sâmbătă, 16 ianuarie 2010

In toul noptii





Se spune ca invatam din greseli. Asta este omul, e natura lui de a face greseli si daca intr-adevar este destept va invata din greseala facuta. De cate greseli ai nevoie ca sa realizezi ce faci? Cate greseli trebuie sa faci ca sa iti dai seama ca dai cu piciorul la o iubire ca in povesti? Oare asta sa mi fi fost natura mea, si firea mea in tineretea mea? Asemenea unui Eliade, mai tanar, imi povestesc o iubire trecuta. De ce zic trecuta, pentru ca asa este. Vorbesc din experienta, si sentimentele expuse in fata ta, cititorule, sunt cat se poate de reale. Poate cineva, in situatia mea, trece sau a trecut prin asa ceva. Iubirea cand vine, te ia puternic. O fata, pe atat de frumoasa si de naturala precum Nicole, are forta distructiva, inconstienta de a schimba cursul vietii unui baiat. Si nu doar unui singur baiat.

Ea avea aceasta forta, pe care nu o stia, si imi doresc sa nu-i fi deschis ochii. Imi era dor de aceea Nicole, timida, cu botul pe carte, neinteresata de sex, sa fie din nou acele vremuri de inceput. Sa fie aceea pasiune, ce a existat, intre noi doi. Acele nopti fierbinti pline de iubire dintre noi doi. De ce trebuie sa gresesti si nu odata, ci de mai multe ori, ca mai tarziu sa iti dai seama de marea greseala facuta? Imi inchid ochii, si memoria mea inca este proaspata. Daca reusesti sa te interpui in locul meu, ai incepe sa te uiti la picioarele ei. Atat de fine, cu o piele ce te chema sa o mangai, sa o saruti, sa o atingi. Incepeai de la picioare de jos, si urcai cu privirea, si vedeai niste pantalonasi cu care ea dormea. Pe dedesupt nu avea chiloti, stiu sigur, ci erau acesti mici pantalonasi, stramti, si bine mulati, scotand in evidenta acel fund fantastic de excitant. Iar apoi, ridicandu-ti iar privirea, te uitai la o camasa alba cu patratele fine, lini orizontale si verticale, uitata de mult timp la ea in apartament. Urcai iara, si parul ei, un pic ondulat la terminatii, era stralucitor in lumina felinarelor de afara. Ochii ei te vrajeau, pentru ca erau extrem de misteriosi. Nu puteai citi nimic daca te uitai in ei. Din contra, deveneai din ce in ce mai curios, sa descoperi ce se afla in spatele acestor ochi superbi.

Era un pic de racoare afara, poate ca expre a iesit asa afara, sa ma intampine, dar sanii ei, mameloanele erau intariti, poate de la frig, sau poate gandurile ce-i treceau prin cap, cu toate noptile noastre impreuna. M-am apropiat de ea, atat de aproape de ea, suflandu-i prin nari in fata ei. M-am uitat direct la ea, si i-am zis rece, foarte rece "ce mai avem de discutat?"

- Vreau sa stiu adevarul, ai inceput sa bei? fumezi? Te-ai schimbat asa de rau?
- Incep sa rad, nu tare, ci usor, un pic ingamfat. Trebuie sa te felicit, caci fara tine nu as fi devenit asa. Stii prima data, cand ne-am despartit eu am fost lasul. Intr-adevar, am fost, pentru ca gandeam altceva atunci si eram nesigur de faptul ca ma iubesti. Nu stiam ce iubesti la mine, nu stiam de ce o frumusete ca tine statea cu mine. Apoi dupa o saptamana fara tine, am simtit ce inseamna moartea. Caci fara tine Nicole sunt un om mort. Acum, insa care e lasul ? Eu sau tu ?
- De ce esti atat de taios si atat de rece? Chiar asta merit? Sa te porti asa cu mine? Esti un prost ! La mine nu te-ai gandit, nu te-ai intrebat care sunt motivele pentru care am vrut sa ma despart de tine, nu? Nuuuu, normal ca nu, tu ai fost las, ca nu mi-ai dat o palma atunci. Tu esti cel care e las ca nu ai luptat, ci te-ai conformat situatiei si ai plecat si nu ti-a mai pasat de mine.... Tu esti lasul....
- Auzi la ea !, intr-un acces de furie. Eu sunt lasul !!! Si acum eu sunt lasul? Stii ceva, mi-ai facut un bine ca ai vrut sa te desparti de mine. Am scapat de o lasitate crunta ca tine. Am reusit sa scap in sfarsit de cineva, care traia o minciuna ! Da Nicole, traiesti o minciuna si stii de ce? Pentru ca nu realizezi acum, si poate crezi ca asta a fost cea mai buna solutie, insa cu trecutul daca nu il accepti asa cum e el, te va bantui toata viata ta. Daca incerci sa il indesi in mintea ta, si o lovesc cu degetul aratand spre capul ei, iti faci mai rau. Scapi acum pe moment de el, insa mai tarziu cand nu te astepti tot o sa vina dupa tine. Imi scot bricheta sa-mi aprind tigara. Trag un fum, ca sa ma calmez. Ador menta ce mi trecea prin plamani racordinu-mi nervii.
- Tu te-ai uitat la tine, sa vezi cat te-ai schimbat? Nu credeam ce auzeam, dar cand ma uit acum la tine, cred...
- Si ma rog ce ai auzit? Huuuh ? Ca beau? Da, beau, si care e problema? Datorita tie beau, ca fumez? Bravo mie, tot din cauza ta m-am apucat de fumat. Iar daca esti idioata si nu realizezi motivul, atunci imi pare rau ca am stat 6 luni cu o proasta ca tine !
- Esti... si incepe sa planga, ii dau lacrimile instantaneu, incearca din rasputeri, sa se lupte cu ea insasi dar degeaba, lacrimile curg suvoi pe fata ei de copil.  Cand vroia sa termine propozitia inceputa, intervin iarasi eu, cu furie..
- Te iubeam, si te iubesc Nicole, la nebunie. Nu intelegi ca pentru tine as fi facut orice?! Ce este asa de greu, si in ochii mei apar lacrimi, vazand-o pe ea plangand. Doamne Nicole, esti oarba? Sa nu vezi oare cat de mult te iubesc, si cat de distrus sunt fara tine? Nu poti realiza acest lucru? Si stiu ca si tu ma iubesti, si o simt. Nu are cum, altfel, gandeste-te prin cate am trecut impreuna.

O iau de mana, o strang puternic, si o strang in brate. Ii lipesc capul ei, de inima mea. Sa-mi auda bataile inimii mele. Ea bate pentru tine, cere-mi orice si iti voi da. Las totul pentru tine, atat de mult te iubesc....
Lacrimile curgeau si mai mult pe fetele la amandoi. Dorul buzelor ei, era atat de mare, incat nu m-am putut abtine, si am sarutat-o. Doamne ce dor imi era de ea, de sarutul ei, sa o simt langa mine, sa pot din nou sa o musc. De la un sarut mic, inocent, de dor, incepusem ca nemancatul, sa o mananc la propriu. O doream puternic, nebuneste, tanjeam dupa ea. Am inceput sa o sarut mai puternic, si mai mult. Ea inca se lupta sa isi dea seama, daca sa continue sau nu. Insa in momentul in care am inceput sa o sarut pe gat, totul parca era la normal. Am muscat-o exact in locul ei special. Si apoi in alt loc, si am sarutat pe sani, aproape ca rupandu-i camasa. Am inceput sa o sarut iar, si mai mult, si cu cat o sarutam, cu atat o doream mai mult. Imi era un dor de ea, eram ca un drogat care tocmai tragea dupa o perioada lunga de lipsa drogului, un pic cate un pic. Insa nu imi era de ajuns, eu vroiam mai mult, o vroiam pe Nicole.

Nu stiu de ce, insa un impuls puternic, am avut in mine, incat tot sarutandu-ne amandoi, i-am rupt camasa. Nu am mai rezistat. Nasturii au zburat unul cate unul, in timp ce eu trageam de camasa, in doua parti. Ramasase cu sanii goi in plina strada. In acel moment mi-a tras o palma. Puternica, si furioasa, isi trage camasa peste sanii ei. "Ce vrei sa faci? Sa ma violezi acum?". Am ramas socat, credeam ca si ea dorea, cel putin asta simteam din modul in care ma saruta si ea. Si mai intaratat, am inceput sa o sarut iar. Am luat-o pe sus, si am urcat scarile la ea in apartament. Am deschis usa, si am mers in dormitor. Am aruncat in pat si am zambit. Asta nu este viol, si stii de ce? Ea se mira si se intreba de ce... Pentru ca si tu vrei. Si nu ma mintii. Dintr-o miscare i-am dat jos pantalonasi, si mi-am bagat capul intre picioarele ei.

Tocmai facuse dus, si totul era atat de parfumat, si placut mirositor. Ea avea o crema de vanilie corporala, ce-i facea pielea sa aibe gust de vanilie. In momentul in care am simtit acel miros, plus mirosul vaginului ei, am innebunit. Ochii mi s-au schimbat, si eram precum un varcolac transformat. Odata ce am inceput sa-i sarut clitorisul, si apoi sa mi folosesc limba in vartejul placerii, a luat foc si ea. Ma uita la abdomenul ei, cum se contracta. Muschii ei, se contractau de placere, si mainile ei, erau in parul meu, strangandu ma tare de el. I-am despartit labiile, si ii sarutam clitorisul, si apoi cu limba, miscari circulare deaspura lui. Luase foc si se umezise toata. Vroiam sa fiu al dracului, si sa nu o las pana nu cade lata in fata mea. Din cauza placerii evident. Partea frumoasa era ca ea avea un loc special, exact in lateralele vaginului. Si odata ce le mangaiam, in timp ce ii oferam un sex oral, ii mangaiam si acele portiuni usor si placut. Atat de puternic, faceam, si atat de nesatul eram incat a avut un orgasm. Mirosul ei, ce dor imi era de el, insa eu nu ma multumeam doar cu unul. Am bagat degetele. In timp ce cu limba o excitam la clitoris, cu degetele le bagam inauntru, cautand faimosul punct G. Noroc cu degetele mele mari, ca am ajuns. In momentul ala, simteam cum peretii vaginali se contracta puternic de placere. Totul era fierbinte, umed, si placut. Ea respira puternic si gemea. Totul era intens, un sex de dor, un sex salbatic puternic. Inca un orgasm, nu ma las si contiunui mai rapid, mai accentuat pe clitoris si pe punctul G. Numai o femeie poate intelege ce traia Nicole atunci. Cat de excitata putea sa fie. Al treilea orgasm. Mi-am luat gura de la vaginul ei, ramanand insa cu mana si cu degetele in interiorul ei, mentinand acea stare de excitare. Am inceput sa o sarut pe coapse, pe solduri, sub sani, pe sani, si apoi pe gat si pe buze. Mi-a dat jos pantalonii. Mi-a dat jos tricoul, si chilotii.... Totul era intens, puternic salbatic si pasional. Camera se incalzise imediat, iar pe Nicole apareau pe trupul ei, sudoare. In momentul in care mi-am bagat penisul in vaginul ei super umezit, incalzit, si contractat, niciodata nu am simtit-o in starea asta pe Nicole. Am inceput sa ma misc mai repede, mai puternic, luandu-i picioarele si punandu-le pe umeri mei, facandu-i vaginul mai stramt, astfel incat, peretii ei vaginali sa simta o placere maxima. Mai tare, mai rapid, mai dornic de ea, al patrulea orgasm si un tipat de placere. Isi infinge ghearele in mine. Doamne ce dor imi era de acest lucru. Continui, si nu ma las, stiam ca pot sa i ofer mai mult. Ii simteam vaginul super umezit, super incalzit, si sanii super excitati. Ma uitam fix in ochii ei, in timp ce imi miscam soldurile rapid. Ce imi placea mie sa fac, era sa fac un fel de roata in dreptul ei, cu penisul bagat inauntru, in loc sa ma misc dute-vino, ma miscam in sens circular. Astfel atingeam toata punctele de pe peretele de sus al vaginului. Mai repede, si mai repede. Al cincilea orgasm. Sudoarea isi facuse loc si pe mine si pe ea. Am luat-o pe sus in brate, si am pus-o pe masa din dormitorul ei.

Eram deasupra ei, iar transpiratia mea cadea peste ea, in timp ce faceam dragoste cu ea. Cat de intens o simteam, cat de puternica a fost aceea partida de sex, cat de bine imi era sa fiu cu ea din nou. Nu vroiam sa ma termin, vroiam sa i ofer cat mai mult. Sa isi aduca aminte cat de bine ii era cu mine. Si ii este. Si dadeam mai mult, mai adanc. Am dat-o de pe masa, si am intors-o in pozitia de doggy style. Nu aveti idee cum se misca masa aia, cum o bagam in ea, cum se misca masa mai in fata. Atat de puternic o bagam, vaginul ei era super umed, si aluneca foarte bine totul. Mai repede, si mai repede, al saselea orgasm.

Nimic nu ma putea opri, eram innebunit dupa ea, si vroiam sa i arat ce pierde daca se desparte de mine. Camera se incalzise rapid, si deja apele curgeau pe amandoi. Dar printre gemetele ei de placere si ale mele, prin atingerile acelea salbatice, prin unchii bagate si infipte in carne, ma simteam intreg. Eram eu, din nou..... cu ea.....

Va urma.....

Etichete: ,

4 comentarii:

La 16 ianuarie 2010 la 13:42 , Anonymous Cristi a spus...

Salut.. mi-am schimbat adresa blogului si iti dau o leapsa muzicala

 
La 16 ianuarie 2010 la 14:17 , Anonymous Anonim a spus...

De ce greşim? pentru că aşa trebuie, fără să ne dăm seama...face parte din viaţa noastră...dacă nu ar fi existat..era lumea prea perfectă...aşa învăţăm..

 
La 16 ianuarie 2010 la 14:20 , Anonymous Anonim a spus...

Şi faza cu trecutul...mai bine îl laşi trecutului.. am realizat şi eu acum.. trebuie să trăiesc prezentul pentru a mi fi bine în viitor..

 
La 17 ianuarie 2010 la 11:40 , Anonymous Play-R a spus...

@Alle usor de zis, greu de facut

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire