duminică, 13 decembrie 2009

Recenzie si recomandare Craiova.ro

Craiova.ro, un portal important, pentru oricine din Craiova. Noi ca si craioveni, cum si primarul de altfel isi doreste un brand, care sa ne reprezinte, as putea spune ca, Craiova.ro este un pas destul de important, spre branduirea orasului nostru drag. Sa incepem cu aspectul si design-ul site-ului. Ca un simplu utilizator, fara cunostiinte masive de HTML, CSS si alte tehnologii web, as zice ca e unul foarte reusit. Simplist, intuitiv, ce te conduce practic fara sa iti dai seama spre ceea ce vrei sa cauti. Structurarea site-ului si a informatiei care o detine, este geniala, si simpla. Fara complicatii, fara eu stiu ce complexitati, totul se reduce la a folosit mouse-ul. Practic portalul in sine te indeamna sa il folosesti, si practic iti ofera siguranta ca ceea ce caut, ai sa gasesti sigur acolo.

Din punctul unui webdesigner, se poate si alte imbunatatiri, dar deocamdata, petnru ca se afla in stadiul beta, nu pot sa zic mai nimic, ci sa astept varianta finala, pentru a-mi exprima opinia si parerea. Insa la momentul actual, portalul este unul dintre cele mai reusite portaluri regionale.

Evenimentele, si localurile si toate firmele din Craiova, sunt afisate aici si ceea ce mi se pare interesant GRATIS! Exact, ai o firma, ai o afacere, in era in care traim, daca nu ai o afisare online, nu existi. Tot mai multe firme, migreaza spre mediul online, spre afisarea exclusiva pe mediul acesta, in plina crestere in regiunea Oltenia, iar Craiova.ro, fara o treaba absolut minunata. Nu doar ca ai posibilitatea sa te afisezi gratis, dar si faptul ca, clienti tai au posibilitatea sa isi spuna parerea despre activitatea prestata, este o idee geniala. Astfel vorbim acum, si aici, despre transparenta, si despre sinceritatea utilizatorului care isi spune parerea. Iar ce publicitate sa primesti mai buna, daca nu cea oferita de un client fericit ? Posibilitatile sunt imense, profitul este imens. Orice manager ar mirosi aceasta afacere absolut minunata. Eu unul as fi foarte bucuros sa aflu ca exista portalul Craiova.ro. Lasand aceasta latura la o parte, mergem spre alta, cea a divertismentului. Datorita sectiunii "Evenimente" putem afla ce evenimente au loc in orasul nostru iubit. Iar mai mult de asta, utilizatorii au posibilitatea de a adauga evenimente. Astfel ai ocazia, sa afli totul, de la pret, de la ce ofera acel eveniment, ce  anume se discuta, printr-un simplu click.

Trecem la sectiunea de "Harta" - aici ce pot sa zic, am o parere foarte proasta, aceasta harta este una care am folosit-o eu personal in timpul liceului pentru un proiect din Franta. Aici este punctul slab al portalului, si punctul care as recomanda o mai mare atentie, eventual o harta actualizata, imbunatatita ce ofera o imbinare atat adresele anumitor localuri, amplasamente, cat si cea de business, unde firmele sunt reprezentate pe harta. Asta ca si idee. Se pot face multe lucruri aici in aceasta sectiune, atat ca sa aduca un profit echipei Craiova.ro, cat si pentru clienti Craiova.ro, tot pentru a oferi informatii relevante.

Acum, partea foarte interesanta, si placuta mie, este recompensarea userilor. Da, ati auzit bine, postezi comentarii, recenzii, primesti puncte, ce poti face cu aceste puncte, le poti transforma in premii. Totul devine si mai interesant cand afli de ce premii este vorba. Odata ce vezi premiile, iti zic tie insasi, eu de ce nu sa particip, cand pot sa castig asa de simplu ?

Intr-un final, si ca o concluzie la recenzia oferita acestui portal, per total, este un proiect nou, modern, cu o idee geniala, ce in curand o sa vedeti cum infloreste. Deocamdata se afla in stadiul de boboc, si trebuie investit timp, rabdare in el, si pe parcurs el va creste, din proiect in curent urban. Recomandarea mea este sa intrati pe site, si sa deveniti clienti ai acestui portal minunat. In acest mod, intrati in cursa pentru premii, ca si mine!

Craiova - Hoteluri, Restaurante, Catering, Constructii, Magazine, Doctori, Evenimente, Firme, Servicii
www.craiova.ro

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire