vineri, 22 mai 2009

Cum te eliberezi de stres?

Foarte simplu, iti iei cortul, sacul de dormit, undita, ceva cuti de pate de ficat, ceva paine, 2 sticle sau cateva doze de bere, o saltea gonflabila, si cam atat.. si o iei la drum, faci autostopul, sau trenul depinde ce prinzi, si te duci frumos, nu conteaza unde, mai bine sa nu stii, si iti pui cortul langa un rau, sau lac, undeva la munte, iti umflu gonflabila, iti iei undita, iti iei o palarie, si dai la peste, stai frumos si te relaxezi. Offcourse telefoanele sa fie inchise, fara nici o legatura cu lumea din exterior. Si in felul asta uiti de tot. Macar pentru cateva zile, uiti de dezamagiri, de stres, de probleme, si te incarci frumos cu o energie pozitiva, si o aventura de neuitat. As vrea sa vina hmm o persoana cu mine, dar nu vreau sa oblig, mai ales ca, cred ca o sa mi faca bine daca ma duc singur. Prieteni care sa vina cu mine, poate nu as avea ceva impotriva, dar mai bine sa merg singur, caci in ultima saptamana m am lecuit de prieteni, infatuati, care mi vor binele. Cika, am un principiu de viata, eu imi traiesc viata asa cum vreau, asa cum si tu iti traiesti viata asa cum vrei, nu ma leg de tine nu te judec, te accept asa cum esti, pai asa as vrea si eu sa mi se aplice mie, dar in fine, sunt unii maturi care stiu ce e aia viata. In fine, din cate am realizat, astfel de prieteni, nu mi merita prietenia mea. Si stau pe ganduri acum, pentru ca asa e. Trebuie sa mi aleg cu grija prieteni de acum incolo. Caci, daca stau sa ma gandesc asta e motivul pentru care sunt la pamant, acum.

Anyway, era sa fac o mare prostie aseara, dar m a facut sa realizez ca incep sa nutresc ceva in inima mea. M am dat cu capu de toti stalpii, pe o distanta de 100 m, si am dat cu pumnii in fiecare cos de gunoi. Insa, bine ca am reparat greseala inainte sa ia amploare. Nu as vrea sa pierd iar ceva ca prostu, din cauza prostiei mele. Asta sa mi fie invatatura de minte.

Ca sa pun punct, numai gandul ca voi pleca, si ca voi sta tolanit sa nu fac nimic, sau poate ca o sa ma plimb cu gonflabila alene la razele soarelui bronzandu ma, imi face sufletul fericit, si inima sa exalte de bucurie. De abia astept sa termin programu.





LeAnn Rimes-Life Goes On

Etichete: ,

2 comentarii:

La 3 iunie 2009 la 17:19 , Anonymous Anonim a spus...

Raspunsul este : ti-o freci =)). nu ? Stim ca esti labagiu! Go fuck a duck !

 
La 14 noiembrie 2009 la 19:17 , Anonymous Anonim a spus...

De ar fi asa usor sa scapi de stres..
Chiar deschisesem subiectul legat de stres la anatomie..si ca e cel mai des intalnit..chiar si dintr-o problema minuscula..

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire