luni, 18 ianuarie 2010

Respect !

Respect oamenii care realizeaza ceva pe cont propriu. Cu mainile lor cladesc o afacere de jos, isi construiesc o casa, isi cumpara o masina, sau pleaca hai hui pe nu stiu unde. Respect tuturor care trec prin greutati, care se lupta cu viata, care se zbat si care intr-un final realizeaza ceea ce si-a propus. Nu suport oameni lasi, care nu au nici un scop, sau care de la bun inceput inainte sa inceapa un proiect, se dau batuti, si zic "eu nu sunt in stare sa fac asta!". De ce nu-i suport? Pentru ca tinand cont de anumite statistici care le-am mai scris eu odata aici : statistica in Romania. Oamenii cu 4 clase muncesc, si altii cu facultate terminata si master, stau in casa si nu fac nimic. Respect pentru cei care decid sa infrunte orice dificultate in ordine sa isi indeplineasca visele.

Respect! Pentru restul, traiti-va viata oamenilor! Riscati nu aveti nimic de pierdut!

Etichete:

3 comentarii:

La 19 ianuarie 2010 la 08:54 , Blogger worsakeend a spus...

Sa stii ca si de data asta ai dreptate :p

Totus,ca obiectie,munca celor cu studii superioare,in Romania nu e deloc bine remunificata...unul care a stat 4-5-6 ani prin facultati nu cred ca are cine stie ce motivatie pentru un salariu de 1000-15000 ron..

 
La 19 ianuarie 2010 la 09:38 , Blogger Unknown a spus...

domnu eu la 19 ani eram la facultate si lucram pe 400 de roni :P

Trebuie sa incepi de jos ca sa ajungi sus :P

 
La 19 ianuarie 2010 la 16:38 , Anonymous Anonim a spus...

Da ai dreptate...dar ce să munces dacă am deja jumate de an de când îmi caut de muncă şi toţi îmi zic că nu primesc fără experienţă de parcă m-am născut cu ea...dar tot nu mă dau bătută voi reuşi

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire