marți, 19 ianuarie 2010

Aberatii nocturne !



Lupul din mine s-a trezit. Luna rasare si este iarasi plina. Emotiile raman si sentimentele patrund. Imi las nasul sa aleaga unde ma va duce. Simt parfumul ei, si ii simt inima cum ma cheama. Ajung la fereastra ei deschisa pe un timp de vara. Intr-o singura secunda, urc in camera ei, intrand in intimitatea unei fiinte mult prea drage si placute.

Ce am sa fac cu atata foamete in mine. Cand buzele mele dornice sa guste pielea ei atat de fina? Sa distrug aceasta fiinta draga? Sa o musc si sa ma infrupt din ea salbatic? In camera ei deodata, un sunet se aude. Ea se intoarce in graba, o aud cum plange. Ma apropri de al ei cap, sa o aud cum zice, din maini sa nu o scap, pe jos cumva sa nu pice. Ma uit atent la vena ei de pe gat. Cum bate, cum ma viseaza, cum ma doreste. Ma gandesc insa si la mine, si la ce foame imi e. Cum poti rezista unor impulsuri animalice cand ea iti este in fata? Nu poti. Zici sa iti potolesti foamea macar atingand un pic cu limba, sa fie pe limba ta gustul ei. Sa ai cu ce sa te poti delecta. Ma aplec spre al ei gat. Ii simt caldura sangelui ei cald.  Deschid gura, iar dinti mei cei albi si mari, abia asteapta sa primeasca o gustare mica.

Inchid ochi si imi zic, nimic mai mult, doar sa o ating. Atat. Imi las limba sa alunece usor pe gatlejul ei incredibil de atragator.Ii place, si o vad cum se schimba. Imi folosesc buzele, concentrandu ma sa nu mi folosesc dinti. Ea vrea mai mult. O sarut mai intens pe gat, ea se trezeste brusc.

Te asteptam iubirea mea. Ce ti-a luat atata timp? Ia-ma caci sunt a ta. Acum si pe veci timp. Dinti mei danseaza de bucurie, pregatiti sa se infulece din gatlejul ei perfect. Iar saliva care mi curge, caci dupa ea eu salivez. Imi pregateste trupul meu, de o infulecare cum nu am vazut nicicand. Caci trupul ei imi este, hrana si salvare in acelasti timp. De maini eu o apuc, si o ridic in picioare, ma uit in ochii ei caprui, si ii zic ca nu o doare. Dinti mi infig, si incet incet eu musc, simt ca innebunesc si ca vreau mai mult. Si un pic eu ma opresc.

Sunt si inger sunt si demon, caci mereu eu noaptea cand e luna plina, dau tarcoale tie, si vin asemeni unui vis, unei dorinte, si in gand eu iti astern, o amintire doar cu mine, ceva pe care sa o pretuiesti. In timp ce mainile ei imi imping capu mai adanc si mai profund in gatul ei, nesatula de placeri erotice, doreste mai mult de la mine....

O musc, frenetic si pasional. Deodata, din vanator devin vanat, caci orice as face, ea cauta placerea de la mine. Hainele le rup intr-o secunda, si ramane goala in fata mea. Ce urmeaza, stiti cu toti, .... O noapte lunga lunga lungaaaaaa pe o luna iarasi plina.....

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire