marți, 8 iulie 2008

Gesturi umanitare, ajutor pentru cei din jurul nostru!

Toti traim intr o lume in care cei din jurul nostru, sunt interesati sa le fie bine doar lor. Ei bine sunt oameni, persoane care au nevoie de un ajutor, au nevoie de un gest umanitar. Am descoperit prin intermediul unui amic pe messenger, ca exista in Iasi o fetita. Preiau postul de pe blogul respectiv si il arat mai in jos:

"
In timpul facultatii am avut onoarea sa il cunosc pe Florin Sarbu, profesor la FEAA, catedra de Informatica! Azi am aflat de la o cititoare fidela ca fetita lui, Daria, sufera de o formă severă şi extrem de rară de hipercolesterolemie, avand nevoie de transplant de ficat si inima in strainatate, operatii care costa 85.000 euro. Normal ca parintii nu au la dispozitie acesti bani, dar spera sa ii stranga cu ajutorul prietenilor, ai familiei si al persoanelor binevoitoare.
Daria are colesterolul LDL de aproape 1000 mg/dl (valorile normale sunt intre 50 si 100 mg/dl). Speranţa de viaţă a unui tânăr care are colesterolul de 500 mg/dl este de 20-30 de ani, a unui bebe care are colesterolul de 1000 mg/dl …mai bine nu mentionam.
Pentru toti cei care doresc sa contribuie cu o suma cat de mica, sunt deschise urmatoarele conturi:
Putti afla mai multe detalii despre boala pe site-ul deschis pentru Daria Sarbu, sau ii puteti contacta pe parintii ei la numerele de telefon de AICI. Daca stiti pe cineva care poate ajuta sau puteti difuza mai departe acest apel umanitar, va rog sa o faceti!
Sa vedem, poate ajunge si acest apel un viral, chiar daca nu are in el nimic indecent, ci doar dorinta unor parinti de a isi salva copilul! "

Daria 200*200

Acesta ar fi primul dintre actiunile umanitare la care puteti lua parte, nu conteaza cat, orice poate fi de ajutor. Am sa revin mai tarziu cu un edit asupra unui caz aici in Craiova, dar mai intai sa ma interesez.
Cu orice puteti sa ajutati, trimitind link-ul acesta pe messenger, ca sa-l dati mai departe! Poate este cineva acolo care poate ajuta.
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire