sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Duhovnicu de la Suceava

Cu toti pacatuim, si cu toti gresim. Insa toti si nici macar nu o stiti, aveti un Duhovnic pe care il sunati sa va marturisiti pacatele. Nu mi spune tu mie, ca nu ai , ca ai. Duhovnicul meu este cel de la Suceava. Cand pacatuiesc imi scot telefonul Cosmote, formezi numarul si incep a zice. Duhovnice de la Suceava, sa ti manance cerbii pleata, am pacatuit degeaba, cu o fata, pe la preajba. Duhovnice ajuta-ma si iarta mi tu pacatele mele.

Toata lumea are un Duhovnic, oricine are un prieten foarte bun,  caruia i se confeseaza. Eu am mai multi. Dar cel mai important e Duhovnicul de la Suceava, se stie el !

Etichete: ,

2 comentarii:

La 17 ianuarie 2010, 11:19 , Blogger Gabriel Ionut a spus...

Salut , vrei sa faci link exchange cu http://baiatulciudat.com . Daca da poti sa ma treci cu " Baiatul Ciudat " iar link : " http://baiatulciudat.com " . Cand m-ai adaugat la blogroll te rog lasa-mi un msj cu datele de contact sa te adaug si eu.

O zi buna :)

 
La 17 ianuarie 2010, 18:34 , Blogger info a spus...

Buna ziua,

Sunteti interesat de un schimb de link-uri (link exchange) ?
Eu va adaug link-ul pe http://kidinho.wordpress.com si pe pagina partenerilor site-ului meu http://www.ejocurionline.com/parteneri.html , iar dvs. imi adaugati link inspre http://www.ejocurionline.com .

Mai jos aveti datele :
Titlu : jocuri online
Descriere : jocuri online
Link : http://www.ejocurionline.com

sau

Jocuri online

Daca sunteti interesat de acest schimb de link-uri , trimiteti-mi datele site-ului dvs. la adresa de mail infojocuri@gmail.com pentru a-l adauga.
Astept un mesaj de confirmare pozitiv / negativ .

Multumesc pt. timpul acordat !

PS : Imi pare rau daca prin acest mesaj v-am deranjat !

Numai bine !
George

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire