vineri, 13 februarie 2009

The 4 Letters : Fourth...

13 februarie,

Totul devine clar, nu mi am dorit asta, a fost doar o minciuna, iar acum regret din toata inima mea. Am pus presiuni, te am obligat sa faci lucruri pe care tu nu ti le ai dorit, si cu toate astea, tu ai ramas langa mine. Cat de orb am putut sa fiu sa nu vad, cat de mare este dragostea ta pentru mine? Am trecut acum pe langa un sat, si am vazut o pereche, erau asa de saraci, dar totusi, se tineau in brate si se iubeau. M a facut sa realizez, ca nu trebuie sa fi bogat, sa ai averi, sa ai propietati, pentru ca in final, daca nu ai dragoste esti un ratat. Am realizat asta acum. Vom trece, pe langa o gara, mi ar fi fost si mai ushor sa fac asta, dar... sunt tot timpul inconjurat de cate 2 soldati, parca sunt pus sub supraveghere. Voi scapa cumva de ei, chiar daca o sa fac ceva rau, tot o sa scap, si atunci cand trenul va veni, ma voi sui in el, in fuga. Daca, toate merg bine, si nimic nu se va intampla, Dupa 4 ore, voi ajunge in oras, si voi lua trenul pe care si tu il vei lua. Te voi cauta, in speranta ca si tu vei fi in el. Iti dai seama? Cand te voi vedea? Sa nu te superi daca, te voi lua in brate si te voi saruta din toata inima, pentru ca, mi este asa un dor de tine. Mi a ajuns timpul pe care l am petrecut in iadul acesta, numit iad. Imi voi cere iertare fata de tine, si iti voi promite ca voi fi alaturi de tine, pentru tot restul vietii tale. Vom avea chiar si copii, asa cum ai vrut. Ce prost ca nu te am ascultat, nu dadeam importanta acestui lucru. Acum realizez ce inseamna un copil. Inseamna adevarata mostenire, felul in care il cresti, personalitatea pe care o modelezi. Sa dai nastere la un copil, este ceea ce pe tine ca femeie, te implineste. Vom avea multi copii, ne vom lua o casa, cu curte mare, si vom sta pe prispa casei, uitandu ne la copii cum se joaca. Acolo, in balansoarul acela, tu vei sta in bratele mele, si vom privi apusul impreuna. Iti voi mangaia parul, si te voi iubi zi de zi, dorindu mi sa mor batran alaturi de tine. Vreau iertare, pentru purtarea mea, de copil, un lucru bun mi s a intamplat, in acest razboi oribil, am aflat cat de importanta este viata mea alaturi de tine, cat de importanta este iubirea. Vreau sa crezi in mine, in schimbarea mea, m am maturizat in tot acest timp.

Acum trebuie sa trec in garda. Maine voi patrula cu cei 2 "observatori" ai mei, si voi incepe tot planul meu. Maine va incepe viata mea, cu adevarat. Viata mea, pentru ca maine voi risca totul. Voi risca pentru ceea ce conteaza cu adevarat, si anume, fericirea mea alaturi de tine, iubirea. Totul se intampla din acest motiv, pentru ca te iubesc mult prea mult, ca sa pot trai fara tine. Vom trai o viata minunata impreuna, ai sa vezi, am sa ma joc cu copii mei, iar pe tine, o sa te fac fericita zi de zi, pentru ca asta imi doresc din toata inima mea, imi doresc sa te vad zambind zi de zi. Inca putin, si se va intampla, voi trai clipa. Aceasta este ultima mea scrisoare. Asteapta ma maine, in tren, caci voi veni, si te voi cauta, si te voi gasi. Vine momentul, iar eu de abia astept.....

Cu dragoste,
Al tau soldat.



Rick Braun feat Maysa - Soul On Soul

Etichete: ,

2 comentarii:

La 13 februarie 2009 la 19:39 , Blogger Anca G. a spus...

a promis că o va face fericita..sper să nu uite..

 
La 14 februarie 2009 la 10:56 , Anonymous Anonim a spus...

In privinţa unui lucru iti dau dreptate. De ce întotdeauna trebuie sa pierdem ceva ca sa ne dam seama apoi ca era cel mai important lucru din viaţa noastra? I've learn it on my own, i've learned my lesson.

Mi-a plăcut si cea de-a patra scrisoare.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire