marți, 27 aprilie 2010

Adorm fericit!

Adorm fericit. De fapt ma pregatesc sa dorm. Ora 3 dimineata. Hmm, si eu sunt happy. De ce? Pentru ca am realizat faptul ca WeeBlo, poate sa aibe un real succes pe viitor. Trebuie doar sa fiu mai atent, cu mici detalii, gen, sponsori si locatii. Oricum, urmatorul deja a fost anuntat in cadrul intalniri. Pe data de 15 sau 16 mai va fi WeeBlo: The Sequel. De ce zic cele doua date? Simplu pentru ca vreau opinia voastra, ati dori sa luati parte la o intalnire, ce implica si dormitul intr-un cort? Spatiu avem la baietii de la http://www.acrobatic.ro cat pentru 100 de oameni. Ideea care este, venim aici, ne punem corturile, ne adunam la o masa discutam, ne prezentam, ne cunoastem, si apoi incepe distractia. Karaoke, catarari pe panouri, party si evident o noapte de cumbaya langa un foc de tabara, unde se vor pregatii mici, carnea, si de-ale gurii, exact ca intr-un feeling de munte. In caz ca veti vrea pentru o noapte cu cortu', atunci voi face lista de participanti, care vor trebui sa fie prezenti, si ca sa stiu exact numarul lor ( nu de alta dar sa mi imi fac o idee cati bani o sa trebuiasca sa strang ). Daca nu, atunci o sa fie simplu, intalnire, karaoke, party si evident distractia.

Evident incerc sa fac o lista cu toti participanti care au fost in numar mare, cam 30 si ceva. Asa ca daca m-ati putea ajuta, toti care ati fost, mi-ati fi de un mare folos.

P.S Later edit dupa o jumate de ora. Am creat un sondaj care il puteti prelua si voi, toti cei care ati participat la WeeBlo, sa il postati pe blogul vostru, ca sa obtin un feedback cat mai mult.









Codul pentru sondaj :

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire