duminică, 25 aprilie 2010

De ale imaginatiei mele...

Am o imaginatie asa bogata, incat as putea sa fac un serial, care sa intreaca la episoade "Tanar si nelinistit". Asteapta stranepotii mei, sa iti dea finalul.

Azi am avut o criza de ras, bazata pe imaginatia mea. Sunt cam racit, si rad in acest moment ca o negresa. Bine, ca o big mama's laugh. Ei bine, mi-am imaginat, o ditamai de 200 de kile, femeie de culoarea neagra, mancand intr-un McDonalds. Toti se uita speriati la ea, caci intr-un moment dat, se pare ca va trage un vant. Se screme, se abtine, se screme iar, moaaa, se vede o lupta ca nu vrea sa o dea, dar pana la urma, nu mai poate, si toti se ascund sub mese. Din fundul ei, nu iese decat un mic fas, dar faaaaas, mic si inocent. Toti ies de sub mese, usurati ca sunt in viata, isi sterg sudoarea de la frunte, si mananca linistiti. Tipa rade, crezand ca avea sa dea one big one. Si tot razand, BOOOOM, o imensa explozie, marca terorism biologic, inunda toata sala de la McDonalds, lipind toata lumea de pereti. Imaginati-va faptul ca era un tip care tocmai bagase un cartof in gura. In momentul lipiri, si a mirosului, cartoful ii cade din gura incet. Si vazand faza asta in mintea mea, m-a bufnit rasu, si radeam ca o big mamma, si nu ma puteam abtine. Si de la asta mi-a venit in minte, un iepure, psihopat de felul lui, cu doi dinti uriasi in fata, cu o juma de ureche falfaindu-se in aer, si cu ochiul stang fugind agale asemeni unui om nebun. Eu eram legat de scaun, si intrebat de ce rad. Evident radeam de faza cu McDonalds u, si iepurele ala nebun ma tot lovea. Stanga dreapta stanga dreapta, si nu stia de ce rad, si urla la mine, si ma intreba de ce raaaazi ce ai de raaaaazi? si eu radeam si rad si acum, ca tipu habar nu avea, de faptu ca eu radeam de negresa =))) Da ideea e ca nu mi facea rau. Avea niste labute de iepuras dragut, si era adorabil cu moaca de psihopat. 

Ideea e ca am o imaginatie bogata. Prea bogata sincer. Hmm e un lucru rau? =))))

Etichete: ,

3 comentarii:

La 25 aprilie 2010 la 10:45 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

=)) Cretule esti prea tare sa mor eu rad ca nebuna,am scuipat monitorul si doar ce l am sters si eu ca tot omul...Acum tre sa l sterg din nou :))))

P.S: Vrei sa faci cacutza? =))))

 
La 25 aprilie 2010 la 10:47 , Blogger Александра a spus...

La cat de rau ma simt si acum, din pacate, am ras...:))) de nu mai pot=))

 
La 27 aprilie 2010 la 00:06 , Anonymous alisson a spus...

doamne =)) nu esti pe ale tale..si eu la cat de suparata eram chiar am zambit la nebuniile tale >:D<
chiar mi te-as imagina legat de un scaun si cu cutitul la gat si tot ai rade :))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire