joi, 29 ianuarie 2009

Pre-primavara...+14 februarie



Se apropie aceasta zi magnifica, ziua in care toti o asteapta, ei bine... aveti acum sansa sa va casatoriti pentru o zi. Toti indragostiti pe data de 14 februarie, vor avea ocazia, sa se casatoreasca oficial pentru 24 de ore. Cel care va oficia casatoria va fi primarul Baniei, Antonie Solomon, dupa ceremonie, veti fi plimbati cu limuzina, si dusi la o cina romantica. Mdea, si acu tre sa mi gasesc sotia... :)) Cred ca e un pic cam greu. Aveam planuit sa o gasesc in iarna. Dar cum iarna la noi numai exista, ce as putea sa fac? sa o caut, prin pre-primavara asta de afara? A disparut iarna, parca au disparut si bucuriile specifice. Acele clipe in care te intalneai cu persoana aia, poate intr un mod accidental, o gasesti intr un magazin, si puneti amandoi mana pe niste manusi. Te uiti in ochii ei, si arunci un ochi pe geam, si vezi cum ninge. E un moment magic, o inviti la o cafea, si o descoperi, te ineci in zambetul ei frumos, te pierzi in ochii ei, si te lasi imbatat de parfumul ei. Cum sa mai ai momente din astea? Daca, iarna numai e? E un pic cam trist. Sa o intalnesti asa pe vremea asta, cand e frig, cand e cald. Macar atunci, pe zapada, ar fi altceva, parca si 14 februarie e altceva, cu zapada. Mai pe scurt, zapada, iarna, de ce o iubesc eu asa de mult? Pentru ca, pentru mine, zapada reprezinta catalizatorul iubiri. Se potriveste absolut perfect cu ziua indragostitilor, Dragobetele, da.. zapada = catalizatorul iubiri. Si fara zapada, cum sa se mai intample acel lucru, chestia aia, numita, a te indragostii? ramane de vazut....

Etichete: ,

16 comentarii:

La 30 ianuarie 2009 la 11:49 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Nu PREA ai vrea sa patesc ceva? Deci nu esti sigur? :))))

 
La 30 ianuarie 2009 la 11:58 , Blogger Unknown a spus...

Nu draga! Sunt sigur ca nu vreau sa patesti ceva! Initial, ma intrebam de unde ai scos-o pe asta, si mi am adus aminte de comentariu facut de mine. Acu am realizat cum a iesit :)) Ai grija sa nu patesti ceva, pentru ca nu as vrea asa ceva ;) CIUS!

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:02 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:04 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Dupa ce am citit "Pitici Gratis", nu'mi arde (nu ca as fi dat mare importanta vreodata zilei)de Valentines. Ma gandesc la cuvantul iubire si imi vine o stare de voma. Asta pentru ca baietii/barbatii ok, ce mai au bun simt si romantism in ei sunt in numar mic, iar cei care gandesc ca individul ala, sunt in numar mare. Sanse minine sa prind vreun Valentines fericit. Sau e posibil sa fie doar o chestie de perceptie si toti mitocanii sa se fi adunat pe site'ul ala. Mira-m-aş. Mai ales că eu am întalnit exemplare şi in realitatea. Ce as putea avea de impartit cu un badaran? Nici daca stiu ca n'o sa'mi gasesc pe cineva pana la moarte n'o sa tolerez astfel de companie.

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:05 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Ma bucur:))).
Ai si tu grija de tine;).

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:08 , Blogger Unknown a spus...

Hmm, sa pomenesti cuvantul iubire si voma, in aceasi proprozitie, prin cate am trecut eu, inca.. cred.. in acest cuvant. Multi imi zic ( si asta din anturajul lmeu, al amicilor mei) ca sunt fraier si prost. Ca pun sentiment, suflet cum zic ei. Ca (asta legat si de postul tau) toate femeile sunt niste parsive, care urmaresc sa te secatuiasca, si cel care iubeste (barbat) e un mare prost. Inca le zic ( in ciuda a tot ce s a intamplat) ca prefer sa mor ca un prost, decat ca un "destept" ( in conceptia lor. Daca nu ti pierzi speranta, e ok ;) :D

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:23 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:24 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Nu esti fraier! Nici prost! Chiar dimpotriva. Mi se pare extraordinar ca mai poti nutri asemeanea sentimente, in ciuda a ce veyi in jur. Trebuia sa pun "iubire". Ma gandeam la genul de iubire pe care o vad oamenii de genul. Mi s-a intamplat sa vad un commentariu, la unul din posturile individului, de la un tip pe care il stiam, ca desteptul si.a lasat si adresa site-ul. Iar individul e iubitul unei prietena. Fata de ea e numai tzucu-te mancu-te. Si am ramas masca cum vorbea despre femei in comenariul ala si cum se referea la ea. Nu mi.a venit sa cred ca poate gandi asa. N-am curajul sa-i spun ei. Ea il iubeste enorm si nu-si exprima de pareri fata de ea. De multe ori i-am vazut impreuna si parea asa frumosi impreuna si acum cand ma gandesc la iubire, imi apare in minte ce a zis el.

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:26 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Te rog sa ma scuzi pentru greselile de ortografie. Ma grabeam:D

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:31 , Blogger Unknown a spus...

cum spuneam dragostea nu poate sa mearga mana in mana cu ratiunea. Tipu o fi un actor;). De fapt daca stau bine si ma gandesc joaca teatru. Si asta intr un mod miseleste. Probabil, pentru ca e sigur de iubirea ei, pentru el, astfel incat, isi permite sa faca orice. Asta e o prostie ;), dar daca ea e fericita.... nu ai ce sa i faci :-?? (P.S. inteleg ce scrii, relax nu e nici o problema )

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:32 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

O sa.mi revin eu la sentimente mai bune. Momentan ma tot gandesc la faza asta. Nu stiu cum as reactiona daca persoana pe cate o iubesc si care sustine ca ma iubeste ar putea face asa ceva. Practic tipul a scris in comentariu ca e cu ea doar sa se culce cu ea. Nu pot sa cred ca se poate preface in asemenea hal. E macabru. Dar, o sa-mi treaca. Trebuie sa fie persoane normale pe lumea asta. Doar sa nu pierd speranta cum zici tu. Uite, eu de multe ori, fac ceva tipic femeiesc(si nu e ceva pozitiv, o sa scriu si despre asta) si anume ma precipit. Ma aprind si ma revolt foarte usor pornind uneori lupte care nu-s ale mele. Women! :))

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:34 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

O sa revin...Sunt ceva de groaza azi. Adevarul e ca n-am dormit mai mult de 3 ore pe noapte saptamana asta. Un somn bun si all better:D.

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:36 , Blogger Unknown a spus...

Si intr un fel, tocmai acest lucru e ca un farmec, adika cum sa ma exprim mai bine. Am scris eu candva acu mult timp, prin august cred, ca, intr adevar, intr o relatie, e bine sa existe si astfel de momente, bine nu din astea enorme, sa iei niste paie, sa le pui la un loc, sa iei un chibrit absolut inofensiv, sa pornesti un foc, si tocmai atunci cand e ceata aia, de numai stie persoana respectiva, ma iubeste nu ma iubeste, ma enerveaza la culme etc etc, sa pun apa, sa se stinga, sa iasa acel abur, fum, si in ceata aia, sa o strang in brate si sa i spun ca o iubesc.... da.. in sensu asta sunt bune, si aceste momente de precipitatie, au si ele intr un fel sau altul farmecul lor ;)

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:39 , Blogger Unknown a spus...

pai dormi! ai grija de tine, bine ca eu acum sunt la munca, si m am culcat la ora 5 dimineata, si am ajuns cam pe la 9 jumate, somnul asta, fuge uneori de noi :)) sau noi de el, nu stiu =)))

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:43 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

:)))
Spor la munca! Si somn cat mai curand si mai mult!:D

 
La 30 ianuarie 2009 la 12:46 , Blogger Unknown a spus...

De unde, ca diseara e majoratul unei prietene, si nah.. de unde somn :)) =))))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire