luni, 21 iulie 2008

Tokio - de mo hayder [continuarea potrivita ]

Pe melodia din fundal a celor de la OneReplubic - Stop and Stare, am sa scriu urmatorul articol..
In week end in timp ce mergeam pe tren am avut posibilitatea de a pune mana pe o carte si cum am rasfoit o .. am dat peste o anumita scena de dragoste. Bine scena in sine nu era scris ci doar "joaca" si "preludiu".

Ceea ce am citit este ca e vba de o fata nu i am retinut numele, si de un tip pe nume Jason, asta.. se indragosteste de tipu asta, isi cumpara niste haine care sa i scoata in evidenta trupul eu .. frumos, iar tipu.. asa.. mai nonsalant.. si distant.. o urmareste asteptand momentu potrivit ca sa intre in actiune. Intr o seara, tipa ramane cu el.. iar tipu se apropie de ea, si o prinde pe o masa de toaleta, ea incepe sa se simte altfel, asta incepe sa se duca sa i sopteasca la ureche cateva cuvinte pe care nu le am retinut, si in timp ce i sopteste, o saruta incet incet de gat. Tipei ii place, inima incepe sa i bata tare, asta o simte, si se foloseste de ... mana.. mai precis de degete. Mi am adus aminte si ce i soptea: "Ce ascunzi tu in pantalonasi tai ? ".

Dupa ce o intreaba, ushurel coboara degetele, parca asa.. in misiune de recunoastere :), spre zona ce se afla sub pantalonashi. Autorul descrie aici, toata aceasta chestie, si adevarul este ca iti creeaza acel suspans, acel lucru care te motiveaza sa citesti mai atent si mai atent, te introbaga in acea scena pe care mintea lui a creeat o. Cel putin asa s a intamplat la mine. Tipu... miscandu si incet mana, reuseste sa ajunga in zona "interzisa", tipa lasandu se cuprinsa de emotii, dorinte, si infierbantata, depune un ultim efor de a l opri, fiind u i frica, de ceea ce s ar putea intampla. Acum in mintea ei, era un razboi, trupul - care i cerea fierbinte o noapte de amor, si mintea - care i cerea sa se gandeasca la posibilitatea de a fii parasita de Jason. Bineinteles.. cum era de asteptat, trupul are castig de cauza.

Si aici intervine mirarea mea. Dupa o asa descriere pasionala si frumoasa. Autoarea/autorul ca numai stiu, decide intr un mod.. brusc sa te scoata din acea scena fierbinte si frumoasa si ti o plaseaza frumos in fata lasandu te cu gura cascata si de plin de mirare. Mai bine zis totu se poate reduce in " What the.......?". Da, dupa o asa frumoasa descriere si incitanta totul se termina cu un singur paragraf. Bine nu stiu daca e cuvant cu cuvant, dar era ceva de genu asta: " Dupa ce mi a dat jos pantalonashii, totul a fost perfect, de parca moleculele se dilatau si se comprimau in acelasi timp. Jason, si a scos o tigara si a fumat o. Apoi s a ridicat si s a imbracat si a plecat. Eu (tipa) am ramas pe masa de toaleta. Am stat o clipa si l am privit cum pleaca, eram sigura. A iesit pe usa, m am dus sa iau prezervativul si sa il arunc in toaleta. Am tras apa si am vazut cum acesta se curge. .si apoi se duce in .... " Cam asa a fost finalul. Descrierea de succes si .. nu spune si ea.. nimic. .decat atat.. acest paragraf... what the..... Ma asteptam si eu .. la ceva mai mult. Poate ca oi avea o imaginatie prea.. bogata dar ma asteptam si eu .. la altceva.. nu stiu...de accea m am decis sa fac eu .. pasajul lipsa >:).

Deci here goes, ahem : " Cum eram pe masa de toaleta, cuprinsa de toate emotiile, cat si de transpiratie, transpiratie care provenea de la bataile inimii mele.. din ce in ce mai puternice, ma uitam la gatul lui si in timp ce il sarutam puteam sa i vad vena pulsand. Doamne ce sentiment ce traire. Simteam cum iau foc, era ceva in mine ce avea nevoie sa iasa, sa explodeze. Nu mai tineam cont de obiectele ce se aflau pe masa, le am aruncat jos. Impulsionata de o dorinta enorma de al avea, si de al simti mai aproape.. i am rupt camasa, i am dat hainele jos. I am atins corpul, buzele mele ii gustau bataile inimii. Pe masura ce el inaintea, totul in mine se dilata si comprima in acelasi timp, fiecare parte a corpului meu, simtea fiecare bataie a inimii, fiecare pulsatie a ei, totul era incins, totul ardea, si eu . .si el... Oglinda din spatele meu, s-a aburit de la trupurile noastre incinse. Eram una, si eu si el, eram uniti. Am simtit cum bataile noastre erau la unison. Fiecare rasuflare a lui, imi trecea prin tot corpul, racindu mi, asta initial crezand, trupul, dar asta era doar o.. parere. Adevarul era ca ma infierbanta tot mai mult. Totul, conducea spre eliberarea a tot ce simteam in interiorul meu. Pana cand se intampla, inima mea... se relaxeaza... pulsul isi revine. Ramane doar rasuflarea si a mea si a lui. Si transpiratia noastra ce se intalneau in timp ce ne tineam in brate."

Cam asa.. imi vine mie. .sau cel putin ma asteptam macar sa scrie autoarea/autorul. Dar nimic.. acu ar fii mers si chestia cu plecatul lui Jason. Adevarul este ca in carte.. dupa ce Jason pleaca si ea se resemneaza se intampla ceva ce.. anticipam sa se intample.. :D. Ea fiind in baie. se aude usa deschizandu se. Ea intreaba cine e.. nu se aude nici un raspuns. Iese afara pe hol sa se uite cand colo. Jason plin cu sacose de la toate magazinele non stop deschise la acea ora. Se uita la el, fericita ca.. mintea gresise.. si ca nu a fost abandonata. El uitandu se la ea ii spune. Ce te uiti asa? Am nevoie de energie ca sa o luam de la capat!

Foarte frumos :D asa da.. si cu ceea ce am scris eu .. bine zic ca ar fi loc de mai mult, dar bunul simt ma pune sa ma ... cenzurez nitel :D dar adevarul este ca asa.. scena .. ar fii fost super frumoasa si super.. .buna in acea carte.

A da.. sa va zic despre carte, e scrisa de doi autori .. un tip si o tipa si se axeaza cred ca tipul, pe masacrarea chinezilor de japonezi la Nanking prin nu stiu ce an.. 1940 .. cred.. iar tipa se axeaza pe o poveste de iubire in acea perioada... Deci este perfecta cartea Masacrare si Dragoste, reteta perfecta pentru o carte superba. Vi-o recomand! :D

That's all... for now... c'ya soon.
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire