duminică, 13 decembrie 2009

Concurs mare cu Blogatu.ro

Lumeee lumee, se anunta un concurs mare de tot, impreuna cu Blogatu.ro. Premiul consta in urmatoarele lucruri. Banner gratuit timp de o luna de zile pe Blogatu.ro, si timp de 2 luni de zile pe blogul meu.

Ce trebuie tu sa faci, nimic mai simplu, sa promovezi urmatoarea pagina :
http://neydamn.blogspot.com/2009/12/recenzie-si-recomandare-craiovaro.html

O prezentare a acestor site-uri este bine venita, inainte sa dai cu piciorul la aceasta sansa. Blogatu.ro, nu cred ca mai are nevoie de prezentare, este un site, aflat printre primi, in top, este cunoscut, iar numarul vizitatorilor, variaza intre 3000 - 5000 de vizitatori pe zi. Un banner pe acest blog, ar insemna enorm de mult pentru site-ul tau nu? Urmatorul blogul meu, are in medie 50-150 de vizite pe zi, ceea ce e bunicel, nu ma mandresc, cu aceste cifre, dar si pe blogul meu inseamna o reprezentare buna a site ului tau. Ca sa nu mai aduc in discutie, topul ZeList, cat de mult te va urca, un link de la blogatu.ro si blogul meu. Deci acestea fiind spuse, ca sa castig acest premiu, trebuie doar sa promovezi aceasta pagina http://neydamn.blogspot.com/2009/12/recenzie-si-recomandare-craiovaro.html, impreuna cu contul de twitter @neydamn si @blogatu.

Cum o sa declar castigatorul pe data de 20 decembrie, ziua mea, simplu, de la HiStats, la sectiunea Refferer. Site-ul care imi aduce cei mai multi utilizatori castiga.

Bafta la toata lumea !

UPDATE : Pentru cine vrea sa se inscrie, sa lase un comm aici, cu articolul in blogul sau, sau sa trimita un mail la damian_irimescu@yahoo.com cu subiectul "Concurs blogatu". Multumesc anticipat.

Etichete: ,

4 comentarii:

La 14 decembrie 2009 la 21:44 , Anonymous hime a spus...

Marfa concursul !!! Mi se pare super interesant . Ceea ce nu am inteles ... ca sa participi trebuie sa scrii un post in care sa promovezi pagina mentionata de tine mai sus ???


off topic : esti balanta !!!

 
La 15 decembrie 2009 la 01:30 , Blogger Unknown a spus...

da, sa promovezi pagina aia, deci daca primesc foarte multe vizite de la tine, pe baza unui link sau eu stiu ce, e ca si cum ar fi un vot!

Offtopic : Wrong!!! nu sunt balanta!, sunt sagetator :P

 
La 28 decembrie 2009 la 21:30 , Anonymous hime a spus...

Nuuu ... sagetator nu !!!! Eu am trait cea mai mare deluzie in iubire cu un sagetator !!!! Totusi in amicitie sunteti extraordinari :) :) :)Sunt convinsa ca si tu esti un prieten extraordinar !

 
La 28 decembrie 2009 la 22:22 , Blogger Unknown a spus...

De ce? A fi sagetator este extraordinar. Adevarat, ca avem sagetile cu varful dulce amar. Dar nu imi spune ca alaturi de un sagetator nu ai trait experiente frumoase? :)))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire