miercuri, 28 aprilie 2010

Gossip Girl si striptease

Ok, v-am zis de mai inainte, ca imi place acest serial. Intr-un fel, ma regasesc de mai multe ori, in situatii asemanatoare cu ce apare in show. Insa, de abia sunt la episodul 18 din sezonul 2. Si vreau sa comentez, si nu am cu cine sa ma uit, ca nu cred ca ar fi cineva nebun sa stea sa ne uitam la Gossip Girl impreuna. Oricum, Dan cu profesoara sexy. Wow, e o fantezie pe care sincer, as vrea sa o incerc. Dar tinand cont de moralitate, si de ce a postat Ianculescul ma face sa ma gandesc. Unde ajung tinerii din ziua de azi? Copii de liceu, lipsiti fara scop, nu au idee ce isi doresc, sau ce vor sa faca. Simplu, probabil ca vor atentie, si ajung la striptease. Macar hai sa fim fericiti, industria porno nu o sa aibe de suferit, atata timp ca liceencele din ziua de azi, produc materiale pe banda rulanta pentru toti masturbanti internauti care exista acolo. Asa ca hai cu toti in cor, sa ne ridicam, si sa aplaudam fetele care apar pe utube frate. 

Inca o chestie care o am impotriva, acele fete de 15 ani, care se ling in spatele blocurilor cu toti aurolacii. Si hai sa nu-mi spuneti ca nu e adevarat. Sincer, daca as fi un locatar al acelor blocuri, si copii mei mici de 6 ani ar vrea sa se uite pe geam, si ar vedea cum una se linge cu altu, si ala ii baga mana sub tricou si pantaloni, sincer stiti ce as face? Si ce recomand pe toti sa faca? Facuta o fotografie, creat un afis cu urmatorul enunt : Fata asta fiica dumneavoastra? Felicitari este viitoarea stea pe centura! Va multumim pentru modul in care ati educat-o. Va intrebati cine va multumeste deja? Noi... barbatii. Ar fi dureros nu? Si le-as scoate la imprimanta si le-as lipi la toate scarile de blocuri, si le-as pune in cutia postala. Sa vedem atunci, daca "mironositele" ar mai face asa. Nu imi convine, frate, atata timp cat o faci in public esti minor, si esti cu capu vraiste si nu stii ce vrei sa faci. Vrei sa te futi, futa-te undeva intr-o camera. In fine, dupa cum vedeti am un instinct patern trezit, caci pana la urma, cine sunt eu? Sfantul Sfintilor? Am facut si eu prostii, dar macar nu erau la vazul tuturor ( cateva au fost :-" ).

E hai ca ies in oras, desi nu ma simt bine, ma duc la o plimbare. Gossip Girl ma asteapta dupa ce ma intorc. Hehehehe. Va salut!

Etichete: , , , , ,

3 comentarii:

La 28 aprilie 2010 la 20:52 , Blogger Александра a spus...

Stiu episodul cu striptease..e chinchi:> acum sunt la zi cu serialul:D
Si in legatura cu cea ai zis despre minore..ai foarte mare dreptate...poate asa am reactiona toti...

 
La 28 aprilie 2010 la 21:00 , Blogger Александра a spus...

Vizualizare placuta in continuare>:D<

 
La 29 aprilie 2010 la 01:37 , Anonymous alisson a spus...

asta mai lipsea sa mai aud =)) tu si gossip girl :))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire