vineri, 22 ianuarie 2010

El Chabal !




Invat invat dorm si iarasi dorm. Si dorm greu dorm bustean si dorm dus. Ziua de joi am dormit-o. Nu am stiut absolut nimic de mine, am cazut ca secerat in patul meu. Printre hartiile cu intrebarile in jurul meu, somnul isi face apartia. Nu este una de oboseala, ci doar o curtoazie facuta mie. O vizita scurta pare-se insa, cand ma vede atat de stresat, ma loveste cu una peste cap. Imi trage una, si ma tranteste la pamant.

Gura mea este plina de nisip. O caldura deodata ma loveste pe tot corpul meu semi-gol. Aveam acum pe mine doar niste pantaloni scurti. O pereche de sandale si eram bronzat. Imi ridic fata din acel nisip incins de Soarele de pe cer. Merg printr-un desert un pic cam mare, si ajung intr-un final intr-un mic local deschis pe marginea unui drum acoperit de nisip. Intru inauntru, si deodata ma vad ca vorbesc in spaniola. Ma uit foarte mirat in oglinda si cand ma vad aproape sa mi fac cruce. Aveam o mustata din aia atent ingrijita, si un mic cioc de altfel, plus ca la cum aratam, ua mai sa ma indragostesc de mine. Ce muschi, ce pectorali si abdomen. Intreb pe oameni de acolo, perdona me.... spaniola, trebuia sa fiu ori in Spania, ori prin Mexic. Raspunsul imi vine imediat. Ma aflam in Spania, in tinutul Alicante Valencian. Aflu mai multe detalii si toti se uita cu respect la mine. Urc sus, in baie sa fac un dus. Dupa ce ma aranjez, pe pat ma asteptau niste haine noi curate. Ma imbrac cu ele, si percep imediat mirosul unei femei. Ce parfum. Ceva nu era in regula, unde erau cursurile mele sa le invat, unde eram eu ? In ce timp ma aflam, si asta era un mister. Dar dupa hainele care le purtam, era o perioada veche.

Ma uit pe geam, sa vad masini, poluare, zgomot, injuraturi, dar nu .. era un peisaj desertic, ici pe colo cate o verdeata de cactus, si cai. Usa de la camera mea se deschide, si se aud pasi. Imi incrunt privirea caci simt iar acel parfum, doar ca de data asta mai intens. Imi intorc capul, si vai ce femeie frumoasa. Cu parul lung drept si brunet, iar ochi ei erau asa de albastri. Buzele de un rosu natural, iar corpul ei ii era perfect. Cine era nu stiu, dar stiam ca ma indragostisem pe loc. Vine la mine, si ma saruta. Imi zice ca se bucura ca sunt in viata, ca ma credea mort. Am inceput sa o sarut si mai mult, si am luat-o in brate si am pus-o in patul meu. Doamne ce dragoste am putut sa fac cu aceea femeie.

Cobor jos, pentru o bere rece, iar cand sa urc sus la ea, usa de la local se tranteste puternic. 3 oameni intra in el, si cand ma vad, tipa la mine. Aici erai nemernicule, te-am gasit intr-un final. Isi scot sabia, si din instinct, caut si eu una, in spatele tejghelei. Incep sa ma duelez cu cei trei. De unde stiam sa ma lupt cu sabia nu stiu, dar stiu ca eram bun. 2 dintre ei i-am omorat, taindu-le gatul, iar pe al treilea, cel care era atat de mult impotriva mea, l-am lasat fara sabie. Vroiam sa stiu ce are cu mine, si de ce, vrea sa ma omoare....

Femeia, care trebuia sa ma astepte sus, coboara invelita intr-un cearsaf alb de matase subtire. "Vrei sa stii de ce vreau sa te omor? Din cauza ca ai luat-o pe ea de langa mine. Pentru ca ai luat singura fiinta care o iubeam cu adevarat. De aia. Incep sa rad, si sa-i zic, frate esti idiot, tu pentru o femeie vrei sa ma omori? Prostule, in lume sunt alte femei, balta mai are pesti. Ramane surprins de raspunsul meu, si imi las sabia deoparte. Ma duc la ea, o mangai pe obraz, o sarut dulce, si intr-o clipita, ma trezesc cu inima in doua. La propriu, inima mea imi era strapunsa de sabia lui pe la spate. Lacrimile de pe obrazul fetei erau ca primele siroaie de apa ale unui izvor ce de abia isi croise drumul pana la suprafata pamantului. Atat de .. scumpe erau lacrimile ei. Corpul meu se simte slabit, si deja nu mai pot face mai nimic. Ma intorc, cu fata catre cel care mi-a strapuns inima. Fara sa scot sabia, sa nu mi porneasca o hemoragie masiva, ii trag un pumn. Iar cu sabia mea, ii tai gatul.

Cad, intr-un final, jos, lovindu-ma cu capul de podea. Imi inchid ochii, insa ma lupt sa mi tin deschisi. Lumea in jurul meu plangand, toti ma doreau in viata. Imi inchid ochii, luandu-mi la revedere de la acea frumusete. Deschid ochii, iar, si ma trezesc printre mormanele de cursuri pe care trebuie sa le citesc. Deodata o durere in inima, o intepatura o simt atat de puternic, de parca am fost injunghiat. Eram iarasi in camera mea, studiind. Ce se intamplase habar nu am, insa pe hartie in fata mea erau scrise urmatoarele :

"Intr-o viata anterioara, ai fost un om puternic, atragator si nobil in tinutul Spaniei.... ..."

P.S: Da am adormit, si da am visat, si am decis sa.. pun totul intr-o poveste faina pe blogul meu. Am zis sa nu ma lungesc prea mult, ca de fapt in capul meu si in visul meu, aveam mult ma mult de zis. Dar sa nu va plictisiti  am cam taiat din poveste.
Va salut, pa pa !

Etichete: , ,

1 comentarii:

La 22 ianuarie 2010 la 23:37 , Anonymous hime a spus...

Ce vis ciudat si plin de detalii !!! Eu nu mai visez de mult asa ...

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire