vineri, 30 aprilie 2010

Altii cu ale lor, eu cu ale mele

Pe cand altii sunt prea ingrijorati de cum sa faca bani, promovand, site-uri, firme, sau eu stiu ce, asociind imaginea lor cu respectivi, eu am de gand sa fac cu totul si cu totul altceva. Ceva pentru oameni, nu e vorba sa scot un profit, sa obtin bani, sau eu stiu ce. E pur si simplu voluntariat care accept sa il fac pe cheltuiala mea, pe timpul meu. Ideea e, ca nu pot sa dau detalii inca, dar acest proiect este pentru oameni, inspirat de oameni. Si desi, este cam dificil, as vrea sa accept provocarea suta la suta. Deocamdata, incerc sa ajut cum pot, cat pot. De ce am acceptat asta? Pentru ca vreau sa ajut oameni, nu sa obtin bani de la ei. Si cum as putea ajuta, daca nu dandu-le ceva ce eu am enorm? Experienta de viata, greselile mele facute, si o intreaga lista de lucruri. Sper ca cel care va citi printre randurile unei carti deschise, sa inteleaga faptul ca autorul ei, a scris-o cu inima lui. So, saptamana viitoare, inainte de Weeblo, as putea sa fiu in Piatra Neamt. Sper ca inca tineti minte faptul, ca Weeblo, va fi in continuare nu? Este un eveniment social, ce are ca scop socializarea si distractia. 

Si oricum, cati nu vreti sa iesiti afara, sa aratati lumii si restul colegilor de breasla din blogosfera cine sunteti? Nu tot, ci doar macar o fata, un zambet, o conversatie, si cine stie ce prietenii se pot lega? Nu esti curios sa aflii?

Deci in principiu intre 7-9 mai as putea fi plecat in Piatra Neamt, problema e, ca nu stiu unde o sa dorm, asa ca imi iau cu mine sacul de dormit si cortul. Are cineva din Neamt o curte care sa ma primeasca? :-" Promit tacere, si liniste, fara nici un deranj. Astept oferte, thanks!

Etichete: , , , , ,

1 comentarii:

La 2 mai 2010 la 15:29 , Anonymous strumfita cu esarfa a spus...

ai o leapsa de la mine pe care sper s-o onorezi.

http://questioare.com/little-things-that-matter/

merci :)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire