joi, 14 ianuarie 2010

Updates

Ultimele 2 zile au fost foarte pline. In primul rand aniversarea celor 7 ani de "cascatorie", asa cum zicea sor-mea, la multi ani sorooo. Apoi, am fost ocupat cu emisiunea lu Blogatu, plus ca a trebuit sa predau cursuri, sa repar computere, sa ma duc si eu la cursuri. Am fost foarte bisi si nu prea am putut sa dorm. Am cam suferit si de insomnie. Mno drept dovada, dupa ce am finalizat show-ul, am tras un pui de somn din ala grasan de 6 ore duse cu pluta. Din ala bustanel din ala, creierul te anunta ca o sa cazi ca el, parca ii reaud vocea "timbeeeeeeeeeeer". In cadrul emisiunii, vom pregatii niste surprize pe placul vostru zic eu. Ceva de care sa fiti mandri ca sunteti bloggeri. Poate Blogatu o sa dea mai multe detalii. Bun, lasand emisiunea la o parte, fratilor am examen. Trebuie sa ma apuc de examen. Urgent :))) sa invat si eu. Yep, inca nu am scapat, dar sunt sigur ca o sa trec de data asta. Aici in Valencia, este un vant de te ia pe sus. Si vorbesc serios, este un vant asa puternic, de te ia pe sus. Frig nu este, insa, sunt 18 grade dar bate un vant puternic de te muta din loc. Nepoata mea ma iubeste si mai mult, pe langa munca si treburi pe aici, ma calareste in fiecare sare. Laviiiii laviiiii, si isi infinge degetelele in paru meu cret, sa ma faca gigea cum zice ea :)).

Bate inima de fericire, ca iarasi vin in Ro. Si vreau sa fac un cadou special cuiva special. O sa fie cel mai nebun lucru facut, inainte de eurotrip. Yep, de ce zic asta? Pentru ca se poate, si pentru ca pot. Zambetul ei, merita orice ca sa il vad. Punct. Legat de party, s-ar putea sa il aman in vara. Locatia am discutat la Amsterdam Beat Club. Acum as dori sa fac un sondaj, daca ar veni lumea la open bar party. Intrarea de 30 de lei, si bautura cat vrei. Muzica romaneasca, gen, Andre, Genius, 3SE, Animal X, Class, si restul cat mai sunt. Ideea e ca doresc sa strang cam 100 de oameni. Daca nu se strang nu se merita atunci.

Pe langa asta, poate ajung si prin Paris, v-am zis ca anul asta, o sa ma plimb destul de mult. Oricum, imi este dor de prietenii mei, si de abia astept sa-i revad. Cred ca zicala aia e adevarata, paseste in casa prietenului tau mai rar, ca sa i fie dor de tine mai des. Si asta o zic de la mine, iubitii, iubitele vin si pleaca, dar prietenii adevarati raman pe vecie.

Cei de la spunenudrogurilor.com, vor sa faca o campanie, cu bloggeri care sa dea un mesaj tuturor. Mai multe detalii despre astsa un pic mai incolo. Mno  v-am pupat, ca ma duc sa fac un dus, sa ma imbrac si sa plec.

Sanatate!

Etichete:

2 comentarii:

La 14 ianuarie 2010 la 19:23 , Blogger Oxi a spus...

Sunt curios, cu ce program editezi video-ul in cazul lui Blogatu, eu am nevoie doar de o banda asemenea celei pe care ai puso in video-ul acestuia pe care sa scrie numele meu si eventual sa pot taia filmul si adauga o melodie pe fundal.Daca crezi ca ma poti sfatui astept un raspuns.Multumesc anticipat !

 
La 14 ianuarie 2010 la 21:58 , Anonymous hime a spus...

Atunci iti urez succes i tot ceea ce ti-ai propus !!! O sa iti fie aiurea cand o sa te intorci in ro ! Pentru ca nu o sa mai fii cu nepotica aproape !

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire