luni, 23 august 2010

Reclame pe blog

Am dat drumu dupa 2 ani si ceva de cand mi-am facut blog, la reclame pe blog. Asa ca daca esti interesat sa ai o reclama la mine pe blog, contacteaza-ma la adresa de mail : damian_irimescu@yahoo.com, cu subiectul " Reclame pe blog".
Atunci vom discuta despre preturi. 
O zi buna.

Etichete: , ,

3 comentarii:

La 23 august 2010 la 22:13 , Anonymous Korbu a spus...

Tu vorbesti serios?!
Sincer cum poti sa faci reclama la ceva daca tu la ultimile 7 articole ai 4 comentarii? Unul este al meu.

 
La 23 august 2010 la 22:21 , Blogger Unknown a spus...

Prietene, sau stai o sa te superi daca iti spun asa, probabil, iarta-ma, hmm, Korbu, pentru ca asa te-ai semnat, in primul rand lasa-ma sa iti spun o parere pe care mi-am format-o de mult timp. Tu ai ceva cu mine :-?? Eu nu stiu ce ti-am facut tie, si daca ti-am facut ceva, te rog sa ma ierti, probabil am facut-o fara sa stiu. De ce zic ca tu ai ceva cu mine? Pentru ca m-ai facut blocersator, te-ai luat de mine din cauza spam-ului trimis de cuplari.ro, si ai facut repede poza si ai dat-o pe tweet, si acum te iei de mine ca am doar 4 comentarii in 7 postari ?

Tu chiar ai ceva cu mine, si eu nu stiu ce. In primul rand, in caz ca nu stiai, a avea comentarii la postari nu este egal cu a avea putere de influenta a cititorilor! Sau mai bine zis, nr de comentarii nu reprezinta ceva in a face reclama la ceva.

2. La mana, conteaza persoana, si felul de a scrie daca faci reclama scrisa in articol. Aici conteaza enorm de mult sa ai papagal. Slava Domnului ca m-am nascut cu un papagal imens !

3. Conteaza numarul de vizitatori, si pentru bannere se ia in considerare enorm de mult Page Views. Cu cat ai mai multe cu atat rata de click-uri are posibilitatea de a creste.

In fine, lasand astea la o parte, te rog sa nu te mai iei de mine, cu lucruri sau chestii de care nu ai habar. Citeste inainte de a ma acuza de ceva, sau inainte sa expui ceva. Inca odata daca ti-am facut ceva, sau te-am suparat cu ceva, sa ma ierti si sa-mi aduci la cunostiinta ca sa nu se mai repete !

Cu respect,
Neydamn.

 
La 9 ianuarie 2011 la 15:38 , Blogger Teodor Dina a spus...

Salut, am si eu o rugaminte, mi-am facut si eu un blog http://teodordina.blogspot.com problema este ca merge foarte greu fata de altele, cum ar fi al tau, pagina se incarca foarte greu si pt vizitatori...ce pot face sa mearga mai repede? te rog daca poti sa-mi lasi un comentariu pe blog cu raspunsul. Multumesc mult mult de tot

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire