marți, 15 decembrie 2009

Cat de idiot pot sa fiu? Enorm!


The Fray - Never Say Never


Este ora 4 dimineata. Cand am vrut si eu sa ma pun sa dorm, am zis, what the hell, mai am un film pe calc sa vad, ca sa il sterg dupa. Eram intr-o continua criza de spatiu, si am zis ca e pacat de el. Filmul, dupa nume nu e cine stie ce. "I hate valentines day" - cam asta e titlul. Un mic rezumant ar fi ca o tipa, cu anumite principii, cam asemanatoare cu ale mele, intalneste un tip. Atunci cunoaste si simte ce inseamna dragostea. De ce zic cat de idiot pot sa fiu? Nu stiu pentru ca sunt, sau poate e doar faza ca vin sarbatorile, si chiar mi-as dori sa fiu cu cineva !? Nici eu nu stiu ce vreau. Fir-ar, dar filmul asta, pe cat de simplu pe atat de marcant, m-a facut sa ma gandesc mai bine. Vorba cuiva, poate ca ea a trecut de mult pe langa mine, si in idiotenia mea, am lasat-o sa treaca. Poate ca sunt pretentios, poate ca am intalnit tipa care sa fie pe gustul meu, care sa se armonieze cu mine. Poate !? Ma culc, trist. Ador romantismul, ador sa stau sa o privesc, ador sa ma joc in parul ei, sa dau atentie, mi-e dor de aceste lucruri, mi-e dor de iubire, de dragoste. Cum de am ajuns asa !? Sau poate ca exista tipa care mi se potriveste, dar, nu pot face nimic. Poate ca tin la ea, poate ca mai mult ma gandesc la ea. Dar e imposibil sa fiu cu ea. Unele drumuri sunt inchise,  dinainte, cu toate ca vrei sa pasesti pe ele, si sa te aventurezi, nu poti, altfel ai pierde multe.

Intrai intr-o stare melancolica, incep sa ascult melodiile mele. Probabil ca melancolia se transmite !? Iar daca nu, ce anume ma face pe mine sa stau pe ganduri? Fulgi de zapada, care cad si se astern frumos pe pamant? Melodia de o ascult? Ce anume? Doamne, cum de sunt asa de idiot ?! Vorba cuiva, defect, depravat. Cum de m-am lasat dus pe drumul asta? Cat as vrea sa o tin de mana, cat as vrea sa-i admir zambetul, cat de mult as vrea sa petrec timp cu ea, mai ales acum. Sa-mi dau drumul la iubire, sa o fac sa se simte iubita, sa ma hranesc cu fericirea ei. Asta sunt eu, nu ma gandesc la mine, ci doar la ea. La acele mici detalii, care orice fata pune mare pret, si noi, le lovim cu piciorul, eee nu conteaza. Ei bine conteaza, micile detalii care le faci. Nu stiu nimic, stiu doar sa vorbesc si sa dau bine din gura. Dar nu stiu ce inseamna sa fi cu adevarat intr-o relatie. In adevaratul sens al cuvantului, incet, incet, sa nu fie doar 2 persoane, ce iau o decizie, ci doar una. Unitate, imi doresc asta cu o fata, imi doresc sa stie ce gandesc, sa-i zambesc si sa stie ce vreau. Sa anticipez, dar totusi sa existe spontaneitatea la mijloc. Sa incerc sa o surprind, nu zi de zi, pentru ca as sufoca-o, ci odata pe saptamana, sa o surprind gatindu-i ceva. De ce mi face placere, sa fac aceste lucruri pentru ea ? De ce as vrea, sa ma zbat, sa-i arat ca o iubesc, sa nu uite lucrul asta !? De ce as vrea o relatie ?! Nu imi este oare bine mie singur? Ufff, I'm so fucked up, up here in my mind, I even forgot how to listen to my hart.

Probabil ca are dreptate, ar trebui sa risc mai mult. Oare !? God, ce a putut sa faca un film din mine, sa mi zdruncine temeliile in halul asta. Chiar il recomand, pe bune, o comedie super faina si romantica, si sweet si adorabila, cu doi actori in rolurile principale asa de frumosi!

Fir-ar ma duc sa dorm, las melodia sa cante, e pe repeat. Adorm pe cuvintele "don't let me goooo don't let me gooooooo" - hope that one day, I will find what I need. That special girl. The one!

Etichete: , ,

3 comentarii:

La 15 decembrie 2009 la 16:57 , Blogger madibusoi a spus...

you will... keep looking and..let yourself go..

 
La 16 decembrie 2009 la 00:06 , Anonymous hime a spus...

esti un visator ! dar asta este o calitate nu un defect . poate ca inca nu ai intalnit-o pe ea ... eu sper ca nu (ar fi trist sa fi trecut pe langa ea fara sa iti dai seama)

 
La 16 decembrie 2009 la 00:26 , Blogger Unknown a spus...

@hime : Ar fi destul de naspa sa fi trecut pe langa ea.

@madibusoi : de cautat, inca caut, si inca astept, dar e un proverb, nu cauta dragostea, ca vine ea la tine :P

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire