Totul este posibil. De ce sa nu visam departe? De ce sa nu visam ceva ce va face pe oricine sa exclame "e da-o incolo!". Si cu toate astea, asa va fi. Ce simt in inima mea? Dragoste, pentru viata, pentru lume, pentru prieteni, pentru toti. Sunt facut din dragoste. Toti suntem nu? Si cu toate astea uitam, sa iubim asa cum trebuie. Dar cu toti ne place sa facem dragoste nu? Cu toti vrem sex, vrem saruturi, atentie si mangaieri. Cum multumim? Batandu-ne joc de cei din jurul nostru. Toti avem atatea posibilitati, fiecare in parte are atatea oportunitati, de ce suntem orbi si nu le vedem? E doar o intrebare nu? 

Mi-e dor sa vad fete ce zambesc, mi-e dor sa vad si sa aud oamenii din jurul meu razand. Azi, suntem preocupatii cu griji. Ne ingrijoram prea mult, ne stresam prea mult. Facem ce facem, si ne facem rau. Stres => gastrita => ulcer. E greu sa crezi in ceva ce nu vezi, nu simti, nu poti atinge, si ma refer aici la credinta ca totul o sa fie bine, indiferent prin ce treci nu? 

Mai exista totusi oameni, persoane, care au un zambet naucitor. Care nu ai ce face frate si zambesti cand se uita la tine cu ochii aia mari, parca s-ar uita direct in inima ta, si apoi iti arunca un zambet natural, din inima. E grav, ca nu poti rezista, ca nu te poti abtine, si cu toate astea, pentru o secunda zambesti si tu. Dar ce este important zambesti din inima, iar asta conteaza, pentru ca uiti sa faci asta. Arata un zambet, primesti mult mai mult! Fa un bine, si vei primi mult mai mult! Cam asta e credinta mea....... 

P.S: Cand o sa am 30 de ani, eu o sa arat incredibil de bine, sexy si extrem de atragator. Consider ca o sa fiu un Richard Gere pasional, plin de viata si de energie, ce nu va rata momentul sa multumeasca vietii ca ajuns la aceea varsta. Un Richard Gere fenomenal, in rolul lui "Mister Jones" nebun, lunatic! Dar care atunci cand va zambi, o va face din inima, iar zambetul ala va fi foarte molipsitor. Oricum, sunt pe drumul cel bun, ma indrept spre 30 ! :)))

Etichete: , , , ,

4 comentarii:

La 7 septembrie 2010 la 18:57 , Blogger Bogdan Popa a spus...

Frate imi pare rau sa te dezamagesc da... uite io am ajuns la 30 si ai avut dreptate cu stres -> gastrita.

In fine, mult succes! Baga de 98!

 
La 7 septembrie 2010 la 19:04 , Blogger Unknown a spus...

23 de ani stres, bautura, nedormit noaptea, mancat junk food => ulcer duodenal !

 
La 7 septembrie 2010 la 21:21 , Anonymous hime a spus...

pai...sa-mi dai numarul cand te apropii de 30 ;)

 
La 7 septembrie 2010 la 21:49 , Blogger Unknown a spus...

Hmm, conteaza varsta? :-" :P :)))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire