miercuri, 20 ianuarie 2010

Idei si ganduri...

Va intrebati oare de ce nu am mai scris cateva zile? Hmm, nu, nu mi-am pierdut inspiratie. Ba de loc. Am multe despre ce sa scriu. In primul rand, am avut de munca pe aici cu niste computere. A trebuit sa le rezolv, si am fost ocupat. Pe langa faptul ca a trebuit sa stau cu nepoata mea, am mai fost ocupat si cu licenta. Am scos paginile, si da sa le citesc. Cand m-am uitat la ele, am zis, vai ce dor imi era sa fiu student. Un pic nostalgic trebuie sa recunosc. Chiar imi e dor de facultate. Trebuie sa mi fac rost de bani pentru stat prin Romania, evident. Nu ca as avea nevoie, dar... nu strica un pic !.

Oameni buni, Andreea Crepcia, participa la Eurovision. Cautati pe google, sau vizitati blogul sa o ascultati. Are o voce minunata. In caz ca nu o stiti, Andreea a participat la Megastar o mai tineti minte? Hmm tare curios sunt sa vad ce o sa se intample, si ce o sa faca. Emisiunea Blogatu Show, creste mare, si imi place ca pot sa umarul la acest lucru.

Am 2 lepse de terminat, cea de la Ianculescu si de la Alle. Promit ca o sa le fac, dar probabil mai tarziu pentru ca acum, trebuie sa ma pregatesc sa predau engleza.

Ca un mic personal thought : Se pare ca familia mea este doar sora mea si ironic, tatal meu. Cat despre mama "jos" palaria pentru sustinerea care mi-o acorda. Si nimeni nu poate zice ca nu ma "sustine", la cat vorbeste rau despre mine la tot neamul o cred si eu. Ca sunt fiul Diavolului, ca sunt satanist, ca sunt curvar, ca ma duc la prostituate, ca fumez, ca sunt alcoolic, ca beau de cad lata. Si mai nou, sustinerea de care am parte cel mai mult, este aceea de a-mi manca bani care mi se cuvine. Somaju raus. Am avut de luat ultimul salariu eu in spania, milioane bune, raus si ala. Rade tot. Din acest motiv, rog pe cei care sunt in Craiova, care ma primeste si pe mine sa stau? Promit ca spal vase, rufe, fac curat pentru cazare in Craiova. Mno deci inchei articolul, cu urmatoarea intrebare : Hai primiti un cretz?

Etichete:

1 comentarii:

La 21 ianuarie 2010 la 11:20 , Anonymous Anonim a spus...

Succes la liceenta.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire