luni, 23 august 2010

Mesaje si declaratii de dragoste

Cauti pe Google mesaje de dragoste sau declaratii de dragoste pentru ca vrei sa surprinzi iubita cu unul nu? Vrei sa fie fain, sa para original, si sa nu fie asa ca oricare, sa para si el romantic acolo nu? 
Ei bine, desi cred ca toti prietenii ma cunosc ca sunt un romantic incurabil, vin in ajutorul vostru, baietilor, si ma strofoc sa va creez acum pe loc cateva mesaje sau declaratii de dragoste. Tineti minte acestea nu sunt facute sa para de la un cocalar catre o pitipoanca !

  1. Nici un cuvant nu ar fi de prisos sa imi exprim dragostea pentru tine. Nu cred ca exista un cuvant demn de dragostea pe care ti-o port. Dar ca sa fac o incercare, dragostea pe care o am, fata de tine, o persoana care imi stie gandurile, imi cunoaste inima, si imi simte starile, este asa de mare, incat daca viata mi s-ar cere, mi-as da-o cu cea mai mare bucurie. Nu as suporta sa traiesc fara tine. M-ai luat de jos, mi-ai fost alaturi, iar acum sunt eu, sunt bine, sunt fericit, sunt alaturi de tine. Te iubesc enorm ........
  2. Hai sa iti spun ce simt atunci cand ochii tai imi intalnesc privirea. Este acel sentiment calduros si de relaxare, de bucurie si de fericire, pe care il ai, atunci cand te trezesti intr-o natura frumoasa, linistita, pe sunetele pasarelelor, in caldura soarelui. Acele raze ale diminetii care te lovesc atat de lin si de sublim, de te face sa te simti in siguranta. Tu esti cea care ma face sa ma simt o noua persoana in fiecare zi. Tu esti cea care ma "ineaca" de placere cu dragoste. 
  3. Nimic nu este mai frumos si placut, decat sentimentul care il am atunci cand ma trezesc cu tine in bratele mele. Ma simt puternic, ma simt alt om, atunci cand esti in bratele mele, stiind altfel ca te pot proteja. Ca pot sa ofer siguranta persoanei pe care o iubesc enorm de mult. Sa iti sarut buzele, pielea, sa te strang puternic, sa ti miros acel iz de bebelus pe care il ai, atat de drag mie. Daca cineva m-ar intreba ce m-ar face fericit, stiu ce as raspunde : iubita mea, in bratele mele.
  4. Cu tine ma simt intreg, fara tine ma simt gol. Cu tine nu mi fac griji, fara tine, incep sa ma gandesc. Cu tine, traiesc viata in cel mai frumos mod posibil, fara tine nu stiu cum as rezista. Ce incerc sa iti spun, este ca, in caz ca nu ai observat, te iubesc enorm !
  5. Cred ca, nici daca as fi reincarnarea marelui indragostit al patriei Eminescu, nu as putea sa concep o poezie, un mesaj sau o declaratie mai buna decat urmatoarea : te iubesc!
  6. Multi sunt cei ce cauta aur crezand ca asta le va aduce fericirea. Si mai multi sunt cei care joaca la Loto, crezand ca asta le va aduce fericirea. Toti cauta fericirea in locuri unde nu ar trebui sa o faca. Eu cred ca sunt norocos, caci fericirea mea am gasit-o in inima ta, in sufletul tau, mai pe scurt, in tine. Tu esti fericirea mea, caci nu am nevoie de aur, nu am nevoie de bani, nu am nevoie de nimic material ca sa fiu fericit. Am nevoie de tine alaturi de mine. Tu esti de ajuns. Te iubesc.
  7. Se spune ca dragostea e oarba. Atunci de ce te vad doar pe tine? Se spune ca dragostea te pune sa faci lucruri nebune, oare sa te iubesc pe tine e ceva nebun? Se spune ca dragostea e dureroasa, ciudat ca tu imi alini sufletul si inima in fiece zi. Se spune multe, probabil ca as da dreptate daca s-ar intampla ceva intre noi. Dar te iubesc si ma iubesti. Mai avem nevoie de cuvinte? 
Cam atat, am vrut sa fie 7 pentru ca acesta este numarul meu favorit. Daca nu va plac, nu le folositi, daca le folositi, chiar sunt curios sa aflu ce reactii ati primit. Cat despre voi fetelor, ce parere aveti ? Stiu prea siropoase, deh, de mult nu mi-am mai pus mintea sa se gandeasca la mesaje sau declaratii de dragoste ! Sunt curios totusi ce parere aveti ! Va plac sau nu va plac?

Etichete: , , ,

2 comentarii:

La 24 august 2010 la 08:15 , Blogger CELEBRULUL NECUNOSCUT a spus...

SALUTARE!!
INTRA PE SITE-UL http://avrammarian.blogspot.com/ SI VEZI LISTA COMPLETA A CONCURSURILOR DE POEZIE DIN 2010.
ANUNTA-I PE TOTI CARE STII CA SCRIU POEZII PENTRU A PUTEA PARTICIPA LA CONCURSURILE DE POEZIE.
DACA STII CONCURSURI DE CARE NOI NU AM AFLAT DEJA , TE ROG POSTEAZA UN COMENTARIU SI NE VOM INTERESA.
POTI SA POSTEZI UN COMENTARIU CU ADRESA BLOGULUI TAU PENTRU A LUA LEGATURA CU TOTI POETII DIN TARA SI NU NUMAI.
POETI DIN TOATA TARA , UNITI-VA !!!

 
La 8 februarie 2011 la 23:21 , Anonymous Chat Romania a spus...

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire