luni, 26 aprilie 2010

Copilasi si bucurie

Azi am avut sansa, sa tin in brate un copil. A fost ceva special. Nu va ganditi la prostii, caci ador copii. Sunt foarte foarte, calzi in interior. E ca si cum, sunt neatinsi de sentimentele negative ale lumii. Sunt inca puri. Nu au idee ce inseamna o decizie, si nici nu stiu ce inseamna viata dura. Azi un copil a venit la mine si mi-a zis la ureche : "Imi place de fata aia". Cred ca era vorba de o copilasa mai mica cu un an. Copii din ziua azi, le este rusine sa se exprime, si totusi cand auzi din gura lor, imi place e acel lucru care te determina sa crezi ca e adevarat. De aici si pana la a zice "te iubesc" doar pentru a obtine ceva de la o fata, pfff. Interesant sa facem o analogie la cum eram noi inainte, si cum am ajuns. Oare ne place? Va provoc sa raspundeti... 

Etichete: ,

2 comentarii:

La 26 aprilie 2010 la 10:27 , Blogger Александра a spus...

Sa ne placa ce? Faptul ca am fost si noi niste copii la fel de puri si acum am fost daramati de realitate si nu mai suntem asa? Sincer nu imi place asa..dar eu cel putin incerc sa maschez faptul ca cunosc realitatea foarte bine..si parca sunt un copil:))

 
La 26 aprilie 2010 la 23:48 , Anonymous alisson a spus...

hmm..cand suntem mici nu stim cu ce ne confruntam, si atunci e mai usor sa spunem ca ne place, pentru ca stim ca ni se ofera. dar acum luptam noi insine pentru ceea ce ne place. si acum depinde de fiecare de cum se indruma. eu stiu ca visam foarte mult, si inca visez si acum. si nici cand eram mica nu primeam, si nici acum. diferenta acum e ca ma stradui mai mult pentru ceea ce vreau.. eu de ce nu-mi doresc ca toata lumea sa fiu din nou mica, eu vreau sa merg mai departe :| vreau sa vad ce se intampla in continuare..

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire