duminică, 1 februarie 2009

Stomacul, greu incercat....


Iata un stomac, o burta. E linistit, a mancat, e nepasator. Nici nu il mai intereseaza acum, urmeaza digestia. Este asa de linistit, incat nimic nu il mai poate deranja din rutina lui de a procesa mancarea. Dar ce se intampla? Hmm ce e cu zgomotul asta de sus isi spune el? Ce se aude ha ha ha ul asta? Hmm, nu e posibil asa ceva, ma baieti ce se intampla acolo sus. Well, acolo sus... se intampla ca, se vorbea la un telefon. Bun nimic iesit din comun. Corect, insa la telefon, nu se vorbea propriu zis, ci se radea. Hmm, iata stomacul suparat ca trebuia ca sa munceasca in plus. Acum muschii de la burta il frecau la capatana. Tine 5, 10, 30 de minute, dar dupa 2 ore, numai poate. Ma nu e posibil asa ceva, radeti acolo sus de vreo 2 ore tot nu va e de ajuns? Urechile, creierul, inima, ii raspund toate in cor "NUUUUUUU" ne place, ne simtim bine, care ti e problema ta? Stomacu suparat isi ridica privirea si pancreasul in sus si le spune "Am mancat si eu, si sunt pus la treaba tocmai acum? Muschii ma tot freaca pe cap, si voi acolo sunteti numai ha ha ha, macar spune ti mi si mie de ce radeti?" Pentru cateva secunde, o liniste se lasa. Nimeni nu zice nimic, cand toate trec izbucnesc iar in hohote, iata ca si ochii intra in hora, si saluta evenimentul, caci lacrimile dadusera navala. Moracanos stomacu, se puse pe treaba. Iata mai trec 1 ora, 2, ore si ei tot ha ha ha ha. Suparat rasti la ele, voi sunteti normali??? Cum puteti sa radeti asa de mult si degeaba? Bai stomacule! Ia mai taci din gura, pentru ca tu intotdeauna savurezi ce e mai bun. Prin tine trece tot, nu stii zicala aia nu? Ca prin stomac trece tot? Asa ca esti privilegiat tu! Asa ca lasa ne si pe noi sa ne bucuram, de aceste momente, in care suntem happy si radem, si ne simtim bine cu toti, si ho ca iti vine si tie randu! Sta stomacu, sta ce sta, si o gandeste la recele intenstinului subtire. Ma are dreptate, da totusi , da ti mi si mie un preview, despre ce vorbesc astia la telefon? Fii atent, urla inima, cika... parca seamana, chestia asta cu ha ha ha, cu o boala, care daca se aseaza o musca, sau te atinge cineva, te bufneste rasu, la cea mai mica atingere. Si fii atent creieru ce gandi, imediat, si spusa la telefon! Cika sa fie ea bolnava de asa ceva, sa se duca intr un WC public, sa faca stii tu, treaba mare, si cand e pe toaleta, sa o atinga o musca si sa inceapa sa rada. Gandeste te... ha ha ha partz partz ha ha ha ha :)))) ce ar zice fetele din toaleta, ce fericita e ca se "descarca" :))))))))))))))) 

Stomacu sta ce sta, imi place mult asta, e chiar tare, pai da... asa da.. mai merge :))ma da totusi iata.. 5 ore radeti incontinuu ... nu e bine... ma doare si pe mine...si ce? ti am zis taci si indura.... si munceste! ca dupa tu esti cel mai privilegiat! Dupa mult timp... de vbit la telefon... inima, urechea, creierul, ochii, si stomacul, erau toti super fericiti, super bine dispusi, si pot sa zica, ca.. ei toti, adormeau acum, pe un ritm al bunei dispozitiei. Ziua pentru stomacel a fost epuizanta, dar pe final, la modul placut, pentru ca... intr adevar.. la final, el a fost privilegiat :P


Etichete: , ,

3 comentarii:

La 1 februarie 2009 la 10:14 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Ma crezi ca doar cand ti-am vazut numele m-a pufnit rasul?:))))))))Si stau aici si rad de una singura si nu ma pot opri ca sa reusesc sa termin de scris comentariul:)))))))))).

 
La 1 februarie 2009 la 10:15 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Glad you like the song:D.

 
La 1 februarie 2009 la 11:12 , Blogger Unknown a spus...

deci si eu acum rad :))) pe buneeeee... iar melodia... am pus o sa cante toata noapte si o ascult si acum !

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire