luni, 18 ianuarie 2010

Cacaturi

Un week end plin de lucruri si de ocupare. Calculatoare de reparat, locuri de mers, agitatie si bioritm dereglat. Si apoi somn, dar somn si apoi dureri de cap ingrozitoare. Imi deschid ochi si aflu ca Capra Mea, vrea sa slabeasca. Asa ca are nevoie de ajutorul vostru, sa ii recomandati melodii de dansat. Doar o face intr-un scop destul de caritabil. Sa dea jos kilogramele. Desi eu unul i-as recomanda sex. Mult sex, si fara sa glumesc sau ceva, dar sexul ne slabeste pe noi, animalele. Am avut de exemplu o perioada in viata mea, cand am slabit 10 kile in 4 zile. Si asta din cauza ca in cele 4 zile, nu am iesit din casa, ci am facut sex dimineata sex la pranz sex seara. Eram ca un iepure, si tipa la fel. Eram 2 nesatui, dornici de sex. Am rupt patul la propriul in alea 4 zile, si apoi era sa rup masa de la mine din apartament. Sau poti sa combini muzica cu sexul. Stilul si ritmul muzicii sa denote felul in care iti misti fundul. Pentru slabit clar, nu recomand melodiile lente. Cele house ritmate, sau rock. Da cred ca rock-ul ar influenta puternic, gen System of a Down - Chop Suey. Sau Godsmack sau Disturbed.

M-am uitat pe youtube la Deko Cafe. Am revazut anumite momente, si unu care mi-a placut enorm de mult, a fost cel al lui Vio. Si noi barbatii ar trebui sa avem ciclu. La femei este cel menstrual, la noi barbatii ar trebui sa fie ciclul de laba. Scuzati limbajul, dar mi s-a parut super amuzant. 3 zile de laba plus alte 2 de PMS ( Pre Masturbating Sindrom ). 2 zile in care nu ti faci laba, ci doar te uiti la filme porno. Si devi agitat, nervos, si vine gagica ta si te intreaba, ce ai? Si tu ii spui, sunt in PMS nu vezi? Lasa ma in pace! Si apoi, cand vine ciclul, vorbesti cu prietenii tai amici de ai tai. Ce faci bah? Lasa ma ba ca sunt la ciclul de laba. Aoleu lubrifiante ai incercat? Ar trebui de acord cu Vio, sa avem si noi ciclul. Iubitule hai vi in pat? Nu pot draga sunt la laba.

Hai ca am luat-o razna. Cred ca sunt de vina durerile mele de cap. M-am luptat cu ele azi intr-un hal de nu va vine sa credeti. Nu pot dormi acu, si tocmai incepu N&D - Vino la mine. Ce am putut sa fac si pe melodia asta, nu va vine sa credeti.

Va las, si sper sa nu ma bagati in seama. Mi-e dor de Romania, atat. AMR 8 zile. He he he.

3 comentarii:

La 18 ianuarie 2010 la 02:43 , Anonymous Play-R a spus...

nu mai e asa mult :D

 
La 18 ianuarie 2010 la 15:06 , Anonymous Cristi a spus...

foarte tare articolul

 
La 11 august 2010 la 18:46 , Anonymous Anonim a spus...

I would like to exchange links with your site neydamn.blogspot.com
Is this possible?

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire