marți, 15 decembrie 2009

Tema de gandire


the fray- you found me


Am avut o conversatie foarte placuta, pe messenger, cu o reprezentata a sexului frumos. Si am avut mici contrarii, ca sa fiu mai precis, eu afirm urmatoarele :

- prefer sa fiu cu capul pe umeri, decat sa ma arunc cu capul inainte.
- prefer sa mi controlez emotiile, in asa fel incat sa nu ma implic foarte mult emotional
- am un principiu conforma caruia, dragostea adevarata nu exista decat dupa 25 de ani, pana atunci totul e platonic doar de suprafata.
- mai cred ca noi, barbati, suntem prea iresponsabili, prea imaturi, si prea dornici sa experimentam multe lucruri, decat sa ne punem pirostriile.

Or, fi si exceptii, daaar, in principiu cam asa e. Toate fetele cred in true love, ca totul e roz. Ca tipu cu care ele stau, e tipu care o sa ramana toata viata. Adevarul e ca nu e asa. Se va ajunge intr-un final, la despartire, si  la suferinta, din dragoste. Decat sa o patesc, si ca sa ma iau si dupa zicala, cand te arzi odata, suflii si in iaurt, mai bine sunt cum am zis mai sus, ca un fel de protectie. Devin indiferent, rece, nepasator, si imi controlez sentimentele. Pentru ca daca incep sa iubesc, mno atunci, eu iubesc nu gluma! Si iar ma tampesc la cap, si iar incep sa fiu visator, si romantic, si idiot pana la urma. Ca incep sa dau tot ce am in mine, imi revars iubirea fata de fata care o iubesc, si ... la final, ma trezesc ca poate o fac degeaba. De aceea vin in completarea de mai sus si adaug :

- e bine sa iubesti, intens si pasional, atata timp cat esti sigur ca persoana de langa tine merita!
- iubeste pe cine merita, cel care te iubeste asa cum esti tu, inclusiv defecte.
- dragostea adevarata ai sa realizezi cine e, pentru ca nu doar inima ta iti va zice, si sufletul, si mintea, si fiecare os din tine, si fiecare fir de par, iti va spune El e/Ea e!

Mai am, de zis, poate ca daca nu imi controlam emotiile si sentimentele, cine stie poate iar eram indragostit, si visator, si incepeam sa sufar din nou, pentru ca de obicei am norocul sa ma indragostesc de cine nu trebuie ;)

P.S : In discutia avuta cu ea, amintesc ca nimeni nu a fost ranit, nu au fost amenintari cu moartea, si nici o injuratura nu a fost scapata. Asociatia Porcilor Umani, tine sa multumeasca sexului frumos, pentru rabdarea avuta in discutia argumentativa avuta cu Neydamn. Nici o parte nu a fost vatamata!

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire