vineri, 15 mai 2009

Always Look On The Bright Side of Life

Deci sunt supra aglomerat, azi la servici am avut un moment in care am avut palpitatii la inima, intepaturi puternice si impulsuri de nu am stiut de mine. Probabil stresul acumulat, si presiunea exercitata asupra mea, mai ales si faptul ca azi, m am trezit devreme la ora 6:30, am ajuns pe la munca pe la ora 8, si apoi la facultate la ora 10, stat in examen vreo 3 ore, pe care l am luat cu brio, ma mandresc de asta :D, numai zic presiunea exercitata de colegii mei de echipa de program, de la facultate, apoi, la servici sa termin un proiect, si in plus faptul ca toti trag de mine in exterior, in viata personala, nu ca trag in sensu ca, hmm, nu stiu distractii. Prea mult stres ==> prea multa distractie noaptea ca sa compensez, un singur lucru urasc, monotonia, sa fac in fiecare zi acelasi lucru. Oricum, am realizat in ultimele zile, chiar saptamani, sunt un om foarte norocos ( sa fie oare de la faptul ca am mancat cacat cand eram mic? :))) ) Anyway, nu ma pot folosi de noroc prea mult, am prea multa incredere in acest lucru si nu e bine, trebuie sa stiu sa devin echilibrat intr un fel sau altul.

Inca un lucru de adaugat, hmm, azi se fac 3 saptamani de la un lucru. E o realizare pe anul asta :P. Sincer, oricate probleme as avea ( sanatate, stres munca, stres facultate ), nu mi pasa, pentru ca ma uit intotdeauna la partea optimista a lucrurilor. Iar optimismul asta, chiar ajuta :P. Pe langa asta, am un chef nebun de a dansa, cand ma simt bine, dansez muuuuuult ( prietenii mei stiu asta ). Energia inca o am, si e multa. Am descoperit recent o melodie de la Fly Project - Unisex, super tare melodia nu stiu de ce. Am auzit miercuri la banchet la Europeca. La Cuza, am fost la ei, unde m am distrat de minune, mi am indeplinit unul dintre vise, si acela e sa merg la un banchet. Pe al meu l am ratat, de la facultate pentru ca am fost la munte si nici nu stiam ca este. Cel de liceu l am ratat si pe ala pentru ca nu aveam costum ( stiu fraier ). Dar miercuri am fost la banchetul fostului meu liceu, unde evident.. m am distrat de minune :P

Evident ca azi, Arcade, eveniment, DJ Slayer Tibi, mixeaza azi si maine, intrarea este gratis, se deschide de pe la ora 10, muzica oldies but goodies, si asta pe langa drum and bass si rock. Anyway, vrea cineva sa vina azi, ne vedem acolo dansand all the time. A inceput sa mi placa foarte mult drum and bass, sa dansez pe ea, oricum, muzica sa fie cei apropiati mie cu mine, si ataaaat asta inseamna petrecere :P. Va astept diseara prin Arcade. Bye Bye!






Always Look On The Bright Side





Fly Project - Unisex

Etichete: ,

1 comentarii:

La 17 mai 2009 la 08:28 , Blogger Anca G. a spus...

E foarte bine ca esti opitmist, dar chiar si optimistii si cei energici trebuie s-o ia mai usor cateodata;)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire