marți, 3 februarie 2009

O floare...


Am la mine pe birou o floare. Nimic obisnuit. Obisnuiesc din cand in cand sa i acord atentie, sa ma uit la ea, sa i zambesc, sa ma trezesc chiar ca i vorbesc, sa o intreb ce mai face. Am o floare, si am, intr un fel sau altul, la mine la servici o relatie cu ea. Ea in schimb, ma flateaza cu mirosul ei placut, si prin faptul, ca la maxima concentrare, atunci cand incerc sa gasesc o solutie la un proiect, imi da sansa de a face cu totul altceva, un fel de rupere de ritm.

Astazi cred ca am facut o prostie. Cand mi am facut cafeaua, si am incalzit apa cu termoplonjonul, apa fierbinte ce a ramas, am udat floarea. Acum, am impresia ca floarea mea, este cam infierbantata dupa mine. Cum ma uitam la ea, si incercam sa mi iau mintea de la problema, am observat un lucru ciudat, mi a zambit inapoi. Am ramas un pic socat, nu are cum. Dupa alte cateva minute bune, floarea se intindea spre mine, atingandu mi fata, cu petalele ei placut mirositoare. Am inchis, din obisnuita, ochii, si parca in acel moment, parfumul a fost si mai placut, imbietor. Mi am imaginat, incontrolabil, o fata, ce alerga printr un camp de flori imense, asa de naturala, culegand florile, si venind spre mine, cu niste ochi asa de dulci, si cu acel zambet pe fata mea, si parfumul ei, si fata asta, din imaginatia mea, parca imi facea avansuri. Ma las dus de val, si cum era in fata mea, fata asta, isi misca mana, pe obrazul meu, si ma mangaie, apoi se apropie de mine, vrand sa ma sarute. Deschid ochii brusc, si ce vad ochishori mei? Floarea si intinsese asa de mult petalele, incat vroia sa ma sarute. Floarea mea, imi face avansuri. Am udat o cu apa fierbinte si acum.... e in infierbantata, ma simt ca in "Basic Instinct" - numai ca asta e varianta florala :))))

Mi-am luat masuri de precautie, am mutat la fereastra, dar vad ca parca tot spre mine da, mi e frica :-s, what have I done? =))))))))))))))))

P.S. Nici o floare nu a fost ranita in conceperea acestui post! Aceasta intrare are rolul de a scrie intr un moment de pauza, dupa o maxima concentrare, aceasta relatare este rodul imaginatiei mele =)))))))))))). Don't try this at home! Serious! =))))))))))))))

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire